Igor Tudor

32 puan + lider

Fener + bjk + başak + trabzon'u yense 43 puanla 2.lik yarışını ve gelecek seneyi konuşuyorduk şu an.

İnşallah ligin ikinci yarısında büyük maçlara daha dikkatli çıkarır takımı

Okuduğu kitabı gördükten sonra, taktir ettim. Demekki birşeylerin farkında. Umarım 2. Yarı da bambaşka bir derbi performansı izletir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son yılların en zorlu sezonunda 2-3 maçtaki hatana rağmen yepyeni takımı lider olarak götüren hocamızı tebrik ediyorum.

32 puan + lider

Fener + bjk + başak + trabzon'u yense 43 puanla 2.lik yarışını ve gelecek seneyi konuşuyorduk şu an.

İnşallah ligin ikinci yarısında büyük maçlara daha dikkatli çıkarır takımı

4/4 olmazdı da,içerde Fener'i yenip 3 deplasmandan da 1-2 puan çıkarsa dahi bu dediğini konuşuyorduk şimdi.

Kupa, şampiyonluk gibi uzun süreli yarışlarda başarı şansla olmaz zaten. Maç içinde veya herhangi bir haftada birşeyler yerinde gider anlamsız şekilde. Terim de bu konuda şanslıdır.
Vallahi ben başarılı olduğu iki dönemde de Fatih hocanın işi şansa bıraktığını pek hatırlamıyorum. Özellikle üçüncü sezonun ilk sezonu, kötü başlayıp takır takır oynatıp şampiyon oldu, hem de bir sezon içinde iki kere. Bunu kötü başlangıç sonrası derbiler dahil tüm maçlarda üstün oynatarak başardı. Daha çok şansızlık yaşayan tarafdık, örneğin Süper Final Arenada Fener maçı, Trabzon maçı. Yine üçüncü dönem ikinci sezon, Federasyonun yaptıklarına rağmen alınan maçlar.

Son düzenleme:
Koskoca Galatasaray demekle hoca bulunmuyor ama. Cihat Arslan'a falan razıysan problem yok.
Tudor Riekerink Hamza Cihat bu isimler bırak hoca olmayı yardımcı olarak gelse tartışırım.Terim olmuyorsa gider Ancelotti nin kapısını çalarım.En vasat oyunculara bile ne bonservisler yıllık ücretler ödüyoruz.Hoca içinde bu paraları harcamalıyız.

Tudor Riekerink Hamza Cihat bu isimler bırak hoca olmayı yardımcı olarak gelse tartışırım.Terim olmuyorsa gider Ancelotti nin kapısını çalarım.En vasat oyunculara bile ne bonservisler yıllık ücretler ödüyoruz.Hoca içinde bu paraları harcamalıyız.

Ancelotti ve Dursun - Mehmet Özbek... Hayal gücüne hayran kaldım.

Geri
Üst Alt