Igor Tudor

bunu dusunecegimize rakiplerimizin tirtligina da deginebiliriz
fbnin sutu yok
bsehir ve bjk vasat
biz de iyi degildik de yenmeyi bildik
onumuze bakalim

Evet, zaten lider olma sebebimiz bu. Ama Fb havaya girdi, bundan sonra kolay puan kaybetmeyecekler. Kadıköy’e kadar belki 1 maçta puan bırakabiliriz, yani 1 maç kredimiz var max

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devre arasında gerekli takviyeleri yaparsak arenada bjk ts ve başaktan puan alırız diye düşünüyorum Tudor'a rağmen.

Hadi Tudor'la şampiyon olduk diyelim peki daha ilerisi için ne düşünüyorsunuz ? Neticede biz Hamza Hamzaoğlu'yla da 3 kupa kazandık ama sonrasını hepimiz biliyoruz.

Hadi Tudor'la şampiyon olduk diyelim peki daha ilerisi için ne düşünüyorsunuz ? Neticede biz Hamza Hamzaoğlu'yla da 3 kupa kazandık ama sonrasını hepimiz biliyoruz.

Transfer isteyecek, orası kesin. Eksik gördüğü bölgeye iyi adam istedini net biliyoruz artık. O açıdan sıkıntı olmaz. Sıkıntı maçlarda olur. Fb, Ts, Başakşehir ve Bjk’ye karşı çekinen adam Real, City, Bayern’e karşı nasıl oynatır? Feci eziliriz net

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben iyi düşünmek istiyorum ve tudorun dersini aldığını düşünüyorum.

topun ağzına geldi akhisar maçında altına yapmış olabilir =)

bundan sonra 4 hücumcudan vazgeçmez, abuk subuk denemeler yapmaz bence.

Bir de sezonu devamlı böyle Akhisar maçı gibi geçireceksek eğer kalp dayanmaz. :) İkinci yarı deplasmanlar ve Anadolu maçları daha zor olacak.

Oyuncu grubu ile karşılıklı bir memnuniyetsizlik hali seziyordum uzun süredir ki öyle bir durumda işi bitmiş olur. Ancak son maç bu sezgimi doğrulamadı; özellikle Gomis' in davranışına şaşırdım açıkçası...

''Kadrodaki oyuncuların kendisine karşı olumsuz bir tavrı yoksa, devam etmesinin her şeye rağmen en iyi seçenek olabileceği de ihtimal dahilindedir'' şeklinde son tahlilimi güncelleme ihtiyacı hissettim...

Tudor gönderildi diyelim, yabancı bir TD bu kadroyu, ligi, ülkeyi tanıyana kadar iş işten geçer. Yerlilerden FT' in gelmesinin önünde muhtelif engeller mevcut. Başka yerli TD lerden bilgi ve becerisi yeterli olsa da camianın kabullenip güven duyabileceği başka birisi yok maalesef. Bana kalsa mesela Hikmet Hoca gayet de üstesinden gelebilir ama dediğim gibi, camiayı tatmin etme noktasında en başından kaybediyor...

Ne kadar büyük fırsatları kaçırdığımızı bugün daha da iyi anlayabiliyoruz.Rakipler o kadar ekstranın ekstrası puan kaybediyor ki ve elimizdeki tek tesellimiz 2 puanlık liderlik.1 maç takıldığımız an iş tam terse dönebilir.Sadece alması gerek puanları alsa şuanda en azından 2 maçlık yenilme kredimiz olurdu.Fenerden 3 al,trabzondan 1 al diğerlerinden hiçbirşey almasan bile minimum 6 puan fark oluyor.Şu fırsatları kaçırmak akıl,mantık işi değil.Sene sonu 2-3 puanla şampiyonluk kaçarsa bunun gibi milyon tane keşke deriz artık

Sorun sadece puan kaybetme meselesi değil. Beşiktaş'a karşı ve Başakşehir'e karşı oynanan oyun kabul edilir gibi değil. Hadi Beşiktaş maçını gözardı edelim. Adamlar büyük maçlarda farklı bir konsantrasyonla oynuyorlar ama diğeri, Başakşehir. Bugün Sivasspor kadar bile direnç gösteremedik adamlara karşı.

Bence de asıl sıkıntılı iki maç Fenerbahçe ve Başakşehir. Trabzonspor ve Beşiktaş farklı gerekçelerle çok motive çıktılar. Olur böyle maçlarda kayıp. Üstelik sıkı deplasman bunlar. Ama Fenerbahçe maçından 3 puan çıkarmalı idik. Başakşehir maçında da kaybetsek bile ortaya bir karakter koymalıydık.

Ama ligin diğer maçları da kolay değil. Burda da hakkını teslim edelim. Son yıllarda böyle kaliteli ve çekişmeli lig yoktu.

Sivas ve Kayseri deplasmanları zor olacak. Üstelik hava da sert olabilir. BJK ve Başakşehir görece çok iyi zamanda gittiler oralara.

Tek kabul etmediğim trabzon yenilgisi ligte
Gerisi tartışılır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Filipe Luis ve bir kanat forvet aldırt takıma ikinci yarı her türlü şampiyonuz.

bosna hersek cıcek balı yıyor galiba bu hocamız
derbi galibiyetsiz championluga yuruyor

10 kişilik Kayseri’nin oyununu görünce tekrar bu adamla şampiyon olamayacağımızı anladım. Akhşsar 10 kişi kalmasa zaten bu hafta gidecekti.

kafasındaki formasyon 3-4-2-1, kendisi bunun hayranı belli ki. ki bizim kadroda bu formasyona müsait esasen. mariano da yokken korkmadan bu dizilişi sahaya sürmeli malatya ve goztepe maçlarında. üçlü defans mı olur, niye bozarsın sistemi gibi abidik gubidik yorumlara kulak tikamalı. kanat bekler yasin ve garry. yasin ve garry 4-2-3-1 ya da 4-3-3'un kanatları değil çünkü zekaları yetersiz ama çizgide gidip gelebilecek fiziksel dayanıklılığa sahipler. ikisi de benzer oyuncu, biri daha skorer, biri daha sprinter. aynı sekilde belhanda da 4-2-3-1'in 10 numarası değil çünkü pas kabiliyeti ve sutorlugu eksik bu mevki icin. feghouli çizgiye atılmamalı çünkü yeterli kondusyona sahip değil ve feghouli de 3-4-2-1'in ikiliden biri olabilecek oyun zekâsı fazlasıyla mevcut. gomis'e yakın oynaması ve içeri girebilmesi de bu noktada mühim.

a) maicon - serdar - denayer
yasin fernando belhanda garry
feghouli ndiaye
gomis/eren

b) denayer - fernando - serdar
yasin selçuk ndiaye garry
feghouli belhanda
gomis/eren

b'de selçuk mecburiyetten çünkü baska alternatif yok, tolga da ilk haftalardaki gibi sistemin işleyen dişlisi olabilirdi ama sakat. maicon bence mariano gibi yoruldu, onu 1-2 hafta dinlendirip ikinci yarıya zinde sokmak faydalı olacaktır. şu formasyonu, sola asamoah'ı, öndeki ikiliden birine de yeni bir transfer (konoplyanka/arda?) yazarak hayâl edin bir de.

Son düzenleme:
ben bu adamla sampiyon olabilecegimize % 1 dahi inanmıyorum hatta 4.lük benim beklentim ,eger kovmazsak köyüne

Akhisar maçı sayesinde biraz daha kalacak anlaşılan.

Eğer malatya ve göztepe maçlarını yenersek sezon sonuna dek kalır..

Devre arasında kesinlikle adam gibi bi solbek be solaçık alınmalı...

Yoksa şampiyonluk da şampiyonlar ligi de hayal olur

Geri
Üst Alt