Igor Tudor

ligin duayeni ve son 2 yılın şampiyonu şenol güneş. 8 kişiyi şampiyonlar ligi'ne götürmediği halde lige konsantre edemeyip 10 kişi kalan rakibine karşı çift forvete 79. dk.da dönüyorsa ve kanatlardan 200 tane orta yaptırmaktan başka bir hücum yapamıyorsa, medel, lens, negredo gibi silahları lige hazırlayamadıysa ama bunu tek bir yorumcu bile eleştirmiyorsa, aykut kocaman ve iğrenç oyun planını kimse eleştirmeyip 4 maç kazanınca aykut'a efsane muamelesi çekiliyorsa sanırım tudor'a karşı biraz daha yapıcı davranmak bizim görevimiz.

yani pragmatist bakınca fatih terim'in şu ligi normal şartlarda sallayacağı allah'ın emri. fakat mevcut konjonktürde(tff ile davası, siyasilerle arasının limoni olması) ne yapacağı belirsiz. kaldı ki bazı şeyler var ki sindirmesi zor.

neyse fatih terim'in şu şartlarda gelmeyeceği netken artık tudor'a biraz daha destek olmak gerekmez mi?

hakli bir pasaj

Terim bu saatten sonra gelmeyeceğine göre, bize hocaya destek vermek düşüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon başından beri destekledim.Ama işleyen düzene çomak soktuğu zaman bende pes ettim.Fatih Terim döngüsü bitsin diye başarılı olmasını istiyorum.Ama yok arkadaş işleyen sistemi bozuyor.Büyük maçlarda sıvıyor.İnşallah sezon başındaki havayı yakalar ve yine aynı hatalara düşmez.

koyunun yagmurlarında yıkanması herkes ıcın hayırlara vesıle bır hadıse olacaktır

Kendisini sevmedigimi butun forum bilir, ama yigidi oldur hakkini ver.

Maicon Garry degisikligi onemli ve cok dogru bir hamle idi, kendini boyle gelistirmesi lazim yoksa omru cok kisa olacaktir.

Sen taraftara 1 umit vereceksin takim olarak, onlar seni bas taci yapar, Riekerink'e bile sahip cikmis bir taraftariz.

Vay vay vay 2-0 geriye düşme rezilliği unutulmuş maçı çevirdiği için herkez bağrına basmış.. yakıştıramadım beyler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şampiyon olursan sadece bizi 3 yıl sonra ayağa kaldırmış olmayacaksın. Veya sadece Kendi kariyerinde bir ilki de başarmış olmayacaksın. Vurguncu düzeni, lobici düzeni, yabancı düşmanı düzeni, körler sağırlar birbirini ağırlar düzenini de yıkacaksın. Umarım başarırsın. İyi geceler.

Şampiyon olursan sadece bizi 3 yıl sonra ayağa kaldırmış olmayacaksın. Veya sadece Kendi kariyerinde bir ilki de başarmış olmayacaksın. Vurguncu düzeni, lobici düzeni, yabancı düşmanı düzeni, körler sağırlar birbirini ağırlar düzenini de yıkacaksın. Umarım başarırsın. İyi geceler.

Temennilerine tümüyle katılırım da adama ne misyonlar yüklemişsin be Ömer?!...Haberdar olsa, ''Vay be ne kadar da önemli biriymişim meğer?!; o halde Tolga' dan sol kanat, Ndiaye' den önlibero, Fernando dan stoper icat etmek gibi saçma sapan fantezileri bırakayım, hiç olmazsa bir süre erteleyeyim, birkaç nokta transfer yapayım bari de şampiyonluk iddiamızı sonuna kadar zorlayalım'' diye düşüneceğinden eminim;). Nasıl etsek de kendisine ulaştırsak ki bu nadide postunu?!:confused::hat::DD...

Geri
Üst Alt