Igor Tudor

oyun bazında saygı duyulacak neyi var pardon ? bizmi göremiyoruz oyun bazında ligte saygıyı haketmeyen 2-3 hocadan birisi kendisi

tudormu alıyor macları kaliteli oyuncu grubu alıyor hatta beyefendi diretiyor puan kaybı icin ama herkes bjk yada basaksehir degil

oyun dısı saygıyı hakettigi seyler var iyi kadro kurulumu oyuncu secimi fizik acıdan hazırlama vs

ama oyun icin saygıyı haketmedigi icin bu taraftar bu adamla sampiyonluga inanmıyor.

oyun bazında saygı duyulacak neyi var pardon ? bizmi göremiyoruz oyun bazında ligte saygıyı haketmeyen 2-3 hocadan birisi kendisi

tudormu alıyor macları kaliteli oyuncu grubu alıyor hatta beyefendi diretiyor puan kaybı icin ama herkes bjk yada basaksehir degil

oyun dısı saygıyı hakettigi seyler var iyi kadro kurulumu oyuncu secimi fizik acıdan hazırlama vs

ama oyun icin saygıyı haketmedigi icin bu taraftar bu adamla sampiyonluga inanmıyor.
Ligin lideri kim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun sadece puan kaybetme meselesi değil. Beşiktaş'a karşı ve Başakşehir'e karşı oynanan oyun kabul edilir gibi değil. Hadi Beşiktaş maçını gözardı edelim. Adamlar büyük maçlarda farklı bir konsantrasyonla oynuyorlar ama diğeri, Başakşehir. Bugün Sivasspor kadar bile direnç gösteremedik adamlara karşı.
Ben Beşiktaş maçını göz ardı edemem katiyen.

Ben hayatımda Beşiktaşa karşı bu kadar ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum ne geçen sene böyle ezildik ne de 2010 da.

Böyle ezik Galatasaray olamaz arkadaş bunun hiç bir izahı yok hele hele elimizdeki takım ile.

sent via GSC

Demirkol aylardır anlatmak istediğimi anlatmış bir nevi. Riekerink döneminde uyuşuk futbol oynarken kimse ağzını açmazdı ama şimdi çok çok daha zevk veren oyunu oynatan Tudor'a eleştiri bir yana hakaretler ediliyor ve ne taraftar,ne yönetim ağzını açıp laf etmiyor bunlara.

Eleştiri bugün Mourinho,Zidane bile yapılıyor ama adama artık bildiğin hakaret ediliyor ve kimsenin ağzı açılmıyor. Riekerink döneminde garson sorusu yüzünden taraftarlar nasıl ayağa kalkmıştı haklı olarak ama şimdi çıt yok.

Bundan rahatsızım işte. FT boşta olmasa elbette yine eleştiri alırdı ama bu kadar şiddetli olmazdı, bundan adım gibi eminim. Hatta şu an %15 destek veriyorsa o zaman en az %40 destek verirdi.

Bu şehrin beni anlamaya, benim seni unutmaya
Rakının ısınmaya niyeti yok

Hocam nerdeyse 12-13 kişiyle takımı şampiyonluk yarışında tuttuğunu bir kez daha gördük. Ayrıca tebrik ve teşekkür ederim.

Geçen seneki takımı bu hale getiren, bu yedeklere rağmen bu güzel oyunu devam ettiren ve şampiyonluk yarışında zirvede takımı tutan Tudor'u tebrik etmeyelimde ne yapalım? Sivas belediyeden daha kötü bi yedek kadromuz var..

Yedek kadro ciddi bir takıma karşı iyi oynasa, bu defa ''Tudor farkı işte, yedekleri nasıl da hazır tutuyor!'' diye överdiniz. Biraz nasıl görmek istenildiği ile alakalı bir durum yani...

Beşiktaş maçından sonra gitsin diyorum da, sakin düşününce kalması taraftarıyım. Terim gelmez artık, sezon sonu belki gelir bilemiyorum. Tudor'la devam etmeliyiz, devre arası işe yarayacak transferler yapılırsa daha da rahatlayacağız.

d87c6d60ea194b8d806bb739afaaf472.jpeg

Twitter'de resmi hesabin idmandan kareler paylasiminda Tudor'u ilk kez koymamislar hmm, bu resim resmi siteden

Şansal Büyüka: "Yöneticisi maç günü açıklama yapıyor; "istifa ederse kabul ederiz." diyor. Başkanı daha lig başlamadan Tudor'un başına getirmek için Lucescu'ya gidiyor. Kazansın kazanmasın her maçta taraftarından küfür yiyor. Her maç istifa sesleriyle oynuyor."

DQ7X90nWAAMBa8h.jpg:large

Bu seneyi Tudor ile bitirelim, getirecekleri TD Tudordan iyi olmaz bunların.

Geri
Üst Alt