Gündüz mü?Nebil Evren ve Mehmet Demirkol çok güzel bir Tudor analizi yaptılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündüz mü?Nebil Evren ve Mehmet Demirkol çok güzel bir Tudor analizi yaptılar.
Ligin lideri kimoyun bazında saygı duyulacak neyi var pardon ? bizmi göremiyoruz oyun bazında ligte saygıyı haketmeyen 2-3 hocadan birisi kendisi
tudormu alıyor macları kaliteli oyuncu grubu alıyor hatta beyefendi diretiyor puan kaybı icin ama herkes bjk yada basaksehir degil
oyun dısı saygıyı hakettigi seyler var iyi kadro kurulumu oyuncu secimi fizik acıdan hazırlama vs
ama oyun icin saygıyı haketmedigi icin bu taraftar bu adamla sampiyonluga inanmıyor.
Ben Beşiktaş maçını göz ardı edemem katiyen.Sorun sadece puan kaybetme meselesi değil. Beşiktaş'a karşı ve Başakşehir'e karşı oynanan oyun kabul edilir gibi değil. Hadi Beşiktaş maçını gözardı edelim. Adamlar büyük maçlarda farklı bir konsantrasyonla oynuyorlar ama diğeri, Başakşehir. Bugün Sivasspor kadar bile direnç gösteremedik adamlara karşı.
Yedek kadro ciddi bir takıma karşı iyi oynasa, bu defa ''Tudor farkı işte, yedekleri nasıl da hazır tutuyor!'' diye överdiniz. Biraz nasıl görmek istenildiği ile alakalı bir durum yani...
Screenshot yaptım. Sezon sonu atarım.ben bu adamla sampiyon olabilecegimize % 1 dahi inanmıyorum hatta 4.lük benim beklentim ,eger kovmazsak köyüne