Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Paso 4 ayak üstüne düşüyor
Terim'in de şansı yüksektir. Andırmıyor değil ;-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan lakaplı ekibimizi kediye çevirdiği için öyle olması normal.
1 sn, print edip de kicimi sileyim
Fatih Terimin Galatasaray'da yakaladığı başarıların hangisi şansı yüksek olduğu için?Terim'in de şansı yüksektir. Andırmıyor değil ;-)
32 puan + lider
Fener + bjk + başak + trabzon'u yense 43 puanla 2.lik yarışını ve gelecek seneyi konuşuyorduk şu an.
İnşallah ligin ikinci yarısında büyük maçlara daha dikkatli çıkarır takımı
Fatih Terimin Galatasaray'da yakaladığı başarıların hangisi şansı yüksek olduğu için?
4/4 olmazdı da,içerde Fener'i yenip 3 deplasmandan da 1-2 puan çıkarsa dahi bu dediğini konuşuyorduk şimdi.
Vallahi ben başarılı olduğu iki dönemde de Fatih hocanın işi şansa bıraktığını pek hatırlamıyorum. Özellikle üçüncü sezonun ilk sezonu, kötü başlayıp takır takır oynatıp şampiyon oldu, hem de bir sezon içinde iki kere. Bunu kötü başlangıç sonrası derbiler dahil tüm maçlarda üstün oynatarak başardı. Daha çok şansızlık yaşayan tarafdık, örneğin Süper Final Arenada Fener maçı, Trabzon maçı. Yine üçüncü dönem ikinci sezon, Federasyonun yaptıklarına rağmen alınan maçlar.Kupa, şampiyonluk gibi uzun süreli yarışlarda başarı şansla olmaz zaten. Maç içinde veya herhangi bir haftada birşeyler yerinde gider anlamsız şekilde. Terim de bu konuda şanslıdır.
Heriflerin hepsine yenilmemize rağmen lideriz büyük bir olay
Devre arası giderse 10 puan farkla şampiyon oluruz.Kalırsa sezonu 3-4 bitiririz.
Koskoca Galatasaray Tudor giderse teknik direktörsüz mü kalacak?Bu yönetim gider daha kötüsünü bulur diyorsan ona lafım yok.Kim gelecek?
Koskoca Galatasaray Tudor giderse teknik direktörsüz mü kalacak?Bu yönetim gider daha kötüsünü bulur diyorsan ona lafım yok.
Tudor Riekerink Hamza Cihat bu isimler bırak hoca olmayı yardımcı olarak gelse tartışırım.Terim olmuyorsa gider Ancelotti nin kapısını çalarım.En vasat oyunculara bile ne bonservisler yıllık ücretler ödüyoruz.Hoca içinde bu paraları harcamalıyız.Koskoca Galatasaray demekle hoca bulunmuyor ama. Cihat Arslan'a falan razıysan problem yok.
Tudor Riekerink Hamza Cihat bu isimler bırak hoca olmayı yardımcı olarak gelse tartışırım.Terim olmuyorsa gider Ancelotti nin kapısını çalarım.En vasat oyunculara bile ne bonservisler yıllık ücretler ödüyoruz.Hoca içinde bu paraları harcamalıyız.
Koskoca Galatasaray Tudor giderse teknik direktörsüz mü kalacak?Bu yönetim gider daha kötüsünü bulur diyorsan ona lafım yok.