Igor Tudor

Bunda birsey yok . Ulan tudor azicik Adam olsan , habire taktikleri bos bos degistirip, büyük maclardan korkmasan severdim seni ( Sneijder olayi haric orda alayinizin diyip susarim)

Bu hafta yine puan bırakmamızım baş mimarı olacak kendisi.

Bakalım bu deplasmanda ne tür ilginclikler yapacak

Bu adam bu ülkeden delirmeden ayrılırsa kendini şanslı saymalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu arkadas öyle bir anlatiyorsunuz ki, sanki bugüne kadar herhangi bir Teknik Direktör bu ülkede rahat rahat isini yapabildi.

Son düzenleme:
Romantikleşmeyelim.

Bu adam ile her günü incecik bir ipin üzerinde geçiriyoruz.

sent via GSC

Herifin başkanın yanında yaptığı abukluğa bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_0120.webp

Başkan da bu ha.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kadar boş muhabbet yapıyorsunuz ya. Adam kendi oyuncusuna takılmış. Kulak yapmış. Bunda bile eleştirecek birşey buluyorsunuz. Şaka gibisiniz valla. Ülkenin bu durumda olmasına şaşırmıyorum aslında. Bu pırıl pırıl kafalarla iyi ilerlemişiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben beğenmedim bu hareketi. Tamam abartılacak bişey değil ama hoca dediğin ağırbaşlı olur. Morinho yada guardiola hocalarımdan böyle şeyler gördükmü acaba. Ha mourinho kim tudor kim derseniz tamam. Tudorun sert bir imajı vardı medyada ama adam öyle biri değil demekki.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 yaşında çocuk musun bilader, onlar nasıl hareketler?

Saçmalamayalım.

Kulak yapmışsa yapmış, ben sorun görmüyorum.

sent via GSC

Yapılan hareketin şaka olduğunu biliyorum.Kötü bir amaçla yada art niyetlede yapılmadığının farkındayım fakat;

Bu hareket galatasaray başkanının yanında yapılıyorsa başkana ve o makama saygısızlık vardır.Burada konu dursun yada tudor değildir isimlere takılmadan değerlendirilmelidir.Bir şirket düşünün böyle bir fotoğraf çekiliyor, ortada patron var ama müdür işçiye bu hareketi yapıyor, patron bu fotoyu gördüğünde ne güzel el şakası yapmış dermi? Yoksa kendisinin olduğu bir karede bu tarz bir hareketi yadırgarmı ? Bence yanlıştır.

Ayrıca bunu aziz yıldırım'ın yanında aykut yapar mı ? Yapabilir mi? Yapsa aziz nasıl karşılar? Düşünmek lazım.

Yapılan hareketin şaka olduğunu biliyorum.Kötü bir amaçla yada art niyetlede yapılmadığının farkındayım fakat;

Bu hareket galatasaray başkanının yanında yapılıyorsa başkana ve o makama saygısızlık vardır.Burada konu dursun yada tudor değildir isimlere takılmadan değerlendirilmelidir.Bir şirket düşünün böyle bir fotoğraf çekiliyor, ortada patron var ama müdür işçiye bu hareketi yapıyor, patron bu fotoyu gördüğünde ne güzel el şakası yapmış dermi? Yoksa kendisinin olduğu bir karede bu tarz bir hareketi yadırgarmı ? Bence yanlıştır.

Ayrıca bunu aziz yıldırım'ın yanında aykut yapar mı ? Yapabilir mi? Yapsa aziz nasıl karşılar? Düşünmek lazım.

Aykut'un zaten yapısında yok o adam her daim somurtkan.

Geri
Üst Alt