- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Adam oyuncusuyla eğleniyor işte ne güzel.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunda birsey yok . Ulan tudor azicik Adam olsan , habire taktikleri bos bos degistirip, büyük maclardan korkmasan severdim seni ( Sneijder olayi haric orda alayinizin diyip susarim)
Katiliyorum, belirli bir mesafe olmali.Futbolculara bu kadar bağlanmak doğru bir yaklaşım değil.
Futbolculara bu kadar bağlanmak doğru bir yaklaşım değil.
Katiliyorum, belirli bir mesafe olmali.
Bu kati olsun demek degil.
Herifin başkanın yanında yaptığı abukluğa bak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saçmalamayalım.
Kulak yapmışsa yapmış, ben sorun görmüyorum.
sent via GSC
Yapılan hareketin şaka olduğunu biliyorum.Kötü bir amaçla yada art niyetlede yapılmadığının farkındayım fakat;
Bu hareket galatasaray başkanının yanında yapılıyorsa başkana ve o makama saygısızlık vardır.Burada konu dursun yada tudor değildir isimlere takılmadan değerlendirilmelidir.Bir şirket düşünün böyle bir fotoğraf çekiliyor, ortada patron var ama müdür işçiye bu hareketi yapıyor, patron bu fotoyu gördüğünde ne güzel el şakası yapmış dermi? Yoksa kendisinin olduğu bir karede bu tarz bir hareketi yadırgarmı ? Bence yanlıştır.
Ayrıca bunu aziz yıldırım'ın yanında aykut yapar mı ? Yapabilir mi? Yapsa aziz nasıl karşılar? Düşünmek lazım.