Igor Tudor

Seni kastetmedim,kastettiğim kişi kendini anlamıştır senin dislike'ına yönelik yazmamıştım
Beni kast etmis olsaydin bile sorun olmazdi benim acimdan, canin sagolsun der gecerim.
Ben zaten cümlenin son bölümüne ithafen yazdim renktas, kimi kast ettiginden bagimsiz.
Saygi karsilikli olur, agresif cikislar saygi cercevesine girmez.
Bu yüzden bence sakin olmalisin.

Yahu ne kadar kompleksli bir milletiz, nasıl da kasıntı bir toplumuz. Neden böyleyiz biliyor musunuz? Hiç kimse mutlu değil çünkü. Biri eşini sevmiyor ama evli, diğeri işini sevmiyor ama çalışıyor, ötekisi maaşı yetersiz ve mutsuz, diğerinin gelecek kaygısı var... En önemlisi de toplumsal roller ülkemizde çok keskin bir şekilde oluşturulmuş. Makamlara yüklenen aşırı ve gereksiz anlam olunca da Tudor eleştiriliyor. Ne var yani yanında başkan varsa!!!

Ha bir de Mourinho'nun şakalarını bilmeden Mourinho böyle mi diyenler var! Biraz mutlu olun! Gülün. Kasmayın kendinizi. Üzerinizdeki kasveti atın!

Mourinho'dan sulu şaka! video - Jose Mourinho, Chelsea, İngiltere - Sporx TV

Mourinho’dan basın sözcüsüne ilginç şaka video - Jose Mourinho, Arsenal, Chelsea - Sporx TV

https://www.youtube.com/watch?v=wi8GJIPejTg
Ben aslinda yaptigi sakaya pek takilmadim.
Sonucta masumane bir saka.
Bence servis edilen bir resimde yapmamasi gerekirdi, cünkü Türkiye´de malum böyle seyler cok cabuk alay konusu olabiliyor.

Galatasaray puan kaybedince bu şeyi eleştirmeyin, gelin beni eleştirin arkadaşlar. Bu takımı ben kurdum çünkü, ben 40 milyon euro harcattım. Beşiktaş'a, Başakşehir'e rezil kepaze olan benim, çıktığım bütün büyük maçlarda ezilen benim. Österasdfghj dahil hiçbir hedef maçı kazanmaya dahi yaklaşamayan benim. Sakın bunu eleştirmeyin ha.
O zamana kadar kalır mı bilmiyorum ama Kadıköy deplasmanından sonra eleştirirsiniz belki.

Geçen sene de birileri, bu iş beden hocasıyla olmaz dedi, başka birileri gidip "Riekerink Bey diyeceksiniz" pankartı açıp, Eren'in golleriyle 31 çekti, sonuç ortada. Olmayacak dualara amin demekten bıkmadınız mı artık ?
Bu arada beden hocası hem Fenerbahçe'den hem Beşiktaş'tan kupa aldı. Bu arkadaş sağolsun şamar oğlanına döndük.

Beni kast etmis olsaydin bile sorun olmazdi benim acimdan, canin sagolsun der gecerim.
Ben zaten cümlenin son bölümüne ithafen yazdim renktas, kimi kast ettiginden bagimsiz.
Saygi karsilikli olur, agresif cikislar saygi cercevesine girmez.
Bu yüzden bence sakin olmalisin.

Yok Hırvat bilmem neyi falan diyip sürekli ceza alan birisi varya işte tam olarak ona diyordum,Senin isim takıntılı birisi olduğunu düşünmüyorum sen muhtemelen sözde taraftar kısmına takılmışsındır,Geçen hafta Akhisar galibiyetine göbek atan kesim için yazmıştım onu dozunda eleştirenler için değil.

Olayın ciddiyetini kavra ulan hırvat badi ekrem.

Ben aslinda yaptigi sakaya pek takilmadim.
Sonucta masumane bir saka.
Bence servis edilen bir resimde yapmamasi gerekirdi, cünkü Türkiye´de malum böyle seyler cok cabuk alay konusu olabiliyor.

Olsun abi. Bunu takıp medyada eleştirecek olanların canları cehenneme. Zaten medyanın suyuna gittiğimiz için böyle oluyor. Ayrıca sanki hiç eleştirilmiyor da bu fotosu eleştiriliyor ve bu eleştiriden ötürü takım zarar görüyor!!! Ben olsam neler yapardım neler! Tudor yine iyi dayanıyor.

Yok Hırvat bilmem neyi falan diyip sürekli ceza alan birisi varya işte tam olarak ona diyordum,Senin isim takıntılı birisi olduğunu düşünmüyorum sen muhtemelen sözde taraftar kısmına takılmışsındır,Geçen hafta Akhisar galibiyetine göbek atan kesim için yazmıştım onu dozunda eleştirenler için değil.
Ben göbek atan taraftar oldugunu da düsünmüyorum dogrusu.
Hic bir Galatasarayli maglubiyete sevinmez.
Öfke ile bazi seyler yanlis bir ton ile söyleniyor, bu dogru.

Bir isme takilsam ne olacak, giden gitmis oluyor, en fazla kendi kendime calar, kendi kendime oynarim bir isme takilarak.
Bu takimdan kimler geldi kimler gecti, saglik olsun diyip devam edeceksin.

Benim bir türlü anlayamadigim, burada oyuncu ve Teknik Direktörler yüzünden neden bir birimize girdigimiz.
Babamizin ogullari degiller yahu, bu isi para karsiligi yapan bize yabanci bireyler.
Yine siz bilirsiniz ama bence bu yüzden kavga etmeye gerek yok.

Son düzenleme:
Olsun abi. Bunu takıp medyada eleştirecek olanların canları cehenneme. Zaten medyanın suyuna gittiğimiz için böyle oluyor. Ayrıca sanki hiç eleştirilmiyor da bu fotosu eleştiriliyor ve bu eleştiriden ötürü takım zarar görüyor!!! Ben olsam neler yapardım neler! Tudor yine iyi dayanıyor.
Mustafa bir dur Allah askina, ortami sakinlestirmeye calistikca yangina diesel döküyorsun.

Mustafa bir dur allah askina, ortami sakinlestirmeye calistikca yangina diesel döküyorsun.

Dökerim abi gerekirse benzin dökerim. Eleştirmenin de bir sınırı olmalı abiciğim. Böyle şeyler takımı yıpratıyor. Tudor'u el birliği ile delirteceğiz.

Geçenlerde yazdım. Adamın yerinde olsam takımı şampiyon yaptıktan bir hafta sonra canlı yayında istifa eder, ceketimi alır ve bir daha Türkiye'ye adımımı atmazdım.

Dökerim abi gerekirse benzin dökerim. Eleştirmenin de bir sınırı olmalı abiciğim. Böyle şeyler takımı yıpratıyor. Tudor'u el birliği ile delirteceğiz.

Geçenlerde yazdım. Adamın yerinde olsam takımı şampiyon yaptıktan bir hafta sonra canlı yayında istifa eder, ceketimi alır ve bir daha Türkiye'ye adımımı atmazdım.
Ben Tudorun herseyi umursadigini sanmiyorum dogrusu.
Forum, sosyal medya ve benzeri mecralarda yazilanlardan pek haberdar oldugunu bile sanmiyorum.
Var ise bile, Medya ve Stadyum´da olanlarin etkisinin cok daha agar oldugunu düsünüyorum.
Bugüne kadar Stadyum´da son maca kadar herhangi bir tepki olmadi.

Son düzenleme:
Şampiyon yapıp istifa etmesi bizlere mutluluk verir. Zira kendisiyle şampiyonlar ligine gidersek bütün negatif rekorları kırar geçeriz.

Şampiyon yapıp istifa etmesi bizlere mutluluk verir. Zira kendisiyle şampiyonlar ligine gidersek bütün negatif rekorları kırar geçeriz.
Bırak Şampiyonlar Ligini ,daha ben şampiyon yapabileceğinden bile çok çok büyük şüpheler duyuyorum.

Burada ikinci yarı da her Anadolu maçının laylaylom şeklinde geçeceğini düşünüp o maçları alsak bile bize şampiyonluk için yeterli olur diye düşünen arkadaşlar çok büyük bir hataya kapılıyorlar.

Bu Hırvat bu kafa yapısıyla son 6-7 haftanın baskısını hayatta kaldıramaz.

sent via GSC

Son düzenleme:
Bırak Şampiyonlar Ligini ,daha ben şampiyon yapabileceğinden bile çok çok büyük şüpheler duyuyorum.

Ikinci yarı da her Anadolu maçının laylaylom şeklinde geçeceğini düşünüp o maçları alsak bile bize şampiyonluk için yeterli olud diye düşünenler çok büyük bir hataya kapılıyorlar.

Bu Hırvat bu kafa yapısıyla son 6-7 haftanın baskısını hayatta kaldıramaz.

sent via GSC

Hadi diyelim mucize oldu da yaptı diye varsaydim zaten.

Son haftaların baskısını kaldıramayacağına katılıyorum. Ne diyim inş yanılırız.

Sürekli bu Hırvat / Hırvat köylüsü denmesindeki amaç nedir anlam veremiyorum. Enteresan cidden. Tudor'un eleştirilmesi gereklidir ama bu tarz söylemler son derece antipatik, belirtmek istedim.

Kimse size tudoru eleştirmeyin demiyor. Bende çok defa eleştirdim ve eleştirmeye de devam edeceğim.Ama sırf eleştirmek için buraya gelip saçma sapan laflar etmenin alemi yok. Nedense saçma sapan eleştirenler hep biatcı tayfa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük maçlarda durum tersine dönene kadar eleştirilir, eleştiririz. Tudoru savunmak için gerçekleri masallara çevirmeyin. Bütün büyük maçları kaybedip şampiyon olursa( olmaz ama böyle hayal kuranlar var) yine eleştiririz. Çünkü ilerisi için büyük üzüüntüler yaşatır bu adam bize. Hele şampiyonlarligine gidersek grupta her maçı 4-0,5-0 kaybedip averaj takımı olacağımızı bile bile destekleyemem. İki hafta önce tudoru herkes yerin dibine sokuyordu biraz zaman geçti, tudorcular yine çoğaldı. İlk byük maçtan sonra(fb maçı oluyor) yine ortadan kaybolacaklar yada burada onlarda tudora sallayacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EyZXXq.jpg

Geri
Üst Alt