Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sende biliyorsun Şükrü çok sevdiğin ve çok iyi anlaştığın birisi![]()
Her kimse cezasini çekecek inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende biliyorsun Şükrü çok sevdiğin ve çok iyi anlaştığın birisi![]()
Beni kast etmis olsaydin bile sorun olmazdi benim acimdan, canin sagolsun der gecerim.Seni kastetmedim,kastettiğim kişi kendini anlamıştır senin dislike'ına yönelik yazmamıştım
Ben aslinda yaptigi sakaya pek takilmadim.Yahu ne kadar kompleksli bir milletiz, nasıl da kasıntı bir toplumuz. Neden böyleyiz biliyor musunuz? Hiç kimse mutlu değil çünkü. Biri eşini sevmiyor ama evli, diğeri işini sevmiyor ama çalışıyor, ötekisi maaşı yetersiz ve mutsuz, diğerinin gelecek kaygısı var... En önemlisi de toplumsal roller ülkemizde çok keskin bir şekilde oluşturulmuş. Makamlara yüklenen aşırı ve gereksiz anlam olunca da Tudor eleştiriliyor. Ne var yani yanında başkan varsa!!!
Ha bir de Mourinho'nun şakalarını bilmeden Mourinho böyle mi diyenler var! Biraz mutlu olun! Gülün. Kasmayın kendinizi. Üzerinizdeki kasveti atın!
Mourinho'dan sulu şaka! video - Jose Mourinho, Chelsea, İngiltere - Sporx TV
Mourinho’dan basın sözcüsüne ilginç şaka video - Jose Mourinho, Arsenal, Chelsea - Sporx TV
https://www.youtube.com/watch?v=wi8GJIPejTg
Beni kast etmis olsaydin bile sorun olmazdi benim acimdan, canin sagolsun der gecerim.
Ben zaten cümlenin son bölümüne ithafen yazdim renktas, kimi kast ettiginden bagimsiz.
Saygi karsilikli olur, agresif cikislar saygi cercevesine girmez.
Bu yüzden bence sakin olmalisin.
Ben aslinda yaptigi sakaya pek takilmadim.
Sonucta masumane bir saka.
Bence servis edilen bir resimde yapmamasi gerekirdi, cünkü Türkiye´de malum böyle seyler cok cabuk alay konusu olabiliyor.
Ben göbek atan taraftar oldugunu da düsünmüyorum dogrusu.Yok Hırvat bilmem neyi falan diyip sürekli ceza alan birisi varya işte tam olarak ona diyordum,Senin isim takıntılı birisi olduğunu düşünmüyorum sen muhtemelen sözde taraftar kısmına takılmışsındır,Geçen hafta Akhisar galibiyetine göbek atan kesim için yazmıştım onu dozunda eleştirenler için değil.
Mustafa bir dur Allah askina, ortami sakinlestirmeye calistikca yangina diesel döküyorsun.Olsun abi. Bunu takıp medyada eleştirecek olanların canları cehenneme. Zaten medyanın suyuna gittiğimiz için böyle oluyor. Ayrıca sanki hiç eleştirilmiyor da bu fotosu eleştiriliyor ve bu eleştiriden ötürü takım zarar görüyor!!! Ben olsam neler yapardım neler! Tudor yine iyi dayanıyor.
Mustafa bir dur allah askina, ortami sakinlestirmeye calistikca yangina diesel döküyorsun.
Ben Tudorun herseyi umursadigini sanmiyorum dogrusu.Dökerim abi gerekirse benzin dökerim. Eleştirmenin de bir sınırı olmalı abiciğim. Böyle şeyler takımı yıpratıyor. Tudor'u el birliği ile delirteceğiz.
Geçenlerde yazdım. Adamın yerinde olsam takımı şampiyon yaptıktan bir hafta sonra canlı yayında istifa eder, ceketimi alır ve bir daha Türkiye'ye adımımı atmazdım.
Bırak Şampiyonlar Ligini ,daha ben şampiyon yapabileceğinden bile çok çok büyük şüpheler duyuyorum.Şampiyon yapıp istifa etmesi bizlere mutluluk verir. Zira kendisiyle şampiyonlar ligine gidersek bütün negatif rekorları kırar geçeriz.
Bırak Şampiyonlar Ligini ,daha ben şampiyon yapabileceğinden bile çok çok büyük şüpheler duyuyorum.
Ikinci yarı da her Anadolu maçının laylaylom şeklinde geçeceğini düşünüp o maçları alsak bile bize şampiyonluk için yeterli olud diye düşünenler çok büyük bir hataya kapılıyorlar.
Bu Hırvat bu kafa yapısıyla son 6-7 haftanın baskısını hayatta kaldıramaz.
sent via GSC