Igor Tudor

Beyler, düzelecek, şu olacak, bu gidecek, şu gelecek diyorsunuz. Hepsine eyvallah, hepsi bir yerde doğru ama gözden kaçırdığınız bir şey var. Bu Takıma 40 Milyon Euro harcandı ve ben şimdi bunu sadece Tudorun aleyhine söylemiyorum. Daha önemli bir nokta var çünkü, Galatasaray için çok büyük bir Para. Bunun yarısı satışlar ile karşılandı ama öbür tarafta alınan oyuncuların maaş yükü var. Bu giderler ile bu takımın şampiyon olması gerekiyor. Şunu da kabul ediyorum, ikincinin Süper Lig'de aldığı para şampiyona göre daha az değil ama, Şampiyon direk şampiyonlar ligine gidiyor. Bu para bize lazım, Galatasaraya lazım. Bu katılım parası dışında Şampiyonlar Liginin kombineler etkisi, üç iç saha maçı daha oynayacak olmamız, ürün satışları ve belki de daha iyi sponsorlar.

Tudor ne benim Babamın oğlu, ne de benim düşmanım. Sadece ve sadece Galatasaray Teknik Direktörü. Bana şu ana kadar sonuç olarak sunduğu bir gerçek var, yine kendi kurduğu ve başında olduğu takım ile oluşturduğu iyi bir Puan farkını, kendi hataları ile bir maça kadar düşürmesi. Yine mesajları okudum, Taraftardan girilmiş, Futbolcuların yaptığı hatalardan çıkılmış. Ne Taraftar, ne de Futbolcular oynadığı dört kritik maçta akıl almaz şeyler denemesini söyledi. Ne Taraftar, ne de Futbolcular, özellikle Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında geri çekilmesini, hücumu düşünmememesini söyledi. Gayet tabi Futbolcuların hataları oldu ama bir maç içinde hatalar olur, Futbolda bunlar var ama sen aşağı yukarı dört maçın hepsinde mentalite olarak hatalı çıkarsan Taraftar seni eleştirir. Bu bir değil, iki değil, üç değil, dört kere olursa tepki koyar. Taraftarı suçlayan, taraftar yüzünden bu maçlarda böyle korkak oynadık gibi akıl almaz bir iddiada bulunan renktaşlarımın mesajlarını az çok hatırlıyorum, hepiniz olmasa bile çoğunuz, o maçlar sonrası aynen siz de bu mentaliteyi eleştirdiniz.

Suçladığınız taraftar ne ilginçtir ki, en önemli Platformda, Stadyumda, son maça kadar hataları ile kaç maçtır Takımı ateşe atan, tepkinin olduğu maçta bile skor 1-0 devam ederken hakemin çok şükür ki atladığı bir penaltıya sebep olan Latovlevici dışında tek bir tepki göstermedi. Yine aynı Taraftar, bugüne kadar Galatasaray tarihinde görülmemiş skor ve kötü oyundan bile fazlası olan duruma rağmen, bu sezon otuz bin sayısının altına düşmedi. Bahsettiğiniz eğer Sosyal Medya ise, ben etkisinin olduğuna, olsa bile sizin lanse ettiğiniz kadsr olduğuma zerre inanmıyorum. Olsa idi orada yazılanların etkisi ile bugüne kadar bir çok Futbolcu, sadece Türkiye'de değil, çok başka reaksiyonlar göstermiş olurdu.

Galatasaray önemli diyoruz, evet Galatasaray önemli. Bu yüzden, harcanan para, oyuncuların maaşları ile altına girilen yük, hala eksikler olduğu için muhtemelen harcanacak paralar, bütün bunlar için, önümüzde ki sezonlar için, iyi bir Galatasaray, kaliteli kadroların devamı için bu sezon Şampiyon olmamız GEREKİYOR. İşte bunun için, Tudorun mentalitesini değiştirmesi gerekiyor, aksi halde ilk yarı da olduğu gibi fark kapanır, rakipler geçip gider. En yakın örnek Akhisar maçı, skor 3-2, takım gümbür gümbür hava yakalamıș ve takımı Ndiayeyi başladığı Pozisyona, Fernandoyu yine başladığı gibi daha geriye atarak geri çekti. Yani skorun etkisi ile, takımın yaptığı bir şey değildi, oyuncuların yeri değişti çünkü. Rakip elini kolunu sallaya sallaya üzerimize geldi, bu maçta çok şükür bir şey olmadı ama maçın birinde rakibin bir atağı zor bir dakikada gol olur gider iki puan. Çünkü, ikinci yarı ilk yarıya göre çok farklı olacak, daha zor, daha çetin, daha sinir dolu, stres dolu geçecek. Rakiplerin, başta Beşiktaş ve Başakşehir olmak üzere Avrupa defterini kapatmış olacaklar.

Bizim iş yerinde çok güzel bir söz asılı duvarda, memnun olmayan bir müşteriyi kaybetmemek için harekete geçeceksin, iş işten geçtikten sonra reaksiyon göstermek hiç bir işe yaramaz.

Son düzenleme:
Eray, Gökhan, Hakan, Sabri, Yekta, Umut, Amrabat.

Schalke maçının yedekleri bunlar. Şu herifi müdafaa etmek için bu yedek kulübesini matah bir şey gibi gösteriyorsanız bir şey demiyorum. O seneki takımı bunun eline verin, değil CL'de çeyrek final, ligde ilk 3'e giremezdi. Dany-Semih ikilisiyle neler yaptık, bu paşama tarihin en pahalı stoperi alındı, "hala kadro yetersiz .s"

Evet ligde 71 puan topladığımız sezon demekki olağanüstü işlerde yapılmamış o kadroyla ki gömülen kadroda Drogba,Sneijder,Melo,Muslera,Eboue,Riera,Amrabat ve iyi zamanlarındaki Burak-Selçuk-Hamitli takım :asd22::asd22::asd22:,Ki o takım devre arasında Drogba-Sneijder ile güçlendirilmese ligde 60'lı puanların ötesine gidemezdi.

Son düzenleme:
Şu an kovulsa,ne olacak biri bana anlatabilir mi anti-Tudorculardan?Terim gelmiyor o seçeneği unutun.

Şu an kovulsa,ne olacak biri bana anlatabilir mi anti-Tudorculardan?Terim gelmiyor o seçeneği unutun.
Sarper bunun cevabını kimse veremez. Nasıl ki Tudorun kalması gerektiğini düşünenlerin geleceği göremedikleri ve Tudorun başarılı olacağını garanti edemeyecekleri gibi. Şu ana kadar olanlar üzerinden değerlendiriliyor ve çoğunluk o kadar puan farkına rağmen gelinen nokta sebebi ile tedirgin.

Tudor gönderilip yerine Terim dışında biri gelse peşinen kimse başarısız veya başarılı olur diyemez, ki ben Terim ile bile garanti görmüyorum, kimse ne olacağını bilemez. Riskli mi, gayet tabi. Ancak bu gerçeğin yanında bir başka gerçek var, Tudorun şu ana kadar güven vermiyor olması.

Sen de çok iyi biliyorsun ki ikinci yarı daha zor geçecek, sadece derbi maçları ile sınırlı kalmayacak bu zorluk derecesinin artması. Rakiplerin daha çetin olacakları gerçeğinin yanında, stres ve sinir kat sayısı çok daha yüksek olacak.

Sarper bunun cevabını kimse veremez. Nasıl ki Tudorun kalması gerektiğini düşünenlerin geleceği göremedikleri ve Tudorun başarılı olacağını garanti edemeyecekleri gibi. Şu ana kadar olanlar üzerinden değerlendiriliyor ve çoğunluk o kadar puan farkına rağmen gelinen nokta sebebi ile tedirgin.

Tudor gönderilip yerine Terim dışında biri gelse peşinen kimse başarısız veya başarılı olur diyemez, ki ben Terim ile bile garanti görmüyorum, kimse ne olacağını bilemez. Riskli mi, gayet tabi. Ancak bu gerçeğin yanında bir başka gerçek var, Tudorun şu ana kadar güven vermiyor olması.

Sen de çok iyi biliyorsun ki ikinci yarı daha zor geçecek, sadece derbi maçları ile sınırlı kalmayacak bu zorluk derecesinin artması. Rakiplerin daha çetin olacakları gerçeğinin yanında, stres ve sinir kat sayısı çok daha yüksek olacak.

Sen hariç başka bir anti-Tudorcu.*

Tudor şu ana kadar fazla güven vermiyor lakin büyük maçlar dişinda neredeyse hiç puan kaybetmedik. şimdi kim gelirse gelsin tudordan daha iyi yapar diye hareket edersek boş yere büyük risk almiş oluruz. Son 2 sezon malum.

O yüzden iyi TD adaylar olmadigi sürece Tudoru kovmak dogru olmaz. Aptallik olur.

Evet ligde 71 puan topladığımız sezon demekki olağanüstü işlerde yapılmamış o kadroyla ki gömülen kadroda Drogba,Sneijder,Melo,Muslera,Eboue,Riera,Amrabat ve iyi zamanlarındaki Burak-Selçuk-Hamitli takım :asd22::asd22::asd22:,Ki o takım devre arasında Drogba-Sneijder ile güçlendirilmese ligde 60'lı puanların ötesine gidemezdi.

Hem Avrupa'da hem ligde gitmekle sadece ligde gitmek arasinda cok buyuk bir fark var ama.Avrupa yipratiyor

Sen hariç başka bir anti-Tudorcu.*
Kendimi Anti Tudorcu olarak görmüyorum ve böylesi tanımlamaları kime karşı yapılır ise yapılsın doğru bulmuyorum.

Bundan bağımsız Tudorun yerine başkası soruna bu doğrultuda cevap verdim. Bu yüzden soru sorup, soruya cevap verilince sen hariç nedir yahu, bu nasıl bir mantık?

Hem Avrupa'da hem ligde gitmekle sadece ligde gitmek arasinda cok buyuk bir fark var ama.Avrupa yipratiyor

Haklısın ama ligin seviyesi yüksek değildi Uğur,İkinci galiba 61 puandaydı tabiki hem Avrupa hem ligde gitmek başarılı zaten ancak Terimlik iş bu,Tudor yapar demiyorum şuanki şartlarla bir değil diyorum sadece.Bizden hazır veya bizim seviyemizde en az 3 takım var ligde yepyeni bir takım olarak uzak ara şampiyon olamazsın

Son düzenleme:
Haklilar tabi cünkü cok sinirlisin :asd: :asd:

Can Büyük.webp

Ekli dosyalar

• Can Büyük.webp
    Can Büyük.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Kendimi Anti Tudorcu olarak görmüyorum ve böylesi tanımlamaları kime karşı yapılır ise yapılsın doğru bulmuyorum.

Bundan bağımsız Tudorun yerine başkası soruna bu doğrultuda cevap verdim. Bu yüzden soru sorup, soruya cevap verilince sen hariç nedir yahu, bu nasıl bir mantık?

Her mesajıma sen hariç yazacak halim yok.Senle bunların hepsini tartıştık,bazıları çok şiddetli tartışmalardı hatta,ama hiçbir sonuca varamadık.O yüzden dönüp dönüp aynı konuları bir daha konuşmanın bir anlamı yok kanaatindeyim.

Asamoah ve Konoplyanka'yı almadan Tudor'un gerçek değerini anlayamayacağız anlaşılan. Onları da alınca tek eksiğimiz Modric kalıyor galiba. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız, herşey Tudor için.

Her mesajıma sen hariç yazacak halim yok.Senle bunların hepsini tartıştık,bazıları çok şiddetli tartışmalardı hatta,ama hiçbir sonuca varamadık.O yüzden dönüp dönüp aynı konuları bir daha konuşmanın bir anlamı yok kanaatindeyim.
Bu ne şimdi yahu?
Benim verdiğim cevapta tartışma amaçlı hiç bir şey yoktu, bu hüsnü kuruntu neyin nesi şimdi? Dün de sen benden alıntı yaptın, benden böyle bir reaksiyon aldın mı? Yahu ortaya bir soru sormuşsun, ben de Tudora artık güvenemeyen biri olarak fikirlerimi belirttim.

Geri
Üst Alt