Igor Tudor

Ulan adamlar oynadığında dünyada yoktun, şöyle konuşup adamı hasta etme. Bazen sana sallayanlara hak veriyorum.
Yanlış birseymi söyledim. O donemde hayatta olmamam ki son dönemlerine yetiştim. Onları bilmeyecegim anlamınami geliyor. Banada simdi Rieradan iyi bir sol bek söyle yabanci. Arkasinda adam kaciriyor diye ana avrat sövdugünüz Tellesmi, Orhan Akmı, Volkan Yamanmı ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlış birseymi söyledim. O donemde hayatta olmamam ki son dönemlerine yetiştim. Onları bilmeyecegim anlamınami geliyor. Banada simdi Rieradan iyi bir sol bek söyle yabanci. Arkasinda adam kaciriyor diye ana avrat sövdugünüz Tellesmi, Orhan Akmı, Volkan Yamanmı ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yorumuna bir şey demiyorum, doğru da zaten. Ama onları bir kere bile izlemedigine eminim. Neyse sıkma tatlı canını, öp sarı kırmızı formani.

Valla forumda nostalaji hastaligi var. Bi kac sene gecsin Sabri Sariogluna iyidi aslinda yaaa demeye basliyacagiz. Hala hatirliyorum Riera'ya ana avrat kufurler ediliyordu, cirkefin onde gideniydi bide Riera diye hemen gonderilsin bize yakismiyor deniyordu hala unutmus degilim.:D

Evet cevapları alalım Galatasarayda oynayan izlediğiniz en iyi üç solbek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamın layklarını sen mi sildirdin Mesajlar: 1,681 Beğeni: 1 olarak gorunuyor emege yazik. o laykı da az önce ben verdim

Sanki reirasporuz da solbekte Galatasaray oynuyormuş gibi bahsetmişsin. Real'e kök söktüren riera değil, şıreydır, drogba, melo, eboue gibi adamlardı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riera yerine baska bi sol bek oynatsaydın da goreydın ne oluyor o macta
sana karoller, volkan yamanlar lazım
rıera gıbı herıfın kıymetını bılmıyon

la rieraya bok atıyosunuz
gecen seneye kadar karol denen bı zıbıdı yuzunden sol tarafımız e5 oldu
ve hala mılyonlar harcayan rıvayı satan yonetım adam gıbı bı sol bek getıremedı
sıze hakkaten volkan yamanlar lazım
az ızan uan

Çocuğun likelarını niye sildiniz yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri