- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Riera bu takima Ergun ve Küçük Hakandan sonra gelmiş en iyi bektir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan adamlar oynadığında dünyada yoktun, şöyle konuşup adamı hasta etme. Bazen sana sallayanlara hak veriyorum.Riera bu takima Ergun ve Küçük Hakandan sonra gelmiş en iyi bektir.
Bazen mi?Ulan adamlar oynadığında dünyada yoktun, şöyle konuşup adamı hasta etme. Bazen sana sallayanlara hak veriyorum.
Yanlış birseymi söyledim. O donemde hayatta olmamam ki son dönemlerine yetiştim. Onları bilmeyecegim anlamınami geliyor. Banada simdi Rieradan iyi bir sol bek söyle yabanci. Arkasinda adam kaciriyor diye ana avrat sövdugünüz Tellesmi, Orhan Akmı, Volkan Yamanmı ?Ulan adamlar oynadığında dünyada yoktun, şöyle konuşup adamı hasta etme. Bazen sana sallayanlara hak veriyorum.
Yorumuna bir şey demiyorum, doğru da zaten. Ama onları bir kere bile izlemedigine eminim. Neyse sıkma tatlı canını, öp sarı kırmızı formani.Yanlış birseymi söyledim. O donemde hayatta olmamam ki son dönemlerine yetiştim. Onları bilmeyecegim anlamınami geliyor. Banada simdi Rieradan iyi bir sol bek söyle yabanci. Arkasinda adam kaciriyor diye ana avrat sövdugünüz Tellesmi, Orhan Akmı, Volkan Yamanmı ?
Canli olarak izlememis olsamda sonradan çok izledim sende sıkma canını.Yorumuna bir şey demiyorum, doğru da zaten. Ama onları bir kere bile izlemedigine eminim. Neyse sıkma tatlı canını, öp sarı kırmızı formani.
Yiğitten hardcollYanlış birseymi söyledim. O donemde hayatta olmamam ki son dönemlerine yetiştim. Onları bilmeyecegim anlamınami geliyor. Banada simdi Rieradan iyi bir sol bek söyle yabanci. Arkasinda adam kaciriyor diye ana avrat sövdugünüz Tellesmi, Orhan Akmı, Volkan Yamanmı ?
Yazdim yine yazarim tam sirasiylaEvet cevapları alalım Galatasarayda oynayan izlediğiniz en iyi üç solbek
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Riera bu takima Ergun ve Küçük Hakandan sonra gelmiş en iyi bektir.
Bu konuda katılıyorum kardeşim sanaYazdim yine yazarim tam sirasiyla
Ergün Penbe
Hakan Unsal
Albert Riera
Acı olan şey bunlardan gerçek mevkisi sol bek olan tek oyuncunun hakan olması.
Düşürsünler sıkıntı değil benim içinbiraz mesaj sayının düşürsünler önerisi yapacağım yiğit efendi
biraz mesaj sayının düşürsünler önerisi yapacağım yiğit efendi
adamın layklarını sen mi sildirdin Mesajlar: 1,681 Beğeni: 1 olarak gorunuyor emege yazik. o laykı da az önce ben verdim
Sanki reirasporuz da solbekte Galatasaray oynuyormuş gibi bahsetmişsin. Real'e kök söktüren riera değil, şıreydır, drogba, melo, eboue gibi adamlardı.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi