Igor Tudor

Bu ne şimdi yahu?
Benim verdiğim cevapta tartışma amaçlı hiç bir şey yoktu, bu hüsnü kuruntu neyin nesi şimdi? Dün de sen benden alıntı yaptın, benden böyle bir reaksiyon aldın mı? Yahu ortaya bir soru sormuşsun, ben de Tudora artık güvenemeyen biri olarak fikirlerimi belirttim.

sarper özel gününde zannedersem

Puhahaha
Galatasaray'ın başında olduğu süre içinde en sempatik hareketi bence.

3681fc80c755c2c7d11ef4b4ce860efa.jpg

Şakalar komiklikler

tudor ince bir çizgi arasında gidip geliyor, bjk hezimetini yasadıgımız gece kendisine destek veren arkadaslarımızın bile neler dediği ortada, ancak anadolu maclarında form grafiği bizi tepede tuttu diğer 4 maçtaysa takımı adam gibi oynatıp 4 m. bile alsaydı kimse birşey demezdi ama bildiğin basak ve bjk bizi ezdi büzdü,yarın o deplasmanlarda neler yasayacagımız bile belli değil.. ben bunu kabul edemem.

ligin 2.yarısı yine o periyoda girdiğimizde kimse onlar arenaya gelecek demesin. tudor bu camianın genleriyle oynadı maalesef. bugun ne ts ne basak nede bjk arenaya çekinerek gelecek bu adam sayesinde.. yine serbest düşüş yasarsak bu defa telafiside yok arkadaslar. 4 maç deyip geçmeyin lig ne hale geldi gördünüz ölü fener i elimizle dirilttik.

bu sene aslolan sampiyonluk derbi merbi umrumda degil, yıllarca yendık bunları ilk defa da yenilmiyoruz ama ben ihtimallerle yasamak istemiyorum ve acıkcası gelrse eger fatih hocanında bu kadryla anadoluda takılacağını düşünmüyorum.

Victoria şimdi olsa yine başarlı olurmu
Zaten hiç olmadida
Beyinler yine muhteşem çalışıyor
Bana gerçekçi argümanlarla gelin
Mesela liderlik gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riera son zamanlarin en iyi bekiydi kendi mevkisi olmadığı halde
Volkan yamanlar dan başlayan süreçte kimler geldi kimler geçti ordan
Yanlış örnek olmuş

Riera bu takıma gelmiş en mal topculardan biriydi. Bi halta da yaramıyordu ayrıca, bek namına yaptığı bir şey yoktu. Milletin sevme nedeni teknik olması onun haricinde berbat birisiydi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riera bu takıma gelmiş en mal topculardan biriydi. Bi halta da yaramıyordu ayrıca, bek namına yaptığı bir şey yoktu. Milletin sevme nedeni teknik olması onun haricinde berbat birisiydi.

Riera gibi akli ile oynayan bir bekimiz olsa keşke
Bugün bizdeki bekleri top diye oynardı

Riera gibi akli ile oynayan bir bekimiz olsa keşke
Bugün bizdeki bekleri top diye oynardı

Top riera'yı bek diye oynardı. O salak anca para alıp, 2 çalım atardı. Bir de yanlışlık topa kayıp, ona çarpan top asist falan olurdu.

Top riera'yı bek diye oynardı. O salak anca para alıp, 2 çalım atardı. Bir de yanlışlık topa kayıp, ona çarpan top asist falan olurdu.

Kim sence ıyi sol bek kimi begeniryorsun

Kim sence ıyi sol bek kimi begeniryorsun

UEFA kupası dönemleri iyiydi, ondan sonrası yok zaten. Ama yok diye de kalkıp Riera gibi bi gereksize de iyi diyemem. Malın önde gideni bayrak taşıyanıydı

UEFA kupası dönemleri iyiydi, ondan sonrası yok zaten. Ama yok diye de kalkıp Riera gibi bi gereksize de iyi diyemem. Malın önde gideni bayrak taşıyanıydı

gereksiz dedigin rieralı kadroyla reali eliyorduk nerdeyse
ayrıca ligi domine etmistik
adamın has mevkisi olmamasına ragmen

gereksiz dedigin rieralı kadroyla reali eliyorduk nerdeyse
ayrıca ligi domine etmistik
adamın has mevkisi olmamasına ragmen
Sanki reirasporuz da solbekte Galatasaray oynuyormuş gibi bahsetmişsin. Real'e kök söktüren riera değil, şıreydır, drogba, melo, eboue gibi adamlardı.

Orhan ak hakan balta volkan yaman ferhat insua telles carole
Bunların içlerinde en dişe dokunan rieraydi
Oyunu geriden muazzam kuruyordu baskıda ayağa topla takımı rahatlatıyordu

He kusursuz muydu değildi adam kaçırırdı yavaştı
Lakin çok ince faullerle falan takıma nefes aldırırdı
Zaten benim futbol anlayışımda beklerin oyun kurma işini kusursuz yapması lazım ki ön liberolar daha çok oyuna girsin

Son düzenleme:
Kendisini sevmem,çok ağırda eleştiriler yaptım ancak kendisine Hırvat,Hırvat köylüsü yakıştırmalarının yanlış olduğunu düşünüyorum.Sonuçta ırkçılığa giriyor milleti üzerinden yapılan aşağılama.Bir siyahiye muz atmak ile eşdeğer bu yakıştırma.

Geri
Üst Alt