Igor Tudor

Hahahaha yine dalga gecer gibi bir konusma yapti. Cidden sorunlu bu adam Dursun Ozbek bu adami istifa etmezse yaziklar olsun be.

FLAŞ |

Tudor istifa tezahuratları sonrası Tudor tribünlere dönüp Dursun Özbek'in olduğu tribünü işaret etti.
(Ali Gümen)

''Şimdi iki tane popüler var şeyTürkiye'de. Tudor istifa ve bu sistem. ''

Şu lafı Mancini, Prandelli falan etse eyvallah diyeceğim adamların özgeçmişi ortada neticede ama Tudor'un kariyeri ve çapı bu lafı etmeye yeterli değil.

Biraz önceki basın toplantısı bile kovulması için yeterli. Ama dursun kovmaz. Nasıl bir çıkmazdayız yaw.

Benim canim güzel bir masal cekti aslinda

Bir kac arkadas gelse de bizim taraftar olarak ne kadar tüketici oldugumuzu, ne kadar sabirsiz oldugumuzu, Tudor'un ne kadar iyi bir hoca oldugunu, liderin sadece 1 puan gerisinde oldugumuzu, derbilerin önemsiz oldugunu, Anadolu maclarinin cantada keklik oldugunu eveleyip gevelyip bir masal olarak bize sunsa da güzel bir uyku ceksek bugün.

Bülent Korkmaz: "Tudor diyor ki, siz Türkler. Tudor'a parayı veren Galatasaray kulübü. Karabük'ten alıp buraya getiren de Galatasaray kulübü.

Futboldan ne anladığını görüyoruz mal. Hala utanmadan dalga geçer gibi konuşuyor.

Konuşma istifa et

Küfür etmeyelim lütfen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bence git ve kurtul artık. Her hafta gitme-gitmeme korkusuyla,stresiyle yaşanmaz.

Prandelli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Hamza dönemi; Kim gelirse daha iyisini daha iyisini yapar. Denizli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Riekerink dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Tudor dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar.

Tudor gitsin x gelsin. Emin olun ona da aynısı denecek. O yüzden Tudor'un gitmesini istiyorum. Umrumda değil artık ne olacaksa olsun.

Igor Tudor: ''Rakip 2 gol attı, biz 1 gol attık. O yüzden mağlup olduk.''

Diyorum ya koskoca Galatasaray bu manyagin oyuncagi olmus.

Terim'e bile sunulmamis imkanlar bu Hirvat delisine sunuldu bu yaz transfer döneminde. Resmen akil tutulmasi bu zirdeli adama bu kadar güvenmek.

Hahahaha yine dalga gecer gibi bir konusma yapti. Cidden sorunlu bu adam Dursun Ozbek bu adami istifa etmezse yaziklar olsun be.

Yok abi. Hamza falan en azından özür falan diliyordu, yanlış yaptım diye. Günahlarını almışız adamların. Tudor hem çapsız, hem de egolu.

Açıklamalar muhteşem.
Futboldan anlamayan Türk taraftarlar bu takım dörtlü ve kanat oyunu oynamalı diyor, takım bunu oynayınca coşuyor.
Futbolu bizden daha iyi bilen Tudor için sistem önemli olmasa bile Ahmet Çalık gibi adamlar ile üçlü oynamak olmazsa olmaz.
Sonuç, olmayan Futbol, rakiplere karşı ezilmek, büyük takımlardan sonra Malatya'da eklendi buna.

Hocam bence git ve kurtul artık. Her hafta gitme-gitmeme korkusuyla,stresiyle yaşanmaz.

Prandelli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Hamza dönemi; Kim gelirse daha iyisini daha iyisini yapar. Denizli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Riekerink dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Tudor dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar.

Tudor gitsin x gelsin. Emin olun ona da aynısı denecek. O yüzden Tudor'un gitmesini istiyorum. Umrumda değil artık ne olacaksa olsun.

Yahu Onur Tudor kalsa ne olacak

Yani ne gibi bir umudun var

anlatsana bizde bilelim

Benim canim güzel bir masal cekti aslinda

Bir kac arkadas gelse de bizim taraftar olarak ne kadar tüketici oldugumuzu, ne kadar sabirsiz oldugumuzu, Tudor'un ne kadar iyi bir hoca oldugunu, liderin sadece 1 puan gerisinde oldugumuzu, derbilerin önemsiz oldugunu, Anadolu maclarinin cantada keklik oldugunu eveleyip gevelyip bir masal olarak bize sunsa da güzel bir uyku ceksek bugün.

tamam kardeşim ben suçluyum. Yollayın Tudor'u getirin Teriminizi. Umurumda değil artık. Ben bir futbol cahiliyim, hepiniz haklısınız.

Bunu kovmayan „baskana“ da yaziklar olsun!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt