Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakıyorum da yine akşam mesaisine kalmışsın tudor ek mesai ücretini iyi veriyordur umarım dünyayı arasa böyle avukat bulamaz ziraeee yani? benim derdim Tudor mu? 4 senedir farklı hocalara aynısı yapılıyor diyorum. Banane Tudor'dan. Madem derdin Terim değil, başkası gelse %100 başarılı olacak diyebilir misin?
Eğer varsa getirin başka hocayı, ona da sövelim.
Senden bir ricam var, aslında böyle bir şeyi kimseye yapmam, hadsizlik bu yaptığım bunu da biliyorum ama rica etsem Tudor gider ise, sen de gider misin?
Bak kötü bir niyet ile söylemiyorum ama hala alttan alttan Tudoru koruyarak, suçun büyüğünü takım ile yap boz gibi oynayan Tudor da değil de Taraftarda görüyorsun. Lütfen rica ediyorum, Tudor ile birlikte sen de git. Ben etmem ama eden çıkar, boş yere burada kendine küfür ettireceksin.
Daha iyi olur mu bilmem ama suna eminim daha kotu olmaz. Tudor taktiksel anlamda son 10 senede izledigim en kotu hoca. Avrupa futbolu da takip ederim bu kadar kotu bir hoca gormemistim
eee yani? benim derdim Tudor mu? 4 senedir farklı hocalara aynısı yapılıyor diyorum. Banane Tudor'dan. Madem derdin Terim değil, başkası gelse %100 başarılı olacak diyebilir misin?
Eğer varsa getirin başka hocayı, ona da sövelim.
Buna Hirvat Koylusu dendiginde zirlayanlar bu kekonun "Siz Turkler" cikisi icin ne dusunuyorlar acaba
uefa kupasından sonra kurulmuş en iyi kadroyu rezil eden bi çapsızdır bu herif.
Göztepede var bu arada.Başakşehir 6 puandan, Fb 9 puandan gelip önümüze geçti. Bjk kazanırsa 8 puandan 2’ye gelmiş olacak, üstelik o kadar berbat gitmelerine rağmen. TS 14 puandan gelip 4’e düşürdü. Bu arada Kayseri’de var, onlar da geçebilir bizi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yemin ediyorum hayretle izliyorum sizleri. başarılı olacağına inanmadığın adamı görevden alıp başarılı olacağına inandığın bi adamı göreve getirmek her takımın yaptığı bi olaydır. yeni gelen hoca yeterli olmazsa diye düşünmek sokağa çıkmayayım ya kafama saksı düşerse ile aynı mantıktır.Sorun burada
O yeni gelen hoca da yeterli degilse bu sefer sampiyonluk iyice gitmis olacak
Bunu gaza gelen taraftarimiz anlamiyor veya anlamak istemiyor