Igor Tudor

mac sonrasi yaptigi aciklamalari bahane olarak kullanip kovun iste, hadiii

O değil dursun Özbek yönetimi

Riekering gibi beden hocasını
Tudor gibi kondisyoneri
Orhan gibi mali

Aldi teknik direktörümuz yaptı. Olacak iş değil. Hiç mu dur diyen olmadı buna.

Hele 3 ay yd arayıp bulamayınca riekeringe sarılması falan dhshshhs xd

Şimdi de Tudoru yollasa alacağı adam yok. Antalya'dan kovulan Leonardoyu falan alır.
O yüzden gondermezler Tudoru boş yere beklenti yaratmayin.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

O değil dursun Özbek yönetimi

Riekering gibi beden hocasını
Tudor gibi kondisyoneri
Orhan gibi mali

Aldi teknik direktörümuz yaptı. Olacak iş değil. Hiç mu dur diyen olmadı buna.

Hele 3 ay yd arayıp bulamayınca riekeringe sarılması falan dhshshhs xd

Şimdi de Tudoru yollasa alacağı adam yok. Antalya'dan kovulan Leonardoyu falan alır.
O yüzden gondermezler Tudoru boş yere beklenti yaratmayin.

eee yani? benim derdim Tudor mu? 4 senedir farklı hocalara aynısı yapılıyor diyorum. Banane Tudor'dan. Madem derdin Terim değil, başkası gelse %100 başarılı olacak diyebilir misin?

Eğer varsa getirin başka hocayı, ona da sövelim.
bakıyorum da yine akşam mesaisine kalmışsın tudor ek mesai ücretini iyi veriyordur umarım dünyayı arasa böyle avukat bulamaz zira

Futbolda sistem konusu popüler olmasa sana ne gerek var lan müptezel!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon başında 40 milyon euro harcayarak geçen sezondan daha az puan toplamak da ancak Dursun Özbek ve Tudor'un başarabileceği bir şeydi. Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Uzun zamandır maç mı kazanamıyorsunuz? Gol sorununuz mu var? Çözüm belli.

TUDORLU GALATASARAY

Fb’de arkadan gelip geçti, Başakşehir’de. Şimdiki bahane hala yarışın içindeyiz, yarıştaki hoca kovulur mu olur. Sonra zamanla yavaş yavaş 5. liğe kadar düşeriz. Ts ve bjk’de gelip geçecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senden bir ricam var, aslında böyle bir şeyi kimseye yapmam, hadsizlik bu yaptığım bunu da biliyorum ama rica etsem Tudor gider ise, sen de gider misin?

Bak kötü bir niyet ile söylemiyorum ama hala alttan alttan Tudoru koruyarak, suçun büyüğünü takım ile yap boz gibi oynayan Tudor da değil de Taraftarda görüyorsun. Lütfen rica ediyorum, Tudor ile birlikte sen de git. Ben etmem ama eden çıkar, boş yere burada kendine küfür ettireceksin.

ben giderim, önemli değil. Emin olun hepinizden fazla üzülüyorum. Bugün Tudor gitsin, Guardiola gelsin. Ona da söveceğiz. Ben Tudor aşığı falan da değilim. Rüzgara göre konuşmuyorum sadece. Östersunds elenişi sonrası herkes kovun Tudor'u getirin Luce'yi dediğinde ben Lucescu bitti artık demiştim ve gene linç yemiştim.

İlla herkes aynı şeyi düşünmek zorunda mı?

Buna Hirvat Koylusu dendiginde zirlayanlar bu kekonun "Siz Turkler" cikisi icin ne dusunuyorlar acaba

Daha iyi olur mu bilmem ama suna eminim daha kotu olmaz. Tudor taktiksel anlamda son 10 senede izledigim en kotu hoca. Avrupa futbolu da takip ederim bu kadar kotu bir hoca gormemistim

Sorun burada

O yeni gelen hoca da yeterli degilse bu sefer sampiyonluk iyice gitmis olacak

Bunu gaza gelen taraftarimiz anlamiyor veya anlamak istemiyor

uefa kupasından sonra kurulmuş en iyi kadroyu rezil eden bi çapsızdır bu herif.

eee yani? benim derdim Tudor mu? 4 senedir farklı hocalara aynısı yapılıyor diyorum. Banane Tudor'dan. Madem derdin Terim değil, başkası gelse %100 başarılı olacak diyebilir misin?

Eğer varsa getirin başka hocayı, ona da sövelim.

Tudor gibi vasifsiz bir adami getirirsen basarili olamazsin tabi. Ama herhangi bir vasat ve biraz futboldan anlayan bir teknik direktör bu takimi Tudor dan iyi yönetir.

Örnekleri konustuk yeterince. Atiyorum mesela kimsenin begenmedigi Hikmet Karaman veya Yilmaz Vural bile basimizdaki deli kadar sacmalamazlar. Bu sadece bir örnek, durumun ne kadar vahim oldugunu göstermek adina kullaniyorum. Illa bunlar gelsin demiyorum.

Başakşehir 6 puandan, Fb 9 puandan gelip önümüze geçti. Bjk kazanırsa 8 puandan 2’ye gelmiş olacak, üstelik o kadar berbat gitmelerine rağmen. TS 14 puandan gelip 4’e düşürdü. Bu arada Kayseri’de var, onlar da geçebilir bizi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıldıracağım gerçekten. Şu tabloda suçu Tudor'da aramayalım da kimde arayalım. Son dört teknik direktörün de sonlarının aynı olmasının nedeni dördünün de yetersiz ve beceriksiz olmaları olabilir mi acaba? Neden bu adamlara katlanmak zorunda kalıyoruz biz. Neden iyi bir hoca getirmiyoruz.

Sorun hocayı göndermek değil, yerine iyi hoca getirmemek. Hocayı gönderip yine başka bir beceriksizi getirirsek bu sene de çöpe gider.

Sorun burada

O yeni gelen hoca da yeterli degilse bu sefer sampiyonluk iyice gitmis olacak

Bunu gaza gelen taraftarimiz anlamiyor veya anlamak istemiyor
yemin ediyorum hayretle izliyorum sizleri. başarılı olacağına inanmadığın adamı görevden alıp başarılı olacağına inandığın bi adamı göreve getirmek her takımın yaptığı bi olaydır. yeni gelen hoca yeterli olmazsa diye düşünmek sokağa çıkmayayım ya kafama saksı düşerse ile aynı mantıktır.

Geri
Üst Alt