- 26 Eylül 2012
- 121.876
- 72.339
- 5.068
tamam kardeşim ben suçluyum. Yollayın Tudor'u getirin Teriminizi. Umurumda değil artık. Ben bir futbol cahiliyim, hepiniz haklısınız.
Benim derdimin Terim olmadigini bile anlayamamissin ne diyeyim ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam kardeşim ben suçluyum. Yollayın Tudor'u getirin Teriminizi. Umurumda değil artık. Ben bir futbol cahiliyim, hepiniz haklısınız.
Bu adamı sezon başı savunanlara Allah acil şifalar versin
Hocam bence git ve kurtul artık. Her hafta gitme-gitmeme korkusuyla,stresiyle yaşanmaz.
Prandelli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Hamza dönemi; Kim gelirse daha iyisini daha iyisini yapar. Denizli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Riekerink dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Tudor dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar.
Tudor gitsin x gelsin. Emin olun ona da aynısı denecek. O yüzden Tudor'un gitmesini istiyorum. Umrumda değil artık ne olacaksa olsun.
Yahu Onur Tudor kalsa ne olacak
Yani ne gibi bir umudun var
anlatsana bizde bilelim
Senden bir ricam var, aslında böyle bir şeyi kimseye yapmam, hadsizlik bu yaptığım bunu da biliyorum ama rica etsem Tudor gider ise, sen de gider misin?Hocam bence git ve kurtul artık. Her hafta gitme-gitmeme korkusuyla,stresiyle yaşanmaz.
Prandelli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Hamza dönemi; Kim gelirse daha iyisini daha iyisini yapar. Denizli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Riekerink dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Tudor dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar.
Tudor gitsin x gelsin. Emin olun ona da aynısı denecek. O yüzden Tudor'un gitmesini istiyorum. Umrumda değil artık ne olacaksa olsun.
Umarım güzel bir ceza alırsın
Bu ne
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan böyle bir büyük takım hocası bulmadan daha doğrusu getirilen ismin büyük takım kimliğini kaldırabilecek kalibrede olduğundan emin olmadan 40 milyon avro transfer bütçesi verilmesin. Bu yaşananlar ders olsun. Hocam bence git ve kurtul artık. Her hafta gitme-gitmeme korkusuyla,stresiyle yaşanmaz.
Teknik direktör güçlü kendinden emin karakterli olmalı dediğimiz zaman bunu kastetmemiştik. Bugünkü açıklamaları fiyasko, skandal. Bu açıklamaları yönetim, gs kurulu hazmedebiliyorsa bravo!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tamam abi bundan kötü olmayacak, nasıl olsa kovulsun gitsin. 4 senedir farklı farklı hocalara bunları söylemekle geçiyor zamanımız,nasıl olsa. Yeni biri gelir, ona da aynısını yaparız. Hobimiz oldu artık bu![]()