Igor Tudor

5709903997e3c0988a16eb3b3afa1fed.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu adamı sezon başı savunanlara Allah acil şifalar versin

Sezon başı mı

Görmüyor musun renktaş halen savunuyorlar

Çünkü onlar futbolu bizden iyi biliyorlar

Çünkü onlar marjinal biz değiliz

Çünkü onların önceliği Galatasaray değil

Yeter ki haklı çıkayım derdindeler

Hocam bence git ve kurtul artık. Her hafta gitme-gitmeme korkusuyla,stresiyle yaşanmaz.

Prandelli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Hamza dönemi; Kim gelirse daha iyisini daha iyisini yapar. Denizli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Riekerink dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Tudor dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar.

Tudor gitsin x gelsin. Emin olun ona da aynısı denecek. O yüzden Tudor'un gitmesini istiyorum. Umrumda değil artık ne olacaksa olsun.

Müthiş çarpıtma yapmışsın tebrik ediyorum.Prandelli,hamza,denizli,riekerink hiçbirine bu kadar maliyetli geniş bir kadro verilmedi.

Teknik direktör güçlü kendinden emin karakterli olmalı dediğimiz zaman bunu kastetmemiştik. Bugünkü açıklamaları fiyasko, skandal. Bu açıklamaları yönetim, gs kurulu hazmedebiliyorsa bravo!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu Onur Tudor kalsa ne olacak

Yani ne gibi bir umudun var

anlatsana bizde bilelim

tamam abi bundan kötü olmayacak, nasıl olsa kovulsun gitsin. 4 senedir farklı farklı hocalara bunları söylemekle geçiyor zamanımız,nasıl olsa. Yeni biri gelir, ona da aynısını yaparız. Hobimiz oldu artık bu :)

“Tudor istifa tezahüratları sonrası Tudor, tribünlere dönüp Dursun Özbek'in olduğu tribünü işaret etti.” (AMK)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Mert Çetin'e söyleyelim de buraları okutsun buna. Çünkü hala kendisini savunanlar var. Görünce sevinçten ağlar muhtemelen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bence git ve kurtul artık. Her hafta gitme-gitmeme korkusuyla,stresiyle yaşanmaz.

Prandelli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Hamza dönemi; Kim gelirse daha iyisini daha iyisini yapar. Denizli dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Riekerink dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar. Tudor dönemi; Kim gelirse daha iyisini yapar.

Tudor gitsin x gelsin. Emin olun ona da aynısı denecek. O yüzden Tudor'un gitmesini istiyorum. Umrumda değil artık ne olacaksa olsun.
Senden bir ricam var, aslında böyle bir şeyi kimseye yapmam, hadsizlik bu yaptığım bunu da biliyorum ama rica etsem Tudor gider ise, sen de gider misin?

Bak kötü bir niyet ile söylemiyorum ama hala alttan alttan Tudoru koruyarak, suçun büyüğünü takım ile yap boz gibi oynayan Tudor da değil de Taraftarda görüyorsun. Lütfen rica ediyorum, Tudor ile birlikte sen de git. Ben etmem ama eden çıkar, boş yere burada kendine küfür ettireceksin.

Son düzenleme:
bi de bunun tüm anadolu maçlarını kazanarak şampiyon olacağını iddia eden savunucuları vardı. tek kelimeyle komedisiniz

Beden hocası dediğimiz Riekerink bile bundan iyi hocaymış net!

Sezon ortasında hoca değiştirilmez diye bir kaide yok. Son 2 sezondaki başarısızlığın sebebi yanlış hocalarla lige başlamak ve hocanın yanlış olduğunu anlayıp gönderdikten sonra yine yanlış bir hocayı bulup takımın başına getirmekten kaynaklanıyor. Sen Riekerink'i gönderip Tudor'u getiriyorsan başarısızlığı hak ediyorsun demektir. Hadi getiriyorsun bari sezon sonunda yolları ayır devam etme ve bir büyük takım hocası bulup takımın başına getir ama beyin yok işte maalesef.

Koskoca Galatasaray'ın son 3 sezonda tartıştığı hatta takımın başına getirdiği isimlere gel; Hamza, Denizli, Riekerink, Tudor... Şu kulübe layık görülen adamlara bak :red: Bundan böyle bir büyük takım hocası bulmadan daha doğrusu getirilen ismin büyük takım kimliğini kaldırabilecek kalibrede olduğundan emin olmadan 40 milyon avro transfer bütçesi verilmesin. Bu yaşananlar ders olsun.

Ha normalde olması gereken Dursun & Tudor ikilisinin Ocak ayında Galatasaray'a good bye demesidir ama böyle olmayacağını biliyoruz.

Son düzenleme:

Daha iyi olur mu bilmem ama suna eminim daha kotu olmaz. Tudor taktiksel anlamda son 10 senede izledigim en kotu hoca. Avrupa futbolu da takip ederim bu kadar kotu bir hoca gormemistim

Benim derdimin Terim olmadigini bile anlayamamissin ne diyeyim ki.

eee yani? benim derdim Tudor mu? 4 senedir farklı hocalara aynısı yapılıyor diyorum. Banane Tudor'dan. Madem derdin Terim değil, başkası gelse %100 başarılı olacak diyebilir misin?

Eğer varsa getirin başka hocayı, ona da sövelim.

Ins şu basın toplantısı sonu olur. Çok tepki çekti.

Teknik direktör güçlü kendinden emin karakterli olmalı dediğimiz zaman bunu kastetmemiştik. Bugünkü açıklamaları fiyasko, skandal. Bu açıklamaları yönetim, gs kurulu hazmedebiliyorsa bravo!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazmederler ustadım. En fazla tudora ozur dilettirirler.

tamam abi bundan kötü olmayacak, nasıl olsa kovulsun gitsin. 4 senedir farklı farklı hocalara bunları söylemekle geçiyor zamanımız,nasıl olsa. Yeni biri gelir, ona da aynısını yaparız. Hobimiz oldu artık bu :)

Çünkü 4 senedir bize yakışmayan hocaları getirdik

Esasında haklısın hiçbir değişmeyecek

Çünkü 4 senedir bu rezil hocaları başımıza getirenler değişmedikçe hiçbir şey değişmeyecek

"Biz Turler" senin butun Hirvat sulaleni .,..........
Bu adami dovup yollamak kazin

Geri
Üst Alt