Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.371
- 3.140
- 1.168
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı göreve davet ediyorum. Siz Türkler diyen ırkçı Tudor hakkında gerekli işlemler yapılıp, ülkeden kovulmalıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı göreve davet ediyorum. Siz Türkler diyen ırkçı Tudor hakkında gerekli işlemler yapılıp, ülkeden kovulmalıdır.
yemin ediyorum hayretle izliyorum sizleri. başarılı olacağına inanmadığın adamı görevden alıp başarılı olacağına inandığın bi adamı göreve getirmek her takımın yaptığı bi olaydır. yeni gelen hoca yeterli olmazsa diye düşünmek sokağa çıkmayayım ya kafama saksı düşerse ile aynı mantıktır.
Daha Cuma gününe kadar ceza cektim buna Hiyar dedigim icin.
Haksizliga ugradigimi düsünüyorum.
sen de hocan gibi kadroya bok atmaya mı başladın tarhimizin değil uefa kupası sonrası en iyi kadromuzdur bu kadro aksini söyleyenle sabaha kadar tartışırım. bu kadroya kalite olarak en yakın kadro 2012-2013 kadrosudur ve o kadroda da sol bek ,stoper ve kanat oyuncusu eksiği vardısol beki olmayan,yedeği olmayan,kurtarıcısı Yasin olan takım tarihimizin en iyi 2.kadrosuysa vay bizim tarihimize.
Çok sert :asd22:Aldirsaydi sol beki arkadas. Belhanda ya 10 Milyon ödedik, 3 Milyonluk bile top oynamiyor adam.
O parayla sol bekin kralini alirdin. Yanina bir de yedek forvet alirdin rahatca.
Tudor gibi vasifsiz bir adami getirirsen basarili olamazsin tabi. Ama herhangi bir vasat ve biraz futboldan anlayan bir teknik direktör bu takimi Tudor dan iyi yönetir.
Örnekleri konustuk yeterince. Atiyorum mesela kimsenin begenmedigi Hikmet Karaman veya Yilmaz Vural bile basimizdaki deli kadar sacmalamazlar. Bu sadece bir örnek, durumun ne kadar vahim oldugunu göstermek adina kullaniyorum. Illa bunlar gelsin demiyorum.
Sorun burada
O yeni gelen hoca da yeterli degilse bu sefer sampiyonluk iyice gitmis olacak
Bunu gaza gelen taraftarimiz anlamiyor veya anlamak istemiyor
sen de hocan gibi kadroya bok atmaya mı başladın tarhimizin değil uefa kupası sonrası en iyi kadromuzdur bu kadro aksini söyleyenle sabaha kadar tartışırım. bu kadroya kalite olarak en yakın kadro 2012-2013 kadrosudur ve o kadroda da sol bek ,stoper ve kanat oyuncusu eksiği vardı
hahaahaha yılmaz vural diyor ya. Aynen Maicon'a falan söver, o büyük hoca falan deriz. Troll değilse ağır saçmalamışsın. Hamza gittiğinde de herkes Denizli gelsin demedi mi? Riekerink sonrası Tudor gelsin demedi mi? eee ne oldu... Birine "bunak" dendi, diğerine "stajer"
Sene başı da Lucescu isteniyordu burada. Şimdi gelseydi kim bilir neler denirdi. İşte bu yüzden gitsin istiyorum Tudor'u. Bu sözlerini hatırlatmak için. Getirin Hikmet'i anlatsın Bielsa'yı falan.