Igor Tudor

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı göreve davet ediyorum. Siz Türkler diyen ırkçı Tudor hakkında gerekli işlemler yapılıp, ülkeden kovulmalıdır.

mycow.jpg

Aldirsaydi sol beki arkadas. Belhanda ya 10 Milyon ödedik, 3 Milyonluk bile top oynamiyor adam.

O parayla sol bekin kralini alirdin. Yanina bir de yedek forvet alirdin rahatca.

yemin ediyorum hayretle izliyorum sizleri. başarılı olacağına inanmadığın adamı görevden alıp başarılı olacağına inandığın bi adamı göreve getirmek her takımın yaptığı bi olaydır. yeni gelen hoca yeterli olmazsa diye düşünmek sokağa çıkmayayım ya kafama saksı düşerse ile aynı mantıktır.

Ben bunu diyorum zaten

Yeni hoca başarılı olacağına inandığimiz biri olmali

Kriter bu olmali

Kriter Tudordan daha iyi hoca olmamali

Son 2 sezon bu kafayla hareket ettik rezil olduk

sol beki olmayan,yedeği olmayan,kurtarıcısı Yasin olan takım tarihimizin en iyi 2.kadrosuysa vay bizim tarihimize.
sen de hocan gibi kadroya bok atmaya mı başladın tarhimizin değil uefa kupası sonrası en iyi kadromuzdur bu kadro aksini söyleyenle sabaha kadar tartışırım. bu kadroya kalite olarak en yakın kadro 2012-2013 kadrosudur ve o kadroda da sol bek ,stoper ve kanat oyuncusu eksiği vardı

Terim’i istemeyen andaval var mı acaba hala forumda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor gibi vasifsiz bir adami getirirsen basarili olamazsin tabi. Ama herhangi bir vasat ve biraz futboldan anlayan bir teknik direktör bu takimi Tudor dan iyi yönetir.

Örnekleri konustuk yeterince. Atiyorum mesela kimsenin begenmedigi Hikmet Karaman veya Yilmaz Vural bile basimizdaki deli kadar sacmalamazlar. Bu sadece bir örnek, durumun ne kadar vahim oldugunu göstermek adina kullaniyorum. Illa bunlar gelsin demiyorum.

hahaahaha yılmaz vural diyor ya. Aynen Maicon'a falan söver, o büyük hoca falan deriz. Troll değilse ağır saçmalamışsın. Hamza gittiğinde de herkes Denizli gelsin demedi mi? Riekerink sonrası Tudor gelsin demedi mi? eee ne oldu... Birine "bunak" dendi, diğerine "stajer"

Sene başı da Lucescu isteniyordu burada. Şimdi gelseydi kim bilir neler denirdi. İşte bu yüzden gitsin istiyorum Tudor'u. Bu sözlerini hatırlatmak için. Getirin Hikmet'i anlatsın Bielsa'yı falan.

Sorun burada

O yeni gelen hoca da yeterli degilse bu sefer sampiyonluk iyice gitmis olacak

Bunu gaza gelen taraftarimiz anlamiyor veya anlamak istemiyor

Sampiyon olma ihtimalimiz tudor ile yok. Ikinci olma ihtimalimizde yok. Az bir ihtimal demiyorum. Ihtimal 0. Tudor ile sezonu ilk 2 de bitirelim ben forumdaki uyeligimi silecegim. \

Yeni gelen hocada en kotu 6. yapar daha kotusu olmaz. Icerideki anadolu maclarini birsekilde kazaniyoruz. Dikis tutarsa Hamzanin geldigi donemdeki gibi sampiyon olabiliriz.

Gercekten sasiriyorum burada yazilanlara.

Elimizdeki mevcut adamla olmadigini ve olmayacagini haftalardir görüyoruz, hatta aylardir görüyoruz da ama bazilari daha yavas yavas anca uyanabildi, ama degisime gitmeyelim elimizdeki adam ile devam edelim diyorsunuz. Hic birsey yapmayip islerin kendiliginden düzelmesini beklemek gerizekaliliktir baska da birsey degil.

Göz göre göre sezonu verecegine kovarsin bu herifi yeni birseyler denersin cünkü su anki halimizle OLMUYOR.

Bu taraftar kafası olduğu sürece ahmet gelir mehmet gider
Bu yapıyla hicbir hoca başarılı olamaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen de hocan gibi kadroya bok atmaya mı başladın tarhimizin değil uefa kupası sonrası en iyi kadromuzdur bu kadro aksini söyleyenle sabaha kadar tartışırım. bu kadroya kalite olarak en yakın kadro 2012-2013 kadrosudur ve o kadroda da sol bek ,stoper ve kanat oyuncusu eksiği vardı

2009-2010 sezonunda da aynısı söyleniyordu. tarihin en iyi kadrosu diye. Jo,Kewell,Baros,Elano,Keita,Arda,Neill,LeoFranco(A.madrid'den gelmişti),GioDosSantos vs.. vardı.

Ne oldu sonra fısss. Bu kadroda maksimum 6-7 üst seviye oyuncu var o kadar.

hahaahaha yılmaz vural diyor ya. Aynen Maicon'a falan söver, o büyük hoca falan deriz. Troll değilse ağır saçmalamışsın. Hamza gittiğinde de herkes Denizli gelsin demedi mi? Riekerink sonrası Tudor gelsin demedi mi? eee ne oldu... Birine "bunak" dendi, diğerine "stajer"

Sene başı da Lucescu isteniyordu burada. Şimdi gelseydi kim bilir neler denirdi. İşte bu yüzden gitsin istiyorum Tudor'u. Bu sözlerini hatırlatmak için. Getirin Hikmet'i anlatsın Bielsa'yı falan.

Bak hala anlamamissin. Ne kadar vahim durumda oldugumuzu göstermek icin örnek verdim onlari. Yani bir nevi exaggeration. Bir daha anlatayim mi?

Ben ne Denizli ne de Tudor gelsin dedim.

Yılmaz Vural diye niye dalga geçiyorsunuz? İki isim dışında yerli hocalara güvenmek zor şampiyon da yapamaz bence tamam da Yılmaz Vural dediğiniz adam bu sığırı dörtle toplar beş ile çarpar paketleyip Hırvatistan'a yollar. Tudor'u savunacağım diye neye saracağınızı şaşırdınız :D

Tudor istifa tezahüratlarına gülerek cevap verdi.

DRQoS80XUAAt4i-.jpg

DRQplnvXcAAMr-O.jpg

Geri
Üst Alt