Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.800
- 66.118
- 3.963
Başakşehir'den 5 yediğimizde o zaman kimin hatası vardı.iyi oynadıgımız macta musleranın hatası yüzünden geri düsmüstük evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir'den 5 yediğimizde o zaman kimin hatası vardı.iyi oynadıgımız macta musleranın hatası yüzünden geri düsmüstük evet
basaksehir iyiydiBaşakşehir'den 5 yediğimizde o zaman kimin hatası vardı.
Malatya deplasmanı pozisyona giremeden yenilmekbasaksehir iyiydi
Malatya iyiydiMalatya deplasmanı pozisyona giremeden yenilmek
tek tek saymaya gerek yokMalatya deplasmanı pozisyona giremeden yenilmek
Akhisar 0-2 öne geçtiği maçta rakip kırmızı görmese yine yeniliyorduk hoca olmayan adama çok bile dayandık ama itiraf edeyim iyi kondisyoner olurdu.tek tek saymaya gerek yok
okan hocanın oyuncu yönetimini görüyoruz erden baskan gidinceAkhisar 0-2 öne geçtiği maçta rakip kırmızı görmese yine yeniliyorduk hoca olmayan adama çok bile dayandık ama itiraf edeyim iyi kondisyoner olurdu.
Zaha ile toparlanacak bir şey yok hocaya twitter'dan salladığı gün biletini keserdim o gün Zaha bavulları eline verip yollanmalıydı.okan hocanın oyuncu yönetimini görüyoruz erden baskan gidince
bakalım nasıl toparlayacak zaha ile
şevki neyin pesindesinCidden boşta olması çok ilginç
Verona ve marsilyaya gayette güzel futbol oynatmıştı
hoşgeldin 18 deplasmanda 11 beraberlik bebekOkanın istifası belki üpotik, benim açımdan öyle en azından, fakat olası ayrılıkta tudordan ziyade Çare Mancini derdim yada isterdim diyeyim.
şevki neyin pesindesin
Tudorun ahi var demek ki.. Okan laf etmişti reise..Bişeyin peşinde değiliz
Okan hocamdan da gayet memnunum
Tudoru kişilik olarak severim
Kral adamdır bence