Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.361
- 9.730
- 2.568
Cenk bir işe yara
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonu kurtaramayacak gibi olsak temizliğe gelsin derdim ama lig kurtarılabilir puan durumunda kötü değiliz prandelli dönemi olduğu gibi.temızlık ıcın gelmeli
muslera mertens fln icinden gecip hepsini gonderır
yerine sonra hoca buluruz
uefada rezil olcaz amaSezonu kurtaramayacak gibi olsak temizliğe gelsin derdim ama lig kurtarılabilir puan durumunda kötü değiliz prandelli dönemi olduğu gibi.
Şu çift forvet ve orta saha boşaltma işinden vazgeçse Okan'la devama da razıyım ama vazgeçecek gibi durmuyor herif.
Kerem el kol yapsa Tudor kafa atar, icardi ilk günden izinler iptal diye dellenir. Sıkıntı yasayacagi başka oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Barış alperden gerçek bir Hulk çıkartır diye düşünüyorumAslında bu takımı kadayıflardan arındıracak tek isim ama rezalet bir insan olduğu için insan iletişimi çok kötü. 5 kişi dışında seveni olmaz takımda. Bir de derbilerde abuk subuk iş yapıyor. Gerçi bu gidişle Okan'la Kadıköy süper kupadan farksız olmayacak
tam aksine tudor keremle cok iyi oyunlar oynatır bizeKerem el kol yapsa Tudor kafa atar, icardi ilk günden izinler iptal diye dellenir. Sıkıntı yasayacagi başka oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Barış alperden gerçek bir Hulk çıkartır diye düşünüyorum
Uefa umrumda değil benim. Cl de değildi. Paramızı alıp rezil olmadan tüysek bana yeterdi. Kulübümüzün çapını biliyom çünküuefada rezil olcaz ama
takım kötü degil bana göre net sistem sorunu varUefa umrumda değil benim. Cl de değildi. Paramızı alıp rezil olmadan tüysek bana yeterdi. Kulübümüzün çapını biliyom çünkü
Tatil seven Mertens, kadayıf ziyek, demirbay, tripçi nelson kerem hepsiyle sorun yaşar. Sanchez barış berkan şuayip bunlarla anlaşır sadeceKerem el kol yapsa Tudor kafa atar, icardi ilk günden izinler iptal diye dellenir. Sıkıntı yasayacagi başka oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Barış alperden gerçek bir Hulk çıkartır diye düşünüyorum
Okan asla bildiginden vazgeçmezSezonu kurtaramayacak gibi olsak temizliğe gelsin derdim ama lig kurtarılabilir puan durumunda kötü değiliz prandelli dönemi olduğu gibi.
Şu çift forvet ve orta saha boşaltma işinden vazgeçse Okan'la devama da razıyım ama vazgeçecek gibi durmuyor herif.
Doğru kerem yalaka bı tıptam aksine tudor keremle cok iyi oyunlar oynatır bize
zahayı fln mı oynatacak sanıyon![]()
Bu ekabir bedavacı takıma böyle bi hoca olmaz
Ziyech demirbay mertens çalışmaktan kaçan tipler değil ya. Hoş, bu sene mertenste bıraktı, ama basiboslugu seven tipler belkide gitmeliler. Takım iyice lakayit oldu. Ya da düzene ayak uydurmalilar. Sneijder çok severdik, ama çok kilo almaya başlamıştı, yine gittiği sene dursa ligte en iyi oyuncu olurdu, peki sonraki sene nolacakti? Belhanda Tudor elinde çok iyiydi, kafa kirikti ama cidden sistemde gayet iyiydi, fakat sonradan arapligi tuttu, yatmayı tercih etti. Açıklamasına bak o dönemden;Tatil seven Mertens, kadayıf ziyek, demirbay, tripçi nelson kerem hepsiyle sorun yaşar. Sanchez barış berkan şuayip bunlarla anlaşır sadece
Mertens her uzun izinde ya bodruma ya italyaya zıplıyor nasıl kaçan tip değil. Ziyek idmanların yarısını kaçırmıştır geçen sezon. Demirbay da idman kaynaklı değil ama yedek kalınca saçna sapan konuşuyorZiyech demirbay mertens çalışmaktan kaçan tipler değil ya. Hoş, bu sene mertenste bıraktı, ama basiboslugu seven tipler belkide gitmeliler. Takım iyice lakayit oldu. Ya da düzene ayak uydurmalilar. Sneijder çok severdik, ama çok kilo almaya başlamıştı, yine gittiği sene dursa ligte en iyi oyuncu olurdu, peki sonraki sene nolacakti? Belhanda Tudor elinde çok iyiydi, kafa kirikti ama cidden sistemde gayet iyiydi, fakat sonradan arapligi tuttu, yatmayı tercih etti. Açıklamasına bak o dönemden;
Tudor'un taktik hatası yaptığını söyleyen Belhanda, "Bunu eleştirmek için söylemiyorum ama Tudor döneminde farklı sistemler deniyorduk. Bu taktik değişikliklerden dolayı sorun yaşıyorduk. Fakat Fatih Terim geldikten sonra hep aynı şekilde oynadık. Ne oynayacağımızı biliyorduk" dedi.Fatih Terim'in yaptığı büyük maçlardaki farkı yarattı. Sonuçta biz büyük bir takımız. Büyük takımlar başkalarına adapte olmaz. Rakip kim olursa olsun, ister büyük takım ister küçük takım, taktiğini aynı şekilde uygular."
Okanda aynısını yapıyor şimdi, bütün takımda bayiliyordur. Çalışma yok, aynı taktik, belli oyuncu grubu, istenilen aforoz ediliyor. Tudor dönemi oyuncular çok antrenman yaptırdığı için sevilmedi. Dağda taşta kosturuyordu, milletin pestilini çıkarıyordu![]()
Mertoyu da listeden sildim o zaman. Ziyechin sakatlık ve duzensizlikten kaynaklı olduğunu düşünmek istiyorum, demirbay laf dinlemeyecek adam değil gibi sanki. Hoş hepsi gitse bile Tolga cigerciden onca skor yaratan Tudor berkani gol kralı yaparMertens her uzun izinde ya bodruma ya italyaya zıplıyor nasıl kaçan tip değil. Ziyek idmanların yarısını kaçırmıştır geçen sezon. Demirbay da idman kaynaklı değil ama yedek kalınca saçna sapan konuşuyor