Igor Tudor

Herkesin dediği gibi transferi buna yaptır kampı hüna yaptır lige hazırlat lige başlat sonra kov başkasıyla başarılı ol.
Şaka günü ama bizim değiniz bu olayı Tüm kulüpleri bunu yapmaya başladı al transfer yaptırt kampa al lige hazırlat lig başladın hızlı çıkış sonra kov 😂

Tudor’u en cok destekleyenlerden biriydim

Ama ne yazik ki oyuncularla iletisimini bir türlü düzeltemedi

Gittigi her takim da oyuncularla sorun yasayan bir hoca’yi bize gelmesi konusunda öneriyorsunuz

Kadromuzda gecinmesi zor oyuncular var bunlari idare etmek kolay degil

Okan hoca’nin 2 sezondur en büyük basarisi bu oyunculari idare edebilmesi ve ikna etmesi
Dün okanin öyle bir yeteneğinin olmadığı tescillendi. Takımda sovmedigi kusturmedigi bı ben kalmıştım, bende küstüm kendisine

Bu baslık niye uplandı bilmiyorumda bu herifin oyuncularla iletişimi 0,0 gittigi her yerde kovulmasınin nedeni de bu.

Geldiği senaryoda daha uçaktan inmeden Zaha ve Ziyech'i direk kapı dışarı eder.

Hırvat hıyarın rüyanızda mi gördünüz yaw tudor ne alaka

Herkesin aklında Gomis’in kalçasını dayarak attığı goller kalmış ama benim aklımda o yıl bu zamanlarda uğradığımız Ostersjuld muydu neydi o facia kalmış. Adını bile söyleyemediğimiz takım bizi orada evire çevire yenmişti. Burada da berabere kalmıştık. Gole ihtiyacımız varken Gomis’i ikinci yarıda çıkarmıştı hıyar.

Şu adamın konusunu hortlatan ya Fenerli ya beşiktaşlıdır. Zira kendisi Beşiktaş’a 3-0 yenildikten sonra kovulmuştur. Gerçi ona gelene kadar Başaklara 5-1, trabzon’a da 2-1 yenişmişti.

Aslında bu takımı kadayıflardan arındıracak tek isim ama rezalet bir insan olduğu için insan iletişimi çok kötü. 5 kişi dışında seveni olmaz takımda. Bir de derbilerde abuk subuk iş yapıyor. Gerçi bu gidişle Okan'la Kadıköy süper kupadan farksız olmayacak

Insan iletisimi 0 ya kovulmadigi yer kalmadi herifin oyuncularla sorun yasayıp. Başka bir isim derim o nedenle
Aslında bu takımı kadayıflardan arındıracak tek isim ama rezalet bir insan olduğu için insan iletişimi çok kötü. 5 kişi dışınds
A seveni olmaz takımda. Bir de derbilerde abuk subuk iş yapıyor. Gerçi bu gidişle Okan'la Kadıköy süper kupadan farksız olmayacak

Aslında bu takımı kadayıflardan arındıracak tek isim ama rezalet bir insan olduğu için insan iletişimi çok kötü. 5 kişi dışınds
A seveni olmaz takımda. Bir de derbilerde abuk subuk iş yapıyor. Gerçi bu gidişle Okan'la Kadıköy süper kupadan farksız olmayacak
temızlık ıcın gelmeli

muslera mertens fln icinden gecip hepsini gonderır

yerine sonra hoca buluruz

İnsan iletişimi biraz iyi olsa şu an efsanemiz olmuştu. Geçen yıl da CL de yarı final yapmıştık. Şu takımın oynadığı futbolun keyfini bir daha alamadık. Koşmayan bir tane adam yoktu.

İnsan iletişimi biraz iyi olsa şu an efsanemiz olmuştu. Geçen yıl da CL de yarı final yapmıştık. Şu takımın oynadığı futbolun keyfini bir daha alamadık. Koşmayan bir tane adam yoktu.

of gecis yedıgımız yerlerde nasıl mudahale etmısız

torreira ise rakibin arkasından kosuyor

@Sami Karakoç izle

Geri
Üst Alt