- 2 Nisan 2012
- 40.358
- 19.964
- 2.548
Idor Tugor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün okanin öyle bir yeteneğinin olmadığı tescillendi. Takımda sovmedigi kusturmedigi bı ben kalmıştım, bende küstüm kendisineTudor’u en cok destekleyenlerden biriydim
Ama ne yazik ki oyuncularla iletisimini bir türlü düzeltemedi
Gittigi her takim da oyuncularla sorun yasayan bir hoca’yi bize gelmesi konusunda öneriyorsunuz
Kadromuzda gecinmesi zor oyuncular var bunlari idare etmek kolay degil
Okan hoca’nin 2 sezondur en büyük basarisi bu oyunculari idare edebilmesi ve ikna etmesi
Hoşgördük canımhoşgeldin 18 deplasmanda 11 beraberlik bebek
Sevki'nin hayalindeki hoca, Ancelotti mi Tudor mu diye sorsan Tudor der.Bu baslık niye uplandı bilmiyorumda bu herifin oyuncularla iletişimi 0,0 gittigi her yerde kovulmasınin nedeni de bu.
Bu adamın hocalıgı bırakması gerek bence. Daha anlaşabildiği bir tane oyuncu grubu görmedim en uzunu marsilya idi galiba sezon sonuna kadar.Sevki'nin hayalindeki hoca, Ancelotti mi Tudor mu diye sorsan Tudor der.
kendi sıçışını başkasının üstüne yıkmaya çalışmaktan iyidirGeldiği senaryoda daha uçaktan inmeden Zaha ve Ziyech'i direk kapı dışarı eder.
Sevki'nin hayalindeki hoca, Ancelotti mi Tudor mu diye sorsan Tudor der.
Aslında bu takımı kadayıflardan arındıracak tek isim ama rezalet bir insan olduğu için insan iletişimi çok kötü. 5 kişi dışınds
A seveni olmaz takımda. Bir de derbilerde abuk subuk iş yapıyor. Gerçi bu gidişle Okan'la Kadıköy süper kupadan farksız olmayacak
temızlık ıcın gelmeliAslında bu takımı kadayıflardan arındıracak tek isim ama rezalet bir insan olduğu için insan iletişimi çok kötü. 5 kişi dışınds
A seveni olmaz takımda. Bir de derbilerde abuk subuk iş yapıyor. Gerçi bu gidişle Okan'la Kadıköy süper kupadan farksız olmayacak
İnsan iletişimi biraz iyi olsa şu an efsanemiz olmuştu. Geçen yıl da CL de yarı final yapmıştık. Şu takımın oynadığı futbolun keyfini bir daha alamadık. Koşmayan bir tane adam yoktu.