Igor Tudor

Yakında gelir.Ayrıca taraftar ua dan ibaret değil yani.
uA istemezse hiçbir yönetim veya teknik direktör gidemez yaw. geri kalanların bir hükmü yok.

bence Yönetim uA'yı da bu dönem iyi yemliyor sesleri çıkmadığına göre. bu transfer dönemi tam protesto edilecek dönemdi çünkü

uA istemezse hiçbir yönetim veya teknik direktör gidemez yaw. geri kalanların bir hükmü yok.

bence Yönetim uA'yı da bu dönem iyi yemliyor sesleri çıkmadığına göre. bu transfer dönemi tam protesto edilecek dönemdi çünkü

Yemledikleri konusunda hem fikiriz.Bunu her yönetim yapıyor zaten.

Değişik fantezileri vardı deplasman kazanmayı bilmiyordu vs. vs. ama çok uzun zamandır karakteri olan ve futbol oynayan bir Galatasaray görmüyoruz Tudor bunu başarmıştı

Özellikle içerideki maçlarda maç günü gelsin de şöyle doyasıya bir Galatasaray izleyeyim diye bekliyordum şimdi maç günü gelince küfür ede ede maç izliyoruz

Ortaya bir karakter koyabilmek bir oyun planına sahip olabilmek yüksek tempoda futbol oynamak filan çok uzak kaldığımız şeyler lakin şöyle bir şey var kör ölür badem gözlü olur deerler belki Tudor 3 senedir görevde kalsa ona sövüyor olurduk bilemem ama kısa dönemde o lige hayvan gibi giriş yapan Galatasaray'ı özledim

Tüm transfer yetkisini kendisine verip sportif direktör olarak ekibimize katmamız gerekirdi.

Tamam biz de destekledik ama buyuk maclarda ezilip duruyordu neyini savunuyorsunuz
Ben de onu düşünüyorum da reis belki de şu "6 numarayı stoperlerin arasına gömüp pas pas pas pas pas şut çekemeden top kaptır" dakikalar sonra topu kapabilirsen yeniden "pas pas pas pas pas pas şut çekemeden geriye dön" oyunundan nefret ettiğim içindir

Baskı yapan doğrudan oynayan tempo yapabilen bir Galatasaray her zaman hayalimdi belki de buna en çok yaklaşan Tudor olduğu içindir hani o kadar ki başarılı olup şampiyon olmaktan daha öte geliyor karakterli futbolu olan baskı yapan tempo yapan bir Galatasaray izlemek

İlk 7-8 maç iyi götürdü ama sonrasında zaten rakipler oyununu çözdü bu salağın. Arenadaki fb derbisine durduk yere üçlü stoper oynatmaya başladı ve oradan tepetaklak aşağı gittik. Arenada o sezon kaybetmediysek fb’li futbolcuların mallığı yüzünden kaybetmedik.

Bjk maçını hatırladıkça dehşete kapılıyorum, o maç resmen allah korudu da sadece 3-0 yenilerek ucuz kurtulduk. Yoksa 8-0, Liverpool goygoyu yapmaya bile utanacaktık o maç sonunda.

Hala bazıları tarafından bu herif övülüyor burada ya pes!

İlk 7-8 maç iyi götürdü ama sonrasında zaten rakipler oyununu çözdü bu salağın. Arenadaki fb derbisine durduk yere üçlü stoper oynatmaya başladı ve oradan tepetaklak aşağı gittik. Arenada o sezon kaybetmediysek fb’li futbolcuların mallığı yüzünden kaybetmedik.

Bjk maçını hatırladıkça dehşete kapılıyorum, o maç resmen allah korudu da sadece 3-0 yenilerek ucuz kurtulduk. Yoksa 8-0, Liverpool goygoyu yapmaya bile utanacaktık o maç sonunda.

büyük maçlarda kadar iyi gidiyordu, sonra ahmak ahmak kararlar almaya basladi

dedigin gibi o bjk maçi 6 7lere gidebilirdi....

Tudor’a iyi hoca diyen olmadı ama kurduğu kadro terim olsa kurulmazdı. Terimin aldığı/aldırdığı adamlar tam 1 facia.

Büyük maçlar ile kıyaslıyorsak, terim de deplasmanlarda Yılmaz Vural-Hikmet Karaman’dan hallice bunu da esgeçmeyelim.

Son dönemlerde evdeki performans da seyirci kaynaklıymış dedirtiyor. Yiyorsa spikerler tudora yüklendikleri gibi yüklensinler terime.Tudorun sonunu getiren terimin medya baskısından, uA’nın heyyacılığından kaynaklandı.

Bu nedenle kesinlikle istifa etmemeli/ettirilmemeli sezon sonuna kadar.

Beşiktaş'ta 11 futbolcu vardı o gün sahada kalecileri hariç 10 futbolcu gol pozisyonuna girmişti. Tudor iyi bir sportif direktör olabilir belki ama iyi bir hoca denemez. Kendi getirdiği futbolculara kendini düşman etmişti çok kısa bir sürede.. Takımda maaş sorunları vardı elbet ama futbolcuların derdi hocayla gibiydi.

Terim bostayken takimin basindaki hocaya sabredilmiyo geyigi cok sacma yaw. Bunu diyenlerin neredeyse hepsi tudor doneminde isler kotu gitmeye basladiginda tudor gitsin terim gelsin diyolardi. Kimi karabukten geldi diye kildi vizyonunu eksik buluyordu kimi tipini begenmiyodu

Terim bostayken takimin basindaki hocaya sabredilmiyo geyigi cok sacma yaw. Bunu diyenlerin neredeyse hepsi tudor doneminde isler kotu gitmeye basladiginda tudor gitsin terim gelsin diyolardi. Kimi karabukten geldi diye kildi vizyonunu eksik buluyordu kimi tipini begenmiyodu

Bence de kimseye Terim kadar sabredilmiyor ama Tudor sonraki kariyerle de en azından o dönem sabredilmeye layık bir adam olmadığını ispatladı. Luce dışında Terim gelmese takımı daha iyi yere götürebilecek bir teknik adam kaybımız yok gibi görünüyor.

Reisin dediği lafı hiç unutmam. Ben İbrahimoviç ile de çalıştım ama Bruma kadar egolusunu görmedim demişti. Bir hatalı pas tercihinden dolayı 10. dakikada mı ne Bruma'yı çıkarmıştı. Reis iyi bir diktatördü ama büyük maçlar kaderini çizdi.

Bence de kimseye Terim kadar sabredilmiyor ama Tudor sonraki kariyerle de en azından o dönem sabredilmeye layık bir adam olmadığını ispatladı. Luce dışında Terim gelmese takımı daha iyi yere götürebilecek bir teknik adam kaybımız yok gibi görünüyor.
Ustad dursun gibi biriyle calisyosun hersey olur
Tudorla gecen o yaz donemi dursun luce ile anlasmaya gitti olsa daha o zaman yollayacakti.
Milli takimdan calim yedi dursun. daha ozaman bitiyodu yoksa tudor donemi. Luce bosta diye sabir gosteremedilerse demek

Geri
Üst Alt