- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
uA'dan protesto mu geldi cengiz yönetimine
Yakında gelir.Ayrıca taraftar ua dan ibaret değil yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uA'dan protesto mu geldi cengiz yönetimine
uA istemezse hiçbir yönetim veya teknik direktör gidemez yaw. geri kalanların bir hükmü yok.Yakında gelir.Ayrıca taraftar ua dan ibaret değil yani.
uA istemezse hiçbir yönetim veya teknik direktör gidemez yaw. geri kalanların bir hükmü yok.
bence Yönetim uA'yı da bu dönem iyi yemliyor sesleri çıkmadığına göre. bu transfer dönemi tam protesto edilecek dönemdi çünkü
iyi 1 konuda hem fikir olduk yaw.Yemledikleri konusunda hem fikiriz.Bunu her yönetim yapıyor zaten.
iyi 1 konuda hem fikir olduk yaw.
Ben de onu düşünüyorum da reis belki de şu "6 numarayı stoperlerin arasına gömüp pas pas pas pas pas şut çekemeden top kaptır" dakikalar sonra topu kapabilirsen yeniden "pas pas pas pas pas pas şut çekemeden geriye dön" oyunundan nefret ettiğim içindirTamam biz de destekledik ama buyuk maclarda ezilip duruyordu neyini savunuyorsunuz
İlk 7-8 maç iyi götürdü ama sonrasında zaten rakipler oyununu çözdü bu salağın. Arenadaki fb derbisine durduk yere üçlü stoper oynatmaya başladı ve oradan tepetaklak aşağı gittik. Arenada o sezon kaybetmediysek fb’li futbolcuların mallığı yüzünden kaybetmedik.
Bjk maçını hatırladıkça dehşete kapılıyorum, o maç resmen allah korudu da sadece 3-0 yenilerek ucuz kurtulduk. Yoksa 8-0, Liverpool goygoyu yapmaya bile utanacaktık o maç sonunda.
Hala bazıları tarafından bu herif övülüyor burada ya pes!
İlk 7-8 maç iyi götürdü ama sonrasında zaten rakipler oyununu çözdü bu salağın. Arenadaki fb derbisine durduk yere üçlü stoper oynatmaya başladı ve oradan tepetaklak aşağı gittik. Arenada o sezon kaybetmediysek fb’li futbolcuların mallığı yüzünden kaybetmedik.
Bjk maçını hatırladıkça dehşete kapılıyorum, o maç resmen allah korudu da sadece 3-0 yenilerek ucuz kurtulduk. Yoksa 8-0, Liverpool goygoyu yapmaya bile utanacaktık o maç sonunda.
Hala bazıları tarafından bu herif övülüyor burada ya pes!
Terim bostayken takimin basindaki hocaya sabredilmiyo geyigi cok sacma yaw. Bunu diyenlerin neredeyse hepsi tudor doneminde isler kotu gitmeye basladiginda tudor gitsin terim gelsin diyolardi. Kimi karabukten geldi diye kildi vizyonunu eksik buluyordu kimi tipini begenmiyodu
Ustad dursun gibi biriyle calisyosun hersey olurBence de kimseye Terim kadar sabredilmiyor ama Tudor sonraki kariyerle de en azından o dönem sabredilmeye layık bir adam olmadığını ispatladı. Luce dışında Terim gelmese takımı daha iyi yere götürebilecek bir teknik adam kaybımız yok gibi görünüyor.
gitse ne olacak. yemedigimiz sey mi 6.büyük maçlarda kadar iyi gidiyordu, sonra ahmak ahmak kararlar almaya basladi
dedigin gibi o bjk maçi 6 7lere gidebilirdi....