Igor Tudor

Başlığa kilit vurulsa fena olmaz.bu beş kuruş etmeyen herif için ceza almaya değmez

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

güzel tokat oldu bu maç. Bu maça ihtiyacı vardı hocanın. Skor taraftarları 3 gün önce dediğim gibi hemen istifa demeye başlamış.

Yıllardır aynı senaryo var hala daha hoca değişelim diyorlar ya :)

Tudor gidince yeni gelen hocayı da göndermek için yol yapacak aynı kişiler biliyoruz

Bugün kovmazlar, bjkden 5 yiyip iş işten geçince kovarlar. Şampiyonluk şansımız sıfır.

Abi kimdi bu adam zaten ya kim bu adam ! Kimki bizim hocamiz olsun! Kim ulan kim! Sen Galatasaraysin! Kim bu addammm!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biz bu adamla şampiyon olamayız. Hayal görüyor. Şimdi çıkıp yine iyi oynadık girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik falan derse onu orda öldürmek lazım

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beşiktaş maçına yeni teknik direktörümüz ile çıkmamız şart. En kötüsü şimdiden başlasınlar yeni td aramaya.

Ben kovulmasi gerektigini gecen sene besiktasa yenildigimiz macta soyledim. Cok gec kaldiniz ati alan uskudari gecti

Antalya maçından sonra; İstifa, Fener maçından sonra; İstifa, Trabzon maçından sonra; İstifa, Bu maç sonrası; İstifa.

Yeter ulan yeter. Her puan kaybından bu adamla olmaz demenizden. Sizin derdiniz Tudor'la. Bu takım size rağmen şampiyon olacak. Azıcık sakinleşince dediğimi anlarsınız.

....
12d4899c423a6b098d12c967e26d637e.jpg

Acil istifa, etmiyorsa da yonetim kovsun.

Rodrigues gibi hareket getirebilecek tek adami skor 2-1 oldugunda alma, bekle bekle skor 4-1 olsun, mac fiilen bitsin, sonra dalga gecer gibi adami oyuna sok. Takimi sabote etmistir. Teknik direktor hata etmistir, kotu teknik direktordur demiyorum, direk takimi satti diyorum.

Sana kötü olarak hiç bir şey yazmamıştım ama artık yetti.

Galatasaray lider olsa dahi bir takımdan 5 yiyemez!

Büyük maçlarda takımı soktuğun psikoloji ortada, bu kadroyu sen kurdun sıfırdan ha.

Artık bahanen kalmadı, sana güvendik ulan yazık bize

En son prandelli döneminde bu kadar sinirlenmiştim. Prandelliden beter edecek bu kalırsa eğer.

Geri
Üst Alt