Igor Tudor

Bugüne kadar destekledim ama yeter. Oyunu değiştirmek için çaban bile yok. Oyuncu değişikliği yapmaktan acizsin. Dene ulan en azından. En azından deriz ki çabaladı olmadı. Rezil herif. Sen kenarda oturuyorsun ben evde. Ne farkın var bizden. İzlemeye mi gidiyorsun maçlara. İlk 11 i evde hazırla maça gitme o zaman.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi deli oluyorum. Bu maçta 5 şutta 4 gol yiyen salak defans. 15 şutta 1 gol atan hücum hattına bok atmak yerine hala Tudora bok atılıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kardeş ben seni feyk sanıyordum. Gerçek olduğunu az önce öğrendim.

Saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
page-hukumet-idam-cezasinin-15-temmuz-icin-uygulanmasi-mumkun-gozukmuyor-311458476-640x360.webp

Son düzenleme:
Sana kötü olarak hiç bir şey yazmamıştım ama artık yetti.

Galatasaray lider olsa dahi bir takımdan 5 yiyemez!

Büyük maçlarda takımı soktuğun psikoloji ortada, bu kadroyu sen kurdun sıfırdan ha.

Artık bahanen kalmadı, sana güvendik ulan yazık bize

Aga sorun 5 yemek değil.Gününde olmazsın kaybedersin.Sıkıntı,fikstürde puan kaybı yazılan maçları kazanamıyoruz.Hangi maçı kaybedeceğimiz ayan beyan ortada.Resmen akıl tutulması yaşıyoruz son 2-3 yılda.

Antalya maçından sonra; İstifa, Fener maçından sonra; İstifa, Trabzon maçından sonra; İstifa, Bu maç sonrası; İstifa.

Yeter ulan yeter. Her puan kaybından bu adamla olmaz demenizden. Sizin derdiniz Tudor'la. Bu takım size rağmen şampiyon olacak. Azıcık sakinleşince dediğimi anlarsınız.
Ne diyorsun sen Allah aşkına nerenizle izliyorsunuz maçı. Ha Tudor ha sen. Sadece boş boş izlemissin maçı

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futboldan anlamayanlar ortaya çıkmış işte. Kazandığı zaman 3 entry var, kaybettiğinde 300 entry.

Onur Yücel’i banlayın, bu kadar belli etmez bir insan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya maçından sonra; İstifa, Fener maçından sonra; İstifa, Trabzon maçından sonra; İstifa, Bu maç sonrası; İstifa.

Yeter ulan yeter. Her puan kaybından bu adamla olmaz demenizden. Sizin derdiniz Tudor'la. Bu takım size rağmen şampiyon olacak. Azıcık sakinleşince dediğimi anlarsınız.

Bu takim tudor ile sampiyon olmaz hocam zorlamanin anlami yok

Galatasaray 0-1 fb
Galatasaray 0-0
Galatasaray 0-1 Bjk
Ts 2-0 Gs
Ts 2-1 Gs
Başak 4-0 Galatasaray
Başak 5-1 Gs

Bu nedir ulan a... feryadı?

Skor taraftarları :):):):)
Bu çomarın kovulması için daha ne olması gerekiyor ? 40 milyon euro harcatıp Başakşehir'den 5 yemek nedir yani ? Kesinlikle izahı, özrü olamaz. Takım otobüsüne bile bindirilmemesi gerekiyor.
Bununla gelecek şampiyonluk da eksik olsun.

Aga sorun 5 yemek değil.Gününde olmazsın kaybedersin.Sıkıntı,fikstürde puan kaybı yazılan maçları kazanamıyoruz.Hangi maçı kaybedeceğimiz ayan beyan ortada.Resmen akıl tutulması yaşıyoruz son 2-3 yılda.

Fener maçından belliydi
Yerinden izleyenler bilir oyuncunun suratından herşey anlaşılıyo.

Geri
Üst Alt