Igor Tudor

Fesli Maradona'nı da al ve uza.

Hani sığır olunur da bu kadar da olunmaz arkadaş. Sığırlığın bile bir sınırı olur. Bunda o da yok. Benim gibi adama 20. dakikada Galatasaray maçı kapattırdın. Sadece Başakşehir'in ilk golünü gördüm lakin maçın nereye gideceğini daha 20 dakikada anladım. Sen hocayım diyorsun lakin bunu anlayamadın. Senden ancak Karabük'e ya da Sivas'a hoca olur daha fazlası değil.

Bir de tabi şu manzaraya rağmen hala daha bu sığırı savunmaya çalışan sığırlar da var onlar da ayrı bir alem. Bu sığırlar futboldan çok iyi anlıyor hakikaten ibretle takip ediyoruz.

bjk maçına kadar kalırsa korkmayın 5 yemeyiz, Şenor kurnazdır.

Gelecek hafta takımın başında görmek istemiyorum. Tahammülüm yok.

Asla ve asla buyuk takimin hocasi olamazsin, senin seviyen serie C felan.

Fener macini kendi elinle verdin, ts macini kendi elinle verdin, simdi yine basak macini kendi elinle vereceksin.

Mac'tan sonra defol git

Ekmek kuran carpsin canim yaniyor, evde 2 tane kapiya hasar verdim birine elimle digerine ayagimla, sinirden agliyacagim boyle bir hoca olmaz olsun, ulan sene 2018'e giriyoruz adam kanatsiz futbolu bize dayatmaya calisiyor, serefsiz haysiyetsiz.

İnşallah beşiktaş maçına çıkmaz bu futbol özürlüsü,acil ne yapıyorlarsa yapsınlar Fatih Terimi ikna etsinler. Kamuoyunda ciddi bir baskı oluşturmamız lazım.Bu vasıfsız yüzünden Allahın tinercilerinden fark yersek cinnet geçiririm büyük ihtimal.

Yalnız Erman Toroğlu'nun dediğini ben de farkettim Gomis'de. O koşan basan, mutlu adam 2-3 haftadır sahada sıkıntılı görünüyor. Sorun ne acaba?

Başakşehir son yıllarda kaderimizi belirliyor

Prandelli'yi de Başakşehir'den 4 yedikten sonra kovmuştuk

Ne diyelim hakkımızda hayırlısı ama bu sefer tutacağını sanmıyorum

bi takım ancak bu kadar bozulabilir ya oynayıp durdu takımın ayarlarıyla sonunda al işte böyle olur

Bruma'ya az çektirmedi geçen sezon insallah kovulur lider olmamiza ragmen bu kadar skandal sonuçlar aldigimiz sezon yoktur

2 hafta sonra bjk maçı var, takımın başında olursa Türk futbol tarihindeki en kötü sonucu alabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelsin dediğiniz Terim 96'da Samiyen'de Fener'den 4 yedi, 2002'de 6 yedi. Neyse ki o dönem internet gelişmiş değildi de kovmadık.

Tudor hoca sende oyuncu yeteneğini algılama diye birşey yok. Sen Etiketlere bakıyorsun sadece.
Bu yüzden Galatasarayın hocası olacak kalibrede değilsin.

Selçuk ve Eren'in seni yaktığını göremeyen sen; GİTMELİSİN...

Gelsin dediğiniz Terim 96'da Samiyen'de Fener'den 4 yedi, 2002'de 6 yedi. Neyse ki o dönem internet gelişmiş değildi de kovmadık.
7 sezonda 6 şampiyonluk uefa Kadıköy'de kupa kaldıran, rakip takım taraftarlarının gelmemesi için dua ettiği bir adam aynı zaman da .

hiç mi utanmadın rızaya o lafları söyledikten sonra şu uzun top şişirip dönen topları kenara açıp orta yaptıran futbolu oynatmaya , hayatının fırsatını teptin hajduku bile teslim etmezler sana artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt