Igor Tudor

Arkasinda durdum durduk destekledik ama olmayacak gibi.
12 kisiye karsi oynuyoruz farkindayiz e hoca sen niye bizi 9 kisi oynatiyorsun.
Linnes ne yapti yav niye oynatmiyorsun takimda zeka olarak ilk 3 girecek adami kenarda tutuyorsun yerine lato denilen futbol katilini oynatiyorsun.

Simdi degil ama devra arasinda yollar ayrilir umarim.
Yerine nefret etsemde F.T
Ft gelmiyorsa Okan Buruk&Abdullah Avci zorlanmali
Hakkimizda hayirlisi olsun.

Tudor'un büyük maç konusunda hastalığının ilk nüveleri geçen sene de vardı. Ne oynatacağına karar veremediği için 9. Haftadan sonra oyunumuzun çorba olduğu da bariz.

Ama son 4 seneye bakın ve hoca değişikliği konusunda bir daha düşünün. Herkes Hamza şampiyon yaptı yine olur sanıyor. Kimse de Mancini, Denizli, Riekerink yapamadı demiyor. Tudor da geçen sene yapamadı.

Üstelik mevcut yönetim çok daha fazla yanlış yapmaya meyilli bir yönetim.

Kesinlikle sezon sonuna kadar devam etmeli. Sene başında da bunu diyordum. Başarılı olamasa dahi kurduğu takımla yeni yönetim ve hocaya Hamza gibi enkaz bırakmayacak bunu biliyorum.

Terim döngüsünden sıkıldığım için Terim'i bu sene de seneye de istemiyorum. Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en büyük efsanesi olduğunu kabul ederek ve kendisi için kişisel bir ön yargım olmadan söylüyorum bunu.

Hala gönderilmedimi bu çapsız...Yahu arkadaş gönderilmesi için daha ne olmalıdır. Adam bas bas bağırıyor ben yetersizim diye...
Allah belanızı versin ...

Son düzenleme:
Alanya'yı Tudor'a rağmen bir şekilde geçeriz.Ya sonra ne olacak?Beşiktaş maçında hangi saçma diziliş,hangi saçma tercih ile puan kaybı yaşayacağız.

Son düzenleme:
En kötü dönemlerinden birini geçiren ve her maç gol yiyen feneri kendi sahanda yenemiyorsun. Bitmiş ve bir çok eksiği olan trabzon'a eziliyorsun ve bence bu sezon büyüklere karşı en kötü futbolunu oynayan eksik başakşehire karşı hezimet yaşıyorsun ve halen bu adamı savunanlar var.

Alanyayı istedigi kadar farkla yensin bjk macınıda yenilirse maçtan sonra hemen gönderilmeli bu kadro zaten anadolu takımlarını yener önemli olan büyük maçlar o maçlardada sayesinde takım anadolu takımlarına dönüyo

tudorda kovulmayacagının farkında bence o yüzden böyle istedigi gibi at kosturuyor ve isin sinir bozan kısımı cenk dahil kimse cıkıpta hesap sormuyor buna

niye böyle takıntılısın ne bu rezillik izah et demiyor

yani acık ve net yönetim boslugu var o da bu yüzden istedigi fantaziler deniyor

sene basında da söylemistim tudorun 1.amacı bizi sampiyon yapmak degil nasıl iyi bir hoca olurum diye labaratuar olarak görüyor bizi.

En kötü dönemlerinden birini geçiren ve her maç gol yiyen feneri kendi sahanda yenemiyorsun. Bitmiş ve bir çok eksiği olan trabzon'a eziliyorsun ve bence bu sezon büyüklere karşı en kötü futbolunu oynayan eksik başakşehire karşı hezimet yaşıyorsun ve halen bu adamı savunanlar var.

Cok dogru yazmışsın.. Bu adamın savunulacak hiç bir yanı yok.. TD bozuntusu cahil bir adam.. Bu adamla sampiyonluk hayalleri kuranlar var hala.. Uyanın beyler, uyanın..

Sampiyon olmak istiyorsak , en kotu 2. yarıya yeni bir TD ile baslamalıyız..

Turk futbolunu bilen , iyi TD ler (Senol Gunes, A.Avcı, O. Buruk gibi) su an calışıyorlar.. FT yi istemem.. O gitsin, mafiacılık yapsın, mekan bassın..

Alman veya Fransız ekolunden bir TD bizde iş yapar..

Halen defolup gitmedi demi..illa iyce şampiyonluk yarışından kopmamız gerek demek. Yazıklar olsun. Geçen sene fener derbisinde notumu vermiştim zaten bu amatöre. Sahasın en iysi Bruma yi dk 65 de filan cıkarttıydı o zaman. Bu seneki reziliklerini saymıcam artık. Bundan büyük takım hocası olmaz işte, daha nasıl kanıtlaması lazım. Fatih Terim gelsin artık diyecem, ama bu Dursun getirmez onu. Yazık ya, çok rahat şampiyon olacagımız sezonda, şampiyonlugu kendi elimizle rakiplere veriyoruz.

korkak kelimesi bile iltifat olur tudora !! korkaklık bir strateji gerektirir 5 stoperle çıkarsın tek forvet oynarsın yetmedi iki ön libero oynatırsın ! tudora ancak kamikaze denir !!!!

Bu arada büyük maçları kazanmadan şampiyon olunur tezini de yüzde yüz doğru kabul etmemek gerekir. Eğer rakiplerin çokça puan kaybedip sen kazanıyorsan tabiki derbi almadan şampiyon olaiblirsin. Ama BJK ve Başakşehir bu sene diğer maçlarda bizim kadar puan toplayacaklar gibi. Bu sebeple derbileri kazanmadan şampiyon olmak mümkün olmayabilir.

Sampiyon olmak istiyorsak , en kotu 2. yarıya yeni bir TD ile baslamalıyız..

Turk futbolunu bilen , iyi TD ler (Senol Gunes, A.Avcı, O. Buruk gibi) su an calışıyorlar.. FT yi istemem.. O gitsin, mafiacılık yapsın, mekan bassın..

Alman veya Fransız ekolunden bir TD bizde iş yapar..
Devre arası takımı tanımayan yabancı hoca demek kamikaze demek. Yapmayın bunu. Devre arası yerli gelmeli. Başka da yok.

Beşiktaş maçını bekleyelim demek istemeden de olsa Galatasaray a hainlikten başka birşey değil. Yahu adamın kariyerinde 26 büyük maçta 2 galibiyet almış sadece. Beşiktaşa karşı ne yapmasını bekliyorsunuz bunun? Ligden koptuktan sonra teknik direktörü kovsan ne olur kovmasan ne olur.

Fatih Terim gelecekse yollansın aksi takdirde gönderilmesi daha beter olur

Fatih Terim gelecekse yollansın aksi takdirde gönderilmesi daha beter olur

ya terim salak mı gelsin. Adnan Polat zamanı da gelmedi adam. Bu yönetime hele sezon ortası hayatta gelmez. En fazla Yanal'ı getirirler. Kadroyu kuran isim Tudor, takım lider. Evet dün berbattı ama bu kadar öfke çok acımasız.

Egemene katılıyorum, Forumda kızgın olan, aynı hataların tekrarlanması yüzünden gelen puan kayıpları sebebi ile üzgün olan taraftara karşı laf eden arkadaşlar, şu ana kadar bunun veya Takım şunları kazandı dışında bir yorumu olmayan arkadaşlar, şu maç için sizde bir yorum yapın yahu. Bu maç için, Trabzon maçı için, Fener maçı için. Madem kızgın olan taraftara bu kadar laf ediyorsunuz, size göre neler doğru idi, söyleyin yahu, söyleyin de devamlı suçladığınız taraftar neden haksız anlamaya çalışalım.

Yahu bakın bir maçta değil, üç maç ve skorları geçtim, hiç bir ilerleme, gelişme ve hatalardan ders çıkarma yok. Bu maçların dışında Gençlerbirliği ilk yarısı ve Konya maçı.

Bırakın ikide bir taraftara söylenmeyi, Forumda sadece bunun ile yetinmeyi, geçin bunları, herkesin taraftarlığı kendine buna laf etmekte benim görüşüme göre kimsenin haddine değil.

Bu yüzden, insanların taraftarlığına laf etmek yerine, size göre kızan taraftar neden haksız, bu maçlarda hangi umut veren doğruları gördünüz rica ediyorum anlatın, anlatın da olaya bir de sizin açınızdan bakmaya çalışalım.

Laf anlatmak hikaye sonra sözde ''Tarafsız'' olan kesim,bu olsaydı ona da derdim diye ayak çeken kesim arkamızdan raporluyor

Gerek yok sinsilikleriyle kalsın o arkadaşlar

ya terim salak mı gelsin. Adnan Polat zamanı da gelmedi adam. Bu yönetime hele sezon ortası hayatta gelmez. En fazla Yanal'ı getirirler. Kadroyu kuran isim Tudor, takım lider. Evet dün berbattı ama bu kadar öfke çok acımasız.

Taraftarın yarısı ona sitemli kendini affettirmek isteyecektir,milli takımdan aşağılanır gibi kovuldu kendini yeniden kanıtlamak isteyecektir.Ayrıca bizim kadromuz ligi rahatlıkla alabilecek bir kadro Fatih Terim bu fırsatı kaçırmaz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt