Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali naci hamza falan diyor . Yok abi gitmesin o zaman bu herif
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyorsunki 39 yaşında kariyeri noktalasın![]()
Sadece bizde değil tüm takımlarda ayni sorunu yaşamış, cidden büyük maçlara karşı alerjisi var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
,bjk vidayı alıp eksikleri tamamlar bizde yerimizde sayıp bjkye şampiyonluğu veririzVarmı bir planın kim gelmeliTudorla şampiyon olacakmışız ahaha olur olur babayı olur,bjk vidayı alıp eksikleri tamamlar bizde yerimizde sayıp bjkye şampiyonluğu veririz
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gitsin stajını küme düşme takımlarında yapsın daha olmamış adamın koskoca galatasarayın başında işi yok.Diyorsunki 39 yaşında kariyeri noktalasın
Bugün benim diyen hocalarin sivadiklari maçlar saymakla bitmez
Lakin tudorda çok masum değil buna katılıyorum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitsin gitsin de kim gelsingitsin stajını küme düşme takımlarında yapsın daha olmamış adamın koskoca galatasarayın başında işi yok.
dursun terimin evinin önüne çadırı kursun ne yapsın etsin getirsin başka çaresi yok. terimle 5 yıllık sözleşme imzalasınlar bidaha da hoca değişikliği lafını ağızlarına almasınlar. yönetimler gitse bile terim kariyerinin sonuna kadar tıpkı alex ferguson gibi başımızda kalmalı ondan iyisini getirmemiz imkansız.Gitsin gitsin de kim gelsin
Bu soru yüzünden ülkenin anası ağladı bari Galatasaray'ı ağlatmayın kardeşim.Gitsin gitsin de kim gelsin
aynen. gitsin de kim gelsin nedir, hayatta en nefret ettiğim sözlerden biri. gitmesi gereken gitmelidir yerine gelecek kişi başka bir meseledir.Bu soru yüzünden ülkenin anası ağladı bari Galatasaray'ı ağlatmayın kardeşim.
Alnitak Alnilam Mintaka
Galatasaray T.D. ne amele diyemezsinUla cezam bitti yeni yazabiliyorum bu amelenin başlığınada tek merak ettiğim bişey var. Sistemi, oyuncu kayırmasını her bokunu geçtim maçta çok kritik bir nokta vardı. Denayer niye orta stoper oynadı ve Maicon niye sağ stoperdi la tek bir açıklaması olan var mı bu konuda? Denayer'i sağ stopere çeksen hızlı Elia karşısında en azından bir tedbir olurdu. Maicon resmen yerlerde süründü Elia'da az buz adam değil gerçi. Denayer'de ortada Adebayor'dan tek kafa topu alamadı, ikili mücadelelerde de her pozisyonda ezildi. Şunu en azından maç içinde tespit etmek için teknik direktör bile olmana gerek yok, mal olmayan herhangi bir canlı zaten 2 stoperinde düştüğü komik durumları görür. Denayer sağ stoper Maicon ortaya geçse maç çok farklı bir hal bile alabilirdi.
Bu soru yüzünden ülkenin anası ağladı bari Galatasaray'ı ağlatmayın kardeşim.
Alnitak Alnilam Mintaka
Yanlış adamlar getirdiler diye, bir başka yanlış adamda ısrar edelim demenin manası nedir?Galatasaray'ın anası aslında tam da bu gitsin de kim gelirse gelsin yüzünden ağlamıyor mu 2013'den bu yana?