Igor Tudor

Bunu gönderip Hamzatoru getirir bu capsizlar.

729e92beb702657a8184c411059ad7e1.jpg

Sadece bizde değil tüm takımlarda ayni sorunu yaşamış, cidden büyük maçlara karşı alerjisi var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diyorsunki 39 yaşında kariyeri noktalasın
Bugün benim diyen hocalarin sivadiklari maçlar saymakla bitmez
Lakin tudorda çok masum değil buna katılıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamin kazanamayacagi tek mac belki de bjk deplasmani ondan galibiyet bekliyorlar :) hamza filan olmaz gelecek tek isim terim olmali yoksa tudor kalsin.

Hocam acil eylem planını açıklıyorum.

1. Sene başındaki formasyona geri dön. Garry ve Feghouli kanat, Fernando, Ndiaye, Belhanda ortasaha. Linnes de sol bek.
2. Yasin ve Sinan'ı kazan ve daha sık kullan.
3. Devre arası Asamoah ve 1 stoper aldır, Denayer ve Lato'ya yol ver.

İlk 8 haftada ki 11e sadece Tolga yerine Feghouli'yi monte edecektin.Ama sen gittin,işleyen düzene çomak soktun.Bir çuval inciri berbat ettin.Terim döngüsünden gına geldiği için başarılı olmanı çok istiyorum.Ama yaptıklarınla taraftarı yine umutsuzluğa sürükledin.Ne diye işleyen düzeni bozarsın ki?

İgor Tudor 'un sayfasına son postlarımız biliyorum ya alanya maçından sonra ya tinerspor maçından sonra kovulacaktır kendisi ...

Tudorla şampiyon olacakmışız ahaha olur olur babayı olur,bjk vidayı alıp eksikleri tamamlar bizde yerimizde sayıp bjkye şampiyonluğu veririz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudorla şampiyon olacakmışız ahaha olur olur babayı olur,bjk vidayı alıp eksikleri tamamlar bizde yerimizde sayıp bjkye şampiyonluğu veririz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Varmı bir planın kim gelmeli

Diyorsunki 39 yaşında kariyeri noktalasın
Bugün benim diyen hocalarin sivadiklari maçlar saymakla bitmez
Lakin tudorda çok masum değil buna katılıyorum

gitsin stajını küme düşme takımlarında yapsın daha olmamış adamın koskoca galatasarayın başında işi yok.

Gitsin gitsin de kim gelsin

dursun terimin evinin önüne çadırı kursun ne yapsın etsin getirsin başka çaresi yok. terimle 5 yıllık sözleşme imzalasınlar bidaha da hoca değişikliği lafını ağızlarına almasınlar. yönetimler gitse bile terim kariyerinin sonuna kadar tıpkı alex ferguson gibi başımızda kalmalı ondan iyisini getirmemiz imkansız.

Fotoğrafını her gördüğümde, adını her okuduğumda aklıma bizimkiler dizisindeki "dunkof" geliyor.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ula cezam bitti yeni yazabiliyorum tek merak ettiğim bişey var. Sistemi, oyuncu kayırmasını her bokunu geçtim maçta çok kritik bir nokta vardı. Denayer niye orta stoper oynadı ve Maicon niye sağ stoperdi la tek bir açıklaması olan var mı bu konuda? Denayer'i sağ stopere çeksen hızlı Elia karşısında en azından bir tedbir olurdu. Maicon resmen yerlerde süründü Elia'da az buz adam değil gerçi. Denayer'de ortada Adebayor'dan tek kafa topu alamadı, ikili mücadelelerde de her pozisyonda ezildi. Şunu en azından maç içinde tespit etmek için teknik direktör bile olmana gerek yok, herhangi bir canlı zaten 2 stoperinde düştüğü komik durumları görür. Denayer sağ stoper Maicon ortaya geçse maç çok farklı bir hal bile alabilirdi.

Ula cezam bitti yeni yazabiliyorum bu amelenin başlığınada tek merak ettiğim bişey var. Sistemi, oyuncu kayırmasını her bokunu geçtim maçta çok kritik bir nokta vardı. Denayer niye orta stoper oynadı ve Maicon niye sağ stoperdi la tek bir açıklaması olan var mı bu konuda? Denayer'i sağ stopere çeksen hızlı Elia karşısında en azından bir tedbir olurdu. Maicon resmen yerlerde süründü Elia'da az buz adam değil gerçi. Denayer'de ortada Adebayor'dan tek kafa topu alamadı, ikili mücadelelerde de her pozisyonda ezildi. Şunu en azından maç içinde tespit etmek için teknik direktör bile olmana gerek yok, mal olmayan herhangi bir canlı zaten 2 stoperinde düştüğü komik durumları görür. Denayer sağ stoper Maicon ortaya geçse maç çok farklı bir hal bile alabilirdi.
Galatasaray T.D. ne amele diyemezsin
Raporlardım.

Geri
Üst Alt