Igor Tudor

Yakındır olası Alanya maçındaki puan kaybı ile görevine son verilecektir ...

Tolga ndiaye yeterli olur sola gary sağa sinan yada yasin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görende Linnes sol bekte Marcelo gibi oynuyor sanacak. Oynadığında her maç küfür ediyorsunuz adama. İkisi de bizim seviyemizde değil. Lato hiç değilse gerçek bir sol bek.

Ben olsam Gençler maçı gibi 3'lü oynatıp yine sola Garry'i koyarım.
Yine Tudor'u savunmak için 10 takla atıyorsun.

Linnes Lato dan en az 5 kat daha iyi bir futbolcu. Ayrıca ben bu sezon Linnes'e oynadığı her(!) maçta küfür edildiğini hatırlamıyorum. Yine abartının dibine vurmuşsun.

Tam tersi bu sezon takımın en verimli adamlarından biriydi Lato denen herif için kesilene kadar.

Lato nun gercek sol bek olması birşey değiştirmez adam bas bas bağırıyor ben yetersizim diye. Ayrıca kimse Linnes'e bayılmıyor, sol bek almadılar napalım mecbur bu ikiliden biri oynayacak sol bek alınana kadar. Linnes de Lato ya göre çok daha iyi bir futbolcu olduğu için insanlar Linnes oynasın diye ısrar ediyor öyle çok iyi olduğu için değil.

sent via GSC

Görende Linnes sol bekte Marcelo gibi oynuyor sanacak. Oynadığında her maç küfür ediyorsunuz adama. İkisi de bizim seviyemizde değil. Lato hiç değilse gerçek bir sol bek.

Bizde 3lü oynayacak kadro yok hala anlamadınız mı ? Bu takımın 2 bek ve 2 kanat oyuncusunun aynı anda sahada olduğu bir sisteme ihtiyacı var. Bunu da yapmak da çok zor değil. Fb, Ts ve Başak maçlarında macera aramayıp Linnes-Rodri, Mariano-Feghouli şeklinde oynamış olsaydık belki de şuan bir çok kişi Galatasaray şampi.. diyor olacaktı.

Linnes de bizde oynayacak kapasitede değil
Edin viska linnesi de maymun etti önceki sezon

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dik dur eğilme uzun adam

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu 2 hafta son kozlarını oynayacak. Bakalım ne olucak. Benim pek ümidim yok ne yalan söyleyim. Oyuncuların dilinden anlamıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Tudor'un son antremanda denediği ilk 11:
[/FONT]

[FONT=&quot]
DPZrP3GX4AAhKSY.jpg

[/FONT]

Hala üçlü filan demeyin Allah aşkına. Dünyada hemen her yerde tokat manyağı yapılan bir dizilişi çok daha uyumsuz oyuncularla oynamak saçmalık.

Tudorun iyi bir teknik direktör olmasının önündeki en büyük engelin gereksiz inatçılık yapmak olduğunu söylemiştim bundan önce ve bence bu maçta en doğru 11 bu,eğer bu 11 çıkmazsa Tudor un bu inatçılık huyundan kurtulamayacağına kanaat getireceğim artık.

hakan abinin yazdıgı yorumu okudum.düşüncelerim değişti.hatalarında bir daha ısrar etmeyecekse ve az biraz kime karşı nasıl oynaması gerektiğini öğrenmiş ve oyuna müdahale yönünde kör davranmazsa kalsın tabi.

kendi ayagına sıkanlardan tudor.sadece gereken dogruları yapsın.fazlasını isteyen yok.umarım beşiktaş maçından puan alabilir.ciddi kredisi olur.başaksehir ve beşiktaş kalan maçlarda puan kaybetmeye çok müsait,oynayacagı maçlardan ötürü.

Son düzenleme:

Yoo bu sene çatır çatır oynuyordu kimse küfür falan etmedi aç bak başlığına. Beşiktaş maçına 3'lü çıksında bi 5 daha yiyelim çok isterim sonra döve döve gönderirler zaten. Latovlevici futbolcu bile değil gerçek sol bekmiş güldüm. Adam gençlerbirliğinde oynayamıyordu. Linnes 50 kat iyi o manavdan.

Geri
Üst Alt