Igor Tudor

Şu takımın başına doğru düzgün bir Hoca getirirsen başarılı olursun, bu Fatih Terim olmak zorunda degil.

Fatih Terimin geleceğini sanmıyorum, artık Türkiye'de Takım çalıştırmayacak gibi geliyor bana. Zaten bu yönetimin Tudoru göndereceğini de sanmıyorum.

Doğru Hocayı sezon başı getirmek tabi ki daha iyi ve daha kolay ama hatalarından ders çıkarmayan bir hoca ile başarılı olamazsın. Çünkü hatalardan ders çıkarmak bir Takımın gelişmesi demek, gelişmeyen Takım başarılı olamaz.

Rijkaard,Mancini,Prandelli geldi?? Daha kim gelecek bu kulübe ya. Onları da istemedik. Luce 3.yıldızı aldıktan sonra "gönüllerdeki hoca" diye Terim getirildi. Sadece Gerets dönemi Terim baskısı yoktu 2002-2004 dönemini rezil geçirmişti ve Milli takımın başındaydı. Onun dışında 20 senedir her zaman Terim gölgesi var kulüpte.

Paok,karabük şimdi sıra ümraniye spor çünkü çapın bu kadar yallahhhh

hemen kovmak hata olur

gaza gelmemek lazim

gaza geldigimiz için sürekli hatalar yapildi

mesela gaza geldigimiz için tudor getirildi

yönetim takimin gelecegi için önce iyi düsünmesi lazim ondan sonra kararini vermesi lazim

bu sartlarda iyi bir hoca bulup tudorla yollar ayrilmak en dogrusu olur fakat sunu da unutmamak lazim

büyük maçlarda her ne kadar bok gibi oynatsa da, gelecek büyük maçlarin neredeyse hepsi kendi sahamizda oynayacagiz

bu yüzden kazanma sansimiz büyük ihtimalle yükselecek (kendi sahasinda da ezik anadolu takimi gibi oynatacak degildir)

diger maçlarda fazla sorun yasamiyoruz zaten

oynatti. ornek mi? gecen sene besiktas macina bakmak yeterli

Ayrıca şunu da söylemem gerek. Bu takım zannedildiği gibi TR'nin en iyi kadrosu değil. Sol bekin yok,yedeğin yok,beyinsiz Rodrigues'e muhtaçsın resmen.

Bjk'de yedekten Negredo,Lens,Tallisca veya Oğuzhan,Caner,Medel vs. giriyor. Bana göre bu kadroyla 29 bile çok iyi. Kim gelirse gelsin devre arası en az 3 takviye şart.

Rijkaard,Mancini,Prandelli geldi?? Daha kim gelecek bu kulübe ya. Onları da istemedik. Luce 3.yıldızı aldıktan sonra "gönüllerdeki hoca" diye Terim getirildi. Sadece Gerets dönemi Terim baskısı yoktu 2002-2004 dönemini rezil geçirmişti ve Milli takımın başındaydı. Onun dışında 20 senedir her zaman Terim gölgesi var kulüpte.
Yahu ne demek Rijkaard, Mancini istenmedi. Rijkaard gelince büyük bir çoğunluğumuz ben dahil Bayram ettik. Ama olmadı, hiç şimdi kadro, yabancı sınırı falan yazmayacağım, çok basit olmadı olmayacağı da bir yerden sonra belli idi.

Keza Mancini, ben gelmesini istemedim çünkü İtalyan Teknik Direktörleri sevmiyorum. Ama sonuçta adam belirli bir apolet ile geldi ve hayır başarılı değildi, olmadı.

Bu saydığın isimler de eleştirildi, bir kesim tarafından savunuldu, bir kesim tarafından yerin dibine sokuldu. Bu piyasa böyle kardeşim, olmayacağı var ise olmuyor, bir yerden sonra Taraftarın güveni kalmıyor.

Beklentiniz nedir anlamıyorum ki. Tudor ile olacağa benzemiyor çünkü hatalarından ders çıkarmıyor. Hatalarından ders çıkarmayan biri gelişemez, kendini gelistirmeyen Teknik Direktör takımını hiç geliştiremez.

Persembenin gelisi Carsambadan bellidir degil Pazardan bellidir. Ben tudordan bir nane olmayacagini gecen sene besiktas macindan sonra soyledim. Geldigimiz nokta ortada.

Bu mac ozelinde Tudorun cok buyuk hatasi oldugunu dusunmuyorum. Yillardir derbi kazanamamak bir eziklige donustu. Sacma sapan bir gol yiyince de dagildik. Bu macin teknik taktik analizi olmaz. Psikolojik analizi olur. Psikolojik olarak Tudor+Dursun yonetimi bizi suan Turkiye buyuk takimlari arasinda en ezik takima donusturdu. Artik gerekli merciler kinalarini yakabilirler.

dursun ya tudor'un kellesini verecek ya kendi kellesini.bu saatten sonra tribünlerin istemediği bir adamı takımın başında tutamaz.

bir kaç sene önce real madride goller atmak için hücum futbolu oynuyorduk

şimdi ise kahrolasi beşiktaşa 10 adamla ceza sahamizda bekliyoruz

oyuncularım atmosferden etkilendi demiş yaw.

Daha ne kdr küçülecez lan. ne kdr küçülecez daha

Oyuncuların da artık bu elemana saygı ve güven duyduğunu sanmıyorum. Devam edersek daha da kötü olacak gibi görünüyor. Fatih Terim ikna edilebilir umarım.

Tribün etkisinde kaldık,kendimiz gibi oynamadık açıklamaya bak

Ayrıca şunu da söylemem gerek. Bu takım zannedildiği gibi TR'nin en iyi kadrosu değil. Sol bekin yok,yedeğin yok,beyinsiz Rodrigues'e muhtaçsın resmen.

Bjk'de yedekten Negredo,Lens,Tallisca veya Oğuzhan,Caner,Medel vs. giriyor. Bana göre bu kadroyla 29 bile çok iyi. Kim gelirse gelsin devre arası en az 3 takviye şart.
Bak şimdi bu satırları senin, daha doğrusu sadece senin için yazmıyorum. Ben bunu kabul etmem, etmiyorum. Bu adamın en çok övüldüğü yanı bu idi, bu yüzden rica ediyorum bunu argüman olarak yazmayın.

Cidden deplasmanlarda, özellikle de büyük maçlarda, hafta içinde antrenmanlarda ve maç öncesinde "Nasıl gol atacağız?" konusunda neler yapıyor, neler deniyor, oyunculara neler anlatıyor, çok merak ediyorum. Herhangi bir planımız yok çünkü hücum konusunda.

Avukatı da gelmiş konuya, tam oldu. Duruşma başlasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonlar liginde oynarsin da sonra oyuncular yorgundu deriz 10 gun dana gibi yatıyorsun bumu dinlenmiş takım potansiyeli?????

Cidden deplasmanlarda, özellikle de büyük maçlarda, hafta içinde antrenmanlarda ve maç öncesinde "Nasıl gol atacağız?" konusunda neler yapıyor, neler deniyor, oyunculara neler anlatıyor, çok merak ediyorum. Herhangi bir planımız yok çünkü hücum konusunda.
Koşmak dışında planı yok en baştan beri diyorum antrenmanlarda da koşturuyor işte.

Tudor mudor tamam da bu takim balon bir takim bunu kabul edin artik. Bu kadar ezilmemimizi sirf Tudora baglayamayiz. Biz yenilmiyoruz tecavuze ugruyoruz. Fenerin golcusu olsaydi arenada onlar da yenerdi bizi. Tudor iyi hoca degil ama Tudoru gondermekle inanin bana pek birsey degismeyecek.

Geri
Üst Alt