Igor Tudor

Geçsin yav daha 20 hafta var elbet puanlar kaybedecekler.11 hafta boyunca Anadolu maçları var,o liderliği yine geri alırız gibi de,işte ondan sonrasını kaldırabilecek miyiz yine soru işareti.

Senin öngörü tutmaz sarper başakşehir ve bjk anadolu takımlarına puan verdiler o kadar ama sen büyük takımlarla olan maçları alamadın diye geriye düştün 2.yarıdada aynısı olur berabere kalsak yine neyse diyecem yeniiince iş bitiyo direkt.

bu kadroya bu futbola bu paralar
cok büyük vurgun yapılmıs
aysal mancini döneminden beter bir vurgun bu
dursun bunun hesabını vermek zorunda

Senin öngörü tutmaz sarper başakşehir ve bjk anadolu takımlarına puan verdiler o kadar ama sen büyük takımlarla olan maçları alamadın diye geriye düştün 2.yarıdada aynısı olur berabere kalsak yine neyse diyecem yeniiince iş bitiyo direkt.

Çok anlık bakıyorsun olaya,20 hafta var daha.Anadolu maçlarını alamazsan derbilerin hiçbir önemi yok şampiyonluk yolunda.

Yani senin deyimine gore Liverpool ve Arsenal buyuk akim degil mesela cunku basari gelmiyor yillardir. Yanlis mi anladim. Bunlara buyuk takim demek hikaye cunku basari yok

Benim deyimim değil,sen dahil bütün taraftarların tepkisini baz alarak hikaye diyorum.Başarı gelmediği müddetçe ezilmedik gurur duyuyorum olayı yalan.Başarı yoksa direk bilet kesilir bu ülkede.

Bjk’ye TS’ye böyle boyun eğen adam yarın olası bir Anadolu takımlarını yene yene gelecek göstermelik şampiyonluk sonrası Barcelona’ya, Real’e Bayern’e karşı ne yapar? Rezil mi etmek istiyorsunuz kulübü? Zaten rezil olduk olacağımız kadar, bünye kaldırmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok anlık bakıyorsun olaya,20 hafta var daha.Anadolu maçlarını alamazsan derbilerin hiçbir önemi yok şampiyonluk yolunda.

Anlık değil sarper gerçek bu tek 1 beraberlik aldık anadolu maçlarında ama geriye düştük demek ki neymiş yetmiyormuş sadece anadolu maçları.

Benim deyimim değil,sen dahil bütün taraftarların tepkisini baz alarak hikaye diyorum.Başarı gelmediği müddetçe ezilmedik gurur duyuyorum olayı yalan.Başarı yoksa direk bilet kesilir bu ülkede.

Ben buna katilmiyorum. Basari her zaman gelmeyebilir, buyuk takimsan ezilmeyeceksin. Biz eziliyoruz.

Bence herhangi bir anadolu takımına gitse başarılı olur ama o kadar. Büyük takımda iş yapacak hoca değil. Büyük maçlara içeride, dışarıda yenilmemek için çıkıyoruz. Yaptığı aptal saptal sistemleri geçtim böyle maçlarda beraberlik kafasıyla çıkarak oyuncularında psikolojilerine tecavüz ediyorsun. Bugün Denayer'i koydu mesela Denayer iyi oynadı diyoruz tamam ama belki Linnes'i koysan Quaresma'nın geri dönemeyişlerini değerlendireceksin ki Linnes'de manyak gibi hücum yapan bir bek. Sırf oraya Denayer'i koyarak bile takıma mesajı veriyorsun zaten. Takımda kimsenin de bu herifi salladığını sanmıyorum ben, komik bir antrenör.

Fbyi zerre kadar sevmem ama derbilerde ligde ki durumundan bağımsız , kadro ve hocadan bağımsız karakter koyuyolar biz yapamıyoruz bir türlü tam dağılıyoruz ortada hiç birşey kalmıyor.

Derhal bu Hırvat sığırını kovup yerine Abdullah Avcı’yı getirmeliyiz

Yok gelmez filan demeyin sakın

Çünkü Galatasaray gibi büyük bir camia istediği hocayı getirebilmeli

şayet baştaki Başkan bozuntusu getiremiyorsa kendiside gitmeli

Ve taraftarın İstediği hocayı getirecek Başkan gelmeli

O Anadolu maçlarını kazanan şampiyon olur işi artık çok zor.Sadece fener ve yarım bjk yok.Başakşehir+ts+antalya+bursa gibi takımlar var.Sadece Bursasporu şansla yendik.Daha kestiremediğim Göztepe maçı var.Acil gönderilmeli hoca.Her dişini gösteren takıma pısacaksak izi 4.lükler bekler.

Ek olarak sanki tüm Anadolu maçlarını kazanacağız. Elbet hata yapacağız, bizim şansımız bu fark yeyip rezil olduğumuz maçların ertesinin hep iç sahada basit bir maça denk gelmesi. Zor deplasmana denk gelse onda da puan kaybederiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fbyi zerre kadar sevmem ama derbilerde ligde ki durumundan bağımsız , kadro ve hocadan bağımsız karakter koyuyolar biz yapamıyoruz bir türlü tam dağılıyoruz ortada hiç birşey kalmıyor.

O buyuk takim refleksi iste. O bizde de vardi. Fenerin Ersunla geleni gideni dagittigi sene Arenada yendik. Rezil bir kadro ile fenerbahce tarihinin en iyi kadrolarindan biri ile Hagi doneminde fark yiyecegimizi beklerken Kadikoyde son 20 senenin en iyi oyununu oynadik.

Artik oyle degil. Besiktas, fenerbahce, trabzonspor ve basaksehir maclarinda buyuk takim gibi oynamiyoruz. Bugun ben anadolu takimi taraftari buyuk takim ile mac yaparken ne hissediyorsa onu hisettim. Biz nasil bazen anadolu takimlari ile arenada oynarken 6 pasta paslasmaya falan calisiyoruz, Besiktasta aynisini bize yapti. Bunu benim gozumde sampiyonluk ortmez kimse kusura bakmasin. Bu formanin bir agirligi var. Boyle rezil olamaz Galatasaray takimi

Şampiyonluk Anadolu'dan geçer doğrudur lakin sadece Anadolu takımlarıyla yaptığın maçlarda başarılı olup şampiyonluk yolundaki rakiplerine her maçta kaybetmeyi de geçtim ezilirsen şampiyon falan olamazsın geçin o işleri. Şampiyonluk yolundaki rakiplerini havaya potaya soktuğun gibi bir de üstüne demoralize olursun. Şenol Avrupa maçları için rotasyon yapmasa lider de değildik şu anda kusura bakmayın. Öyle bir dünya yok.

En kötü derbi performansı gösterip de şampiyon olduğumuz sezon Terim'in ilk geldiği 96-97 sezonuydu. Fenere içeride dışarıda ezilmiştik. Bjk ile iki maçta da berabere kalmıştık. Bir Trabzon'u Ali Sami Yen'de Hagi'nin golü ile yenmiştik o kadar. Deplasmanda da berabere kalmıştık zaten. İstisna olarak bir o seneyi sayarım lakin o sene bile en azından fb dışında hiçbirine mağlup olmayıp Anadolu maçlarını kazanmışız da öyle şampiyon olmuşuz.

Keza 2006 şampiyonluğunda da fb'ye iki maçta da yenilmiştik lakin ona rağmen şampiyon olmuştuk çünkü bjk'yi iki maçta da yenmiştik. Bizim kazandığımız kadar fb'de Anadolu maçları kazanmıştı. Kıl payı şampiyon olduk. Bjk maçlarını kazanamasak şampiyon olabilir miydik? Hayır.

Şimdi ligin ikinci yarısı var ve bjk'nin bu kadar yoğun bir avrupa trafiği de olmayacak. Büyük ihtimalle 2. turda elenebilirler. Ondan sonra ne olacak? Zaten geniş olan kadroları ile bir de rotasyon yapmadan Anadolu maçlarını oynayacaklar. O zaman ne olacak?

Arkadaş sen lige çok kötü başlamış ve başkanından hocasına kadar tartışılan fb'yi Arena'da yenemedin. Gelen geçenden tokat yiyen fark yiyen hatta 6 yiyen Trabzon'a ezildin. Toplasan 20 tane taraftarı olmayan Başakşehir'den 5 yedin. Avrupa maçları ile cebelleşen bjk'ye ezilmenin de ötesine geçtin. O kadar Anadolu maçı kazandın da ne oldu? Şimdi herkes yine kafa kafaya geldi. Lig yeniden başladı ve sen demoralize oldun üstünlüğünü kaybettin. Başımızda hoca olsa biz bu ligi böyle yakalamışken Kasım ayında matematiksel değil lakin psikolojik olarak ligi bitirmiştik. Fb ve trabzon maçları işte bu yüzden çok çok önemliydi. Başak ve Bjk maçlarına dahi kalmazdı iş.

Velhasıl kelam Galatasaray kimliğini kaldırabilecek kalibrede bir hoca değişikliği yapamadığımız sürece ligi bana göre kaybettik.

Yav büyük maçlarda yenilelim yine şampiyon oluruz diyenler hayal görmekten vazgeçsin.Sen 2.yarıda da 4 büyük maçın 3'ünü kaybet bakalım şampiyon olabiliyor musun görelim.Başakşehir,Beşiktaş diğer maçlarda kamyonla puan kaybettikleri halde aradaki fark 1 maç.Bu iyimser arkadaşlar sanıyor ki biz yine bütün Anadolu maçlarını kazanacağız üstüne Başakşehirle,Beşiktaş yine kamyonla puan kaybı yapacak.Bu şekilde büyük maçları kaybedersek sene sonu nasıl avcumuzu yaladığımızı hep beraber görürüz

Birde son zamanlarda yeni bir geyik türedi

Neymiş; efendim derbileri almasak da olurmuş

Anadolu maçlarını kazanırsak şampiyon olurmuşuz

Yahu güldürmeyin adamı

Bunu iddia edenler, bu kara cahil kapasitesiz hoca ile çıktığımız her maçın sıkıntı olduğunu göremiyor mu? Yoksa amaçları mı farklı

Yarın öbür gün Anadolu deplasmanlarında ve hatta evimizde bile puan kaybetmeye başladığımızda mı anlayacaklar illa !!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hesap ortada yetmiyor sadece anadolu maçlarını almak yetse yine neyse ki illa puanda vericez anadolu maçlarında şuan ki durum bırakın şampiyonluğu 3.bile zor olucaz gidişat onu gösteriyor çok sağlam bir hoca gelmeli kalitemize yakışan yoksa işimiz zor.

Geri
Üst Alt