Igor Tudor

Yardımcısı Hayri Vakkas beyi gördüm dün Yeşilköy'de.Gözleri dolu dolu.Alkollü bir mekandaydı.
Daha sonra yanına gittim selam verip, o da mutlu oldu.Mini bir diyaloğumuz oldu.Sonra iyi geceler diyip ayrıldım

Ya az önce uyandım gerçekten aklıma ilk gelen dün geceki maç oldu. Düşünüyorum düşünüyorum kardeş sen teknik direktör falan değilsin maalesef. Basın toplantın her yenilgide onu denedik olmadı oyuncular kötüydü bıdı bıdı. Bir kere mert ol ya. Suç bende. Oyuncular ellerinden geleni yaptı olmadı. Daha çok çalışacağız de ya. Ne kadar zayıf bir karakterin var gerçekten. Büyük takımı yönetebilecek mental olgunluğa sahip değilsin bir kere. En büyük sorun da bu. Belki futbolu biliyorsun ama baskı altında ne yapacağını bilemiyorsun en kötüsü bu güveni oyunculara da vermiyorsun.

Gönderilirsen kim gelecek bilmiyorum Terim gelse bile yönetim baya gecikti. Bu saatten sonra verim alabilir mi bilmiyorum büyük ihtimal bir sezonu daha çöpe attık inşallah yanılırım.

linç yiyeceğimi biliyorum ama gerçeği söylemek istiyorum, dün akşam belki en az suçlu Tudor'dur. Başakşehir,Trabzon hatta Fener maçında gerçekten saçmaladığı hamleler oldu ama dün doğru kadroyu sürdü, ilk yarı Bjk deplasmanına göre kötü de değildik.

Muslera o skandal hatayı yapmasa maçın ne durumda olacağını kim bilebilirdi ki? Bjk zaten stresliydi,iyice gergin olacaktı,risk alacaktı vs. bunlar hep varsayım tabi ki.

Ama dün dediğimi yine tekrarlayayım; Malesef kayış koptu ve mümkün değil yapışmaz malesef. Çok sevmeme rağmen gitmeli.

linç yiyeceğimi biliyorum ama gerçeği söylemek istiyorum, dün akşam belki en az suçlu Tudor'dur. Başakşehir,Trabzon hatta Fener maçında gerçekten saçmaladığı hamleler oldu ama dün doğru kadroyu sürdü, ilk yarı Bjk deplasmanına göre kötü de değildik.

Muslera o skandal hatayı yapmasa maçın ne durumda olacağını kim bilebilirdi ki? Bjk zaten stresliydi,iyice gergin olacaktı,risk alacaktı vs. bunlar hep varsayım tabi ki.

Ama dün dediğimi yine tekrarlayayım; Malesef kayış koptu ve mümkün değil yapışmaz malesef. Çok sevmeme rağmen gitmeli.
Bir gol yedik diye bu şekilde dağılır mı bir takım? 29 şut yemişiz sen ne anlatıyorsun hala?
Derbide her an gol olabilir, ilk defa gol yemişiz gibi konuşuyor bazıları. İyi bir gol yedin, takım hemen dağılsın.

Haksızlık yapmayalım bende kızıyorum derbi kaybettiğimiz için ama takım sezonu erken açtı, takviyeye ihtiyaç var takımın solu yok, alternatif golcün yok, ve deplasmanda büyük maç kaybetme dışında alman gereken tüm puanları almışsın ve ikinci yarı fikstür olarak daha avantajlısın .

Bir gol yedik diye bu şekilde dağılır mı bir takım? 29 şut yemişiz sen ne anlatıyorsun hala?
Derbide her an gol olabilir, ilk defa gol yemişiz gibi konuşuyor bazıları. İyi bir gol yedin, takım hemen dağılsın.

burada tek suçlu hoca olmaz. Bu kadar tecrübeli bir takım dağılmamalı. Başak,Trabzon hatta Fener maçlarında hataları vardı ama bu maçta gerçekten en az hata Tudor'un.

3.golde adam yürüyerek geçti, Fernando gibi adam ne hale düştü. Bu hocanın suçu olarak açıklanamaz, açıklanırsa eğer önceki 2 seneki duruma düşeriz. Hamza gidince düzeleceğiz,Denizli gidince düzeleceğiz vs. diyip durmuştuk ama geçen senenin ikinci yarısı en sonunda gerçeği görüp kadronun suçu olduğunu anladı herkes.

Dursun Özbek, Galatasaray Lisesi'ndeki etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.

Tudor'un arkasındayız demediğine göre büyük ihtimalle Tudor gitti.

bence bjknin kadrosu bizde olsa bu adam tudor takimin basinda olsa ayni sonucu alirdik takima ruh verecek adam deil bu defolsun gitsin kaldigi surece klubu batiracak

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ta olimpiyatta fb yi 3-2 yendikleri 2015 in sonlarindaki macta ve bizle 2-2 kaldiklari vodafone daki maclarda 1 er sene arayla soylemistim , bugun 1 sene daha gecti 3 uncu kez yineliyorum

bjk ile aramizdaki fark , bjk ile fb arasindaki farkla ayni , o da su

bjk ISIRIYOR ! bu sacma futbol klisesi icin ozur dilerim ama tam karsiligi bu , adamlar isiriyor , 2-0 geride de isiriyor porto monaco leipzig olsa da

ama bazen bir basaksehir cikiyor o isiran disleri dokuveriyor cunku SERT takim

fb ile Gs boyle kirilgan oldugu surece bu 2 takima dis gecirmesi cok zor ama bu takimlarin da her anadolu takimini isirmasi mumkun degil

bakalim hangi testi kirilacak

Abdullah Avcı'yı getirin bu takımın başına

Avcı hocayı getiren kazanacak bu kadar basit

Zurnador olarak değiştirilsin bu herifle 2.yarıdaki büyük maçlarıda kaybederiz hiç boşuna maval okumayalım.

takimi isirttiranda basindaki hoca biraz bence bizimki gibi kaypak deilki senol hoca keske bizde olsaydi bizim ahmak yonetimlerimiz boyle hamle yapamiyacak kadar beceriksiz bak bjk ye ihya oldular kasalarida doldu bizde cepten yiyoz o da bitince kayyuma devrederler heralde klubu

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray felsefesine ters bir anlayisi var, biz geride bekleyen bir camia degiliz, ileride bansan isiran arzuluyan bir felsefeye sahipiz.

Oyuncu management kotu
Ilk 11 nerdeyse her mac yanlis
Oyun plani yok
Geri dusup reaksiyon verme ihtimali yok

Bununla olmaz

hala kovulmamis
bu saatten sonra beklemeyin
ilk devreyi tudorla kapatiriz

Geri
Üst Alt