Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.816
- 23.365
- 3.723
Avcı Güneş sonrası Beşiktaş'a gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve uzun bir zaman ligi domine eder bizde ağzımız açık seyrederiz ve halen Terim masalları ile kendimizi avuturuzAvcı Güneş sonrası Beşiktaş'a gider.
Ve uzun bir zaman ligi domine eder bizde ağzımız açık seyrederiz ve halen Terim masalları ile kendimizi avuturuz
Zaten amaçlanan bizim 3. Büyük olmamızTek başına kimse bir şey yapamaz.
Ali Koç gelirse Fener'e de gidebilir. Mevcut'lar arasından Fiko'yu seçer. Önce yönetim ekibini değiştireceksin.
Bu düzen ile gittiğimiz sürece, mevcut iktidar ve basın ile 10-12 yıla 3. büyük konumuna düşeriz şampiyonluklarda vs de.
Bu adam gelsin diye reklam yapanlarin alayinin bir daha futbol yorumlari ciddiye alinmamalidir...
Hamzanin gidip Denizlinin gelmesine ok diyen ve hala Prandelli dogru adamdi ama olmadi iste diyenleri de sayarsak forumda 3-4 kisi anca kalir
Bu arada avatarda görmüşken bunlar Hagi'ye gidebilir diye düşünmedim değil.
Bu arada avatarda görmüşken bunlar Hagi'ye gidebilir diye düşünmedim değil.
Prandelliye bu kadroyu versek baya oynatirdi bu takimi. Demeden edemiyecegim.Hamzanin gidip Denizlinin gelmesine ok diyen ve hala Prandelli dogru adamdi ama olmadi iste diyenleri de sayarsak forumda 3-4 kisi anca kalir
Hagi gelmez adam orda sistem kurdu. Gelse nasıl olur onu kestiremiyorum.
Hagi muhteşem hoca diyemem ama ismini duyunca hayır diyemiyorum. Lakin kendisi yine kaos içinde gelip bütün ihale üstüne yıkılırsa doğum tarihi 2002 ve sonrası olanların hedef tahtası olabilir.
Prandelliye bu kadroyu versek baya oynatirdi bu takimi. Demeden edemiyecegim.