Igor Tudor

Ve uzun bir zaman ligi domine eder bizde ağzımız açık seyrederiz ve halen Terim masalları ile kendimizi avuturuz

Tek başına kimse bir şey yapamaz.

Ali Koç gelirse Fener'e de gidebilir. Mevcut'lar arasından Fiko'yu seçer. Önce yönetim ekibini değiştireceksin.

Bu düzen ile gittiğimiz sürece, mevcut iktidar ve basın ile 10-12 yıla 3. büyük konumuna düşeriz şampiyonluklarda vs de.

Tek başına kimse bir şey yapamaz.

Ali Koç gelirse Fener'e de gidebilir. Mevcut'lar arasından Fiko'yu seçer. Önce yönetim ekibini değiştireceksin.

Bu düzen ile gittiğimiz sürece, mevcut iktidar ve basın ile 10-12 yıla 3. büyük konumuna düşeriz şampiyonluklarda vs de.
Zaten amaçlanan bizim 3. Büyük olmamız

Mevcut yönetimin yaptığı bütün hamleler bunu çok net gösteriyor görmek isteyenler için tabi

Öncelikli işimiz iyi bir yönetim ve başkan çıkarmak sonrasında Avcı hocamızı takımın başına getirip sistem kurmak olmalı

Bunu yapan camia ligi uzun yıllar domine edecektir.

Yoksa her 2-3 senede bir yaşanan başarısızlık sonrası Terim masalları ile zamanımızı geçiririz.

Son düzenleme:
4.büyük yaptı bizi sağolsun

Fbjkbşkts karması kafadan 6 puan yazıyo bizim maçlara

TapaTalK

Dakika 82 linnesi aldi

Akli sira taraftarla dalga gecti, alin linnes diye.

Bunun kadar basarisiz olup dik kafali olan baska bir TD varmi, hayatinda 1 tane onemli mac kazandimi? Oyun plani varmi? 1 tane oyuncu ileriye gittimi sayesinde?

Yine kaldi galiba Ostersundzede derbi fakiri rezil herif.

Bu adam kovulmazsa arenadaki her maç maçın basından sonuna kadar istifaya davet edilmeli.

Bu adam gelsin diye reklam yapanlarin alayinin bir daha futbol yorumlari ciddiye alinmamalidir...

Vaziyet bu
8367a7f5a10c123150c1c32aaeac9278.jpg

İsteyenlerden biri olarak yanıldım diye futbol yorumu yapmaktan men olacaksam Hayri'nin dediği gibi daha önce 100'lerce kez yanılanlar ne olacak. Bunlar tehlikeli sular.

Hagi muhteşem hoca diyemem ama ismini duyunca hayır diyemiyorum. Lakin kendisi yine kaos içinde gelip bütün ihale üstüne yıkılırsa doğum tarihi 2002 ve sonrası olanların hedef tahtası olabilir.

Şahsen kimse hayır demez, dediğin gibi bazı şeylerin uzak olması daha değerli

Prandelliye bu kadroyu versek baya oynatirdi bu takimi. Demeden edemiyecegim.

prandellinin oynatamadigi takimi hamza oynatti, ayrica su an show yapan valenciayi bile oynatamadi ve de tudorun elestirildigi cogu seyi de yapan biriydi (yani cop)
bu cvbindan prandelliye zamaninda tav oldugunu anlayip seni de bahsettigin futbol yorumlari dikkate alinmamasi gerekenler grubuna ekleyelim mi h.t.?

Geri
Üst Alt