Igor Tudor

Ben hala dediğimin arkasındayım.

Bielsea'yi isteme sebebim başta başkan olmak üzere kimseye biat etmeden kendi futbolunu oynatmaya çalışması ve sürekli savaşan bir takım istemesi.

Lille'de yaşadığı sıkıntı ise; yeni nesil genç oyuncuların bu tarz astigim astık diyen hocaları begenmemeleri.
Yoksa aldırdığı oyuncuların çoğu yetenekli ve gelecek vaad ediyor.
Bielsa'ya vereceğin oyuncular sabit maaş yerine performans odaklı bir sözleşme imzalamış olsalar eğer hepsini köpek gibi oynatır.
Şu an futbol dünyasında bielsa'nin karşılık veremeyeceği bir hoca veya taktik yoktur bana göre.
Neyse olan oldu önümüze bakıp sağlam bir alman hoca bulmalıyız.

Gerçek Kaptan NANDO!

Tuchel?

Illa 5ci sirada olmamiz lazim adami gondermek icin

bariz sicti batirdi komple takimi, daha neyi bekliyoruz?

CN_sJBLWgAAXwoI.jpg

Derbilerde yenildiğimiz yetmezmiş gibi rakiplerin en rahat maçlarından biri bizimkiler oldu.

Başak maçından sonraki senaryonun aynısı. unutturacaklar. bi toplantı yaparlar sonra tudoru çağırıp uyarılar tamam bitti gitti işte. 2.devredeki ilk derbi de kovulur ama. şampiyonluğu verdikten sonra.

Saat 16 oldu ve kendisi hala TD olarak gözüküyor. Şimdiye kadar kellesi kopmalıydı, bu da Dursun Özbek ve yönetiminin acizliğidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun da inanilmaz bir tudor takintisi var oda soyle düşünüyor herhalde, buyuk maclari atlattık önümüzde uzunca bir sure anadolu maclari onlarda max. Alir tudor ve sampiyon oluruz.

Bu senaryonun en kotu yani kadiköyde rezil olmak olacak fenerden fark yiyip sampiyon olacaksak hic olmayalim daha iyi. Bu adami su an kadikoyden sag salim cikablmek adina bile gonderirdim. Kimse bana fb taraftarı gibi dusunuyon demesin. Burada yasi 30 olanda var 50 olanda var siz hiç bjknin bizi ezdiği tarihi fark kaçırdığı bir mac hatirliyor musunuz. Ben hatırlamıyorum 3 fark yedigimizide bilmem.

Kaldi ki her anadolu macinida alacaksin diye birsey yok. Bu sezonda kargalar ligi alirsa zor toparlaniriz. Bu yuzden dursun inadindan vazgecip fatih hocayi aglak senolun karsisina dikmeli.

Uğur Karakullukçu: "Bu ligde Galatasaray'ı yenmeye en yakın takım Başakşehir."

Hocam gereken dersi bu zata bildirmenizi arz ederim

Sampiyon olan son yabanci Hoca Feldkamp bu ligde. 9 sezon sonra endamina kurban oldugum Tudor olacak.

Kazandığı an Başakşehir büyük maç değil denecek :D

Bekliyoruz Gencler, cikin savunun hocanizi, onu istiyen zatlar sizlerdiniz.

1-2 güne medya eliyle devre arasına kadar beklenmeli algısı oluşturulacak ve devre arası geldiğinde de yine oyalama taktikleriyle bu herifi kovmayacaklar . Adım gibi eminim.

show yapma keko

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göz ardı edilen bir durumu hatırlatacağım; hem konuyu toparlamış olayım nacizane;

Geçen sezon kaybedilen derbileri tümüyle Tudor' a maletmek haksızlık olur. Hepimizin hemfikir olduğu üzere, kadro tükenmişti, köklü bir revizyona ihtiyaç vardı, klasik cümleyle ''Mou ya da Fergi de gelse aynı sonuçları alması şaşırtıcı olmazdı''. Kendisi kadroyu yetersiz ve asi bulduğu gibi, oyuncu grubu da ondan hoşnut değildi. Bunu da takımın en faydasız elemanı De Jong ''Bir kişi 25 kişi ile sorun yaşıyorsa o bir kişi gider, 25 kişi kalır'' küstahlığıyla; Sneijder-Bruma vs adına da söylediği açık olan bir şekilde ifade etmişti.

Bizzat başkan net bir şekilde Tudor' dan yana tavır koyarak, takımda istemediği oyuncuları bertaraf etti. Gönderilen futbolculardan açığa çıkan paraları da katarak, emrine çok ciddi bir bütçe sundu ve mevcut kadro oluşturuldu. Gidenlerden bir tek Sneijder konusunda eleştiriler oldu ki yerine alınan defolu sevimsiz düşünülünce gayet haklı bir tepkidir. Bruma için sezon sonu bedava gideceği ve iyi bir teklif gelmiş olması sebebiyle istisnalar dışında pek laf edilmedi; diğer gidenler önemsiz zaten...

Alınan oyuncuların çoğu kaliteli idi ancak kabul etmek gerekir ki en memnun olduklarımız bile F/P oranı itibariyle transfer başarısı sayılmaz. Mesela benim de sevdiğim 32 yaşındaki Mariano' yu o parayı veren her Avrupa kulübü alabilirdi...Ederinin çok üzerinde külfete malolan Ndiaye' nin hele de 6 numara oynatılması, muhtelif defolara sahip Belhanda için girilen maliyet filan zaten başarısız hamleler...

Böylesine güvenilip kulübün yakın geleceğini olumlu yahut olumsuz etkilemesi kaçınılmaz uzun süreli kontratlarla kurduğu kadro, yeni olması dolayısıyla en zor olan başlangıç dönemini de gerek fikstür avantajı, gerek önemli rakiplerin muhtelif sıkıntıları, kimi zaman da şansın yardımıyla, puantajda umulanın da ötesinde atlatmıştı.

Geçen sezonki derbi maçları için mazur gördüğümü ifade ettiğim Tudor' u bu sezonkiler için asla mazur göremem. Kadroyu doğru planlayamamak (Öncelikli sorunun bu olduğu kanaatindeyim) ve doğru oynatamamak tamamiyle kendisinin kusurudur. Yaşım itibariyle en uzun süre futbol takip etmiş kişilerden biriyimdir forumda; önemli maçların bu kadar kepaze oynandığı bir sezon görmedim; bizim dökük, rakiplerin çoşkun olduğu sezonlar dahil...

Tudor saçmalamasa şu an Dursun Başkan yere göğe sığdıralamazdı. Onunkisi ayrı bahtsızlık; ilk kez ciddi bir transfer bütçesi oluşturabildi, görülen o ki yine yanlış adama güvenmiş!...

Ostersund, Fener, Trabzon, Başak, Beşiktaş sıradaki kim ? Hala neyi bekliyorsunuz şu herifi kovmak için ? Devam kararı çıkarsa ilk arena maçın Lato'ya Tarık'a yapılan muamele bu herife de yapılmalı.

Östersunds maçından sonra kovulmalıydı maalesef çok geç kaldık.

Benim en çok zoruma giden de derbileri kaybetmekten çok gurur kırıcı bir şekilde yenilmemiz.Açıkçası hocasız da Alanya'yı,Bursa'yı,Gençlerbirliği'ni yenebiliriz bu kadroyla.Asıl bu tarz maçlarda hocanın önemi ortaya çıkar.Bu bile Tudors'un ne kadar yetersiz olduğunu gösterir.

Ben Fatih Terim gelsin buna okeyim.
Hocasız da yeneriz vs demeyin yalnız

Beşiktaş niye yenemedi Malatya'yı akhisarı
Ya da biz Fatih Terim varken hiç mi puan kaybetmedik küçük takımlara

Hiçbir maç kolay değil Beşiktaş sadece 3 puan aldı.Onların sahasında yenildik bu da olabilir yani.Oynanan korkak futbolu eleştirin ama hocasız falan demesin kimse.
Lider hala biziz.
Bundan sonrasını kotarmaya bakalım

Geri
Üst Alt