Igor Tudor

Başlığın "Zurnator | Teknik Traktör" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

HASAN ŞAŞ gelsin razıyım en azından takımı gaza getirir

Elde bu çomarı savunacak "lider takımın hocası kovulur mu kardeşim" dışında bir şey kalmamıştı. Artık lider de değiliz. Hemen bu akşam kovulması gerekiyor. Yarına bırakmak bu camiaya ihanettir.

Şimdi gider artık 8 puandan 1 puan geriye düştük

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farkı daha fazla açabilecekken gereksiz yere işleyen düzeni bozdun.Bugün itibari ile liderlik gitti.Sende defolup gidebilirsin.Kendi ayağına sıktın.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Şimdi gider artık 8 puandan 1 puan geriye düştük

Henüz bir gelişmenin olmaması şaka gibi...

Farkı daha fazla açabilecekken gereksiz yere işleyen düzeni bozdun.Bugün itibari ile liderlik gitti.Sende defolup gidebilirsin.Kendi ayağına sıktın.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Henüz bir gelişmenin olmaması şaka gibi...
Salı günün e atmışlar toplantıyı galiba kalacak gibi
Gönderecek olsalar şimdiye yolu vermişlerdi

ilk başlarda seni sever ve överdim ama sonra anladım ki kondisyonerden başkası değilsin. köy takımından sonra büyük takım yönetmek senin ruhunu yükseltmedi. galatasaray'ı anadolu takımları gibi oynatmak senin sonun olacak.
bugün tinerci arkadaşlar resmen makaraya sardılar . içlerinden biri samimiyetle " keşke 5-6 olsaydı da tudor kovulsaydı " dedi.
ben de hak verdim . ne hallere düşürdün bizi.
büyük takım gördü mü ödü bokuna karışan adamın oyuncuları da sahaya savaşçı kimlikle çıkamaz tabi.
derbilerde basıp yıldıramazsan paçavraya çevirirler öğren bunu.

takım iyi oynuyor, çok pozisyona giriyoruz diye ilk haftalardaki futbolu göklere çıkaran şarlatanlar vardı buralarda
şimdi kayıp mı olmuşlar

Başak'ın Osmanlı'yı yeneceği ne malum?Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz.

Sarper senin bu sene pollyanaciligin ustunde gercekten. Onumuzdeki 11 macta da en az 28-29 puan yapariz diye dusunuyorsun ancak oyle olmayacak. Takimda teknik direktore guven tamamen bitti. Belki 20 sene once olsa sosyal medya olmadigi icin atlatilabilirdi. Su saatten sonra radikal degisiklik olmadigi surece tepetaklak asagi gideriz

“Ama lider takımın hocası” argümanını da kaybetti

Bakalım sırada ne rezillikler yaşatacak bize Hırvat Köylüsü

Lanet olsun senin geldiğin güne

seni getirene ve seni halen bu takımda tutanlara

yeni hocamizi ne zaman acikliyoruz

Geri
Üst Alt