Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Kalacak gibi tık yok
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben antrenör olmasa da bir şey farketmez derken bunu kast ediyorum. Oyuncular sahaya diziliyor ve kendi bildikleri şekilde hücum ediyorlar. Gomis'in Antalya'ya ve Osmanlı'ya attığı gol dışında organize atağımız yok. Mehmet Demirkol bunu kaos futbolu olarak nitelendiğinde kızmıştım ama cidden öyle. Bilinçsizce topyekün hücum edip bir şey olmasını bekliyoruz. Örneğin dün BJK o kadar organize geldi ki her atağı pozisyon oldu.5.-6. haftadan sonra (yanılmıyorsam) takımın oyununu beğenmediğimi söylediğimde biraz tepki almıştım. Takım kazanıyordu çünkü. Evet ilk haftalarda müthiş bi iştahımız vardı. İlk 3 maçtan ben de baya keyif almıştım hatta. Hayvan gibi saldırıyorduk. Ama kontrollü futbola dönmeye başladığımızdan itibaren takke düştü. Defansımız kötü değil. Ama son maçlarda da bunun sadece domine ettiğimiz maçlarda geçerli olduğunu görmüş olduk. Topa hakim olduğumuz maçlarda, veya bizden daha kötü takımlarla oynadığımızda defansta sıkıntı yok.
Ancak hem kötü, hem de iyi takımlarla oynadığımız maçlarda geçerli olan bi durum var. Bu takım atak yapamıyor. Herhangi bi hücum planı falan yok. Ortada bi diziliş var sadece ve oyuncuların bu dizilişe mümkün olduğunca sadık kalarak kendi becerleriyle birşeyler yapmaları bekleniyor. Bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor? Hücum organizasyonu falan yok mu?
Gençlerbirliği ve Alanya maçlarında iyi değildik ama bir şekilde kopardık o maçları. Özellikle Gençlerbirliği maçının ilk yarısı kötü oynadık ama bir şekilde 2 gol atmıştık. İşte o golleri ne Beşiktaş ne Başakşehir yiyor. Bu yüzden de zor maçlarda puan alamıyoruz.5.-6. haftadan sonra (yanılmıyorsam) takımın oyununu beğenmediğimi söylediğimde biraz tepki almıştım. Takım kazanıyordu çünkü. Evet ilk haftalarda müthiş bi iştahımız vardı. İlk 3 maçtan ben de baya keyif almıştım hatta. Hayvan gibi saldırıyorduk. Ama kontrollü futbola dönmeye başladığımızdan itibaren takke düştü. Defansımız kötü değil. Ama son maçlarda da bunun sadece domine ettiğimiz maçlarda geçerli olduğunu görmüş olduk. Topa hakim olduğumuz maçlarda, veya bizden daha kötü takımlarla oynadığımızda defansta sıkıntı yok.
Ancak hem kötü, hem de iyi takımlarla oynadığımız maçlarda geçerli olan bi durum var. Bu takım atak yapamıyor. Herhangi bi hücum planı falan yok. Ortada bi diziliş var sadece ve oyuncuların bu dizilişe mümkün olduğunca sadık kalarak kendi becerleriyle birşeyler yapmaları bekleniyor. Bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor? Hücum organizasyonu falan yok mu?
8 derbide sadece 2 gol atmışız ? sinirden gülüyorumKalacak gibi duruyor.
Devre arasina kadar kalan maclarin hepsini al, devre arasinda 2-3 tane iyi oyuncu al, korkakligi birak yoksa o kel kafana sey yaparim.
Gerekli islemi yaptim.Ekli dosyayı görüntüle 18510
havuç dilimim gelmedi daha @Kenan Ünal
Ekli dosyayı görüntüle 18511
formamı ne zaman göndercen @Mustafa Yavuz
Ekli dosyayı görüntüle 18512 nickini değiştirerek kurtaramazsın DAYIIII O FORMA GELECEK @Mustafa Yavuz
Bu adamın en büyük sorunu ısrarla kafasındaki futbolu oynamak istemesi. Pragmatik değil.
Mancini ve Prandelli de böyleydi - ısrarla alışık oldukları futbolu oynatmak istiyorlardı, takımın güçlü ve zayıf noktalarına değer vermiyorlardı.
Elindeki kadroya göre top oynayan bir hocamız olsaydı büyük maçların yarısını kazanmış olurduk.
Kutun dolmuş.