Igor Tudor

Olay işin 'nasıl'ıyla ama.Ben diyorum ki kazanamadığı için eleştiriliyor,nasıl kazanamadığı da buna yapılmış bir zırh.Eğer kazansaydık kimse nasıl oynadığımızı,Tudor'un çıkardığı kadroyu,mantalitesini falan konuşmayacaktı.

Diyorsun ya kazansaydık diye, sonuçta kazanamadık, büyük maçların çoğunu kaybetti bu T.D. Olurda İgor Tudor ile şampiyon olursak, söyledin gibi T.D. değişikliği yapılmasa, Cl'de hiç bir şekilde güven vermiyor, oynadığımız Bjk ve Başakşehir maçları Avrupa seviyesi olarak baz alınabilir ve durum ortada. Galatasaray gibi bir camia, ligde şampiyonluğu ve Avrupa da başarıyı hedefler, ben İgor Tudor ile böyle bir başarı göremiyorum maalesef ama şu dediğiniz doğru; İgor Tudor yollanıp yabancı bir T.D. alsak bu durumdan çok farklı bir şey olacağını sanmıyorum, tek temennimiz Fatih Terim oluyor.

tüm maçları izledim. Kazandığımız hangi maç kötü oynadık? Elini vicdanınına koyarak söyle? Bursa deplasmanı? Karabük? Konya? Gençler? Alanya? Hangisinde kazanmayı hak etmedik diyebilirsin?

en zorlandığımız Karabük maçında en az 5-6 tane net gol kaçırdık. Aşırı laubalilikten puan gidiyordu. Bu ligde Başakşehir dahil en iyi oynayan biziz. Dün Osmanlı maçında vasat oynayıp kazandılar mesela.
adam sana derbileri sormuş sen anadolu takımlarından bahsediyorsun. derbilerde futbol olarak nasıl ezildiğimizi rezil edildiğimizin farkında değil misin

Diyorsun ya kazansaydık diye, sonuçta kazanamadık, büyük maçların çoğunu kaybetti bu T.D. Olurda İgor Tudor ile şampiyon olursak, söyledin gibi T.D. değişikliği yapılmasa, Cl'de hiç bir şekilde güven vermiyor, oynadığımız Bjk ve Başakşehir maçları Avrupa seviyesi olarak baz alınabilir ve durum ortada. Galatasaray gibi bir camia, ligde şampiyonluğu ve Avrupa da başarıyı hedefler, ben İgor Tudor ile böyle bir başarı göremiyorum maalesef ama şu dediğiniz doğru; İgor Tudor yollanıp yabancı bir T.D. alsak bu durumdan çok farklı bir şey olacağını sanmıyorum, tek temennimiz Fatih Terim oluyor.

İşte sonuçta kazanamadık diye eleştiriliyor.Ben de farklı bir şey söylemedim.

Sen olayı kavrayamadınki.Oynanan futboldan bahsediyorum.Realden 6 yedik ilk devrede başabaş bir oyun vardı.Maçı hatırla iyi.O maçın hakkı 6 falan deildi.Beşiktaş maçında kat ve kat rezildik m.7 0 bitse şaşırıymıydın.
valla tarih evinde 6 yedigini yaziyor

6 kasimda 6 yedigini yaziyor

6 kasimda ezilmedik diye ovunen gsli gordun mu

oyle olsaydi boyle olsaydi bos isler

ilk yari bizim pozisyonlar gol olsaydi muslera elinden topu kacirmasaydi biz de yenerdik o halde bjkyi

adam sana derbileri sormuş sen anadolu takımlarından bahsediyorsun. derbilerde futbol olarak nasıl ezildiğimizi rezil edildiğimizin farkında değil misin
2 yildir evimizde yenmiyor mu bjk bizi ?

basaksehiri deplasma da yenebiliyor muyuz ne zamandir

tsyi deplasmanda kac yildir yenemiyoruz

amma abarttiniz be

Nasil söylemedin yahu?
Bas bayaga söyledin.
Sen kaybettigi icin elestirenlerin oynanan oyun yüzünden degil, bu maclari kaybetmesi yüzünden elestirdigini yaziyorsun.
Üstelik yazilan mesajlarin yüzde doksani oynanan rezil oyundan bahsetmesine ragmen.
Taraftar önce bu maclarda sahada Galatasarayi görmek istiyor.
Öyle oldugu zaman zaten Galatasaray bu maclari kolay kolay kaybetmez.
Kaybetse bile bir azinlik disinda Besiktas deplasmaninda rakibe teslim olmadan kaybettigi icin kimse bir sey demez.

Son düzenleme:

Biraz da kendi hak etmiyor mu sence? Derbi 3 puan normal maçlar 1,5 puan gibi bir söylemi isterse medya'ya yapsın ister taraftara, bu doğru bir söylem mi? CL'de her maç bir final olacak, ligi şampiyon olarak bitirse bile İgor Tudor ile devam edilmemesi taraftarıyım.

ilk yari bizim pozisyonlar gol olsaydi muslera elinden topu kacirmasaydi biz de yenerdik o halde bjkyi
merak etme yakında nurtopu gibi yeni bi 6-0 ımız daha olur cumartesi günü kılpayı yırttık darısı diğer maçların başına diyorsunuz anladığım kadarıyla.

He he emin ol yenerdin.Tarih 6 kasımı yazıyorsa ozaman 12 mayıs 2012 yide yazıyor.İntikamı çok acı oldu değilmi.Şu savunduğunuz rezil herifi neye göre koruduğunuzu anlatsanızda bizde öğrensek çok iyi olacak.Ne gibi bir ışık var mesela bu adamda.

Nasil söylemedin yahu?
Bas bayaga söyledin.
Sen kaybettigi icin elestirenlerin oynanan oyun yüzünden degil, bu maclari kaybetmesi yüzünden elestirdigini yaziyorsun.
Üstelik yazilan mesajlarin yüzde doksani oynanan rezil oyundan bahsetmesine ragmen.

Kazandığında oyundan bahsedilir miydi peki bana bunu söyle.Evet veya hayır?

Neyse ne ya.. Boş yere anlatmaya gerek yok. Sonuçlarını yakında göreceğiz. Herkes fikrini söylemekte özgür. Belki ben ve benim gibi %10'lık dilim yanılıyordur, belki de %90 yanılıyordur.

Her şeyi zaman gösterecek. Ancak ben geçmişi,geleceği az-çok bildiğim için neler olacağını da az-çok biliyorum. Kesin doğru yoktur futbolda zaten. Her zaman tutan bu kez tutmayabilir veya her zaman yanlış olan o an doğru olabilir. Bunlar defalarca görüldü bu oyunda.

Biraz da kendi hak etmiyor mu sence? Derbi 3 puan normal maçlar 1,5 puan gibi bir söylemi isterse medya'ya yapsın ister taraftara, bu doğru bir söylem mi? CL'de her maç bir final olacak, ligi şampiyon olarak bitirse bile İgor Tudor ile devam edilmemesi taraftarıyım.

Galatasaray dışında bir tane büyük maç kazanamayan Bjk lider çıktı ŞL grubundan.Önceki sene de 3. oldu.Birebir kıstas olamaz.

korumuyoruz . kucuk maclari da kaybetmeye baslar da sampiyonlugu riske sokarsa sorun olur elbette

ama sampiyon olabileceksek fb den bir 6 daha yesek ne degisir ?

2 yildir evimizde yenmiyor mu bjk bizi ?

basaksehiri deplasma da yenebiliyor muyuz ne zamandir

tsyi deplasmanda kac yildir yenemiyoruz

amma abarttiniz be
o dediğin maçların hangisinde bukadar kepaze bi futbol oynandı. çok sevdiğiniz tudorunuz 8 ay içinde başaktan 4-0 ve 5-1 devamında 3-0 lık maçı bize hediye etti rezil ötesi futbol cabası. abartıyormuşuz

o dediğin maçların hangisinde bukadar kepaze bi futbol oynandı. çok sevdiğiniz tudorunuz 8 ay içinde başaktan 4-0 ve 5-1 devamında 3-0 lık maçı bize hediye etti rezil ötesi futbol cabası. abartıyormuşuz

Başakşehir'den 4 yediğimiz maçların hepsinde aynı şekilde rezildik.Dünü çok çabuk unutuyoruz.Keza Ts deplasmanları da farklı değildi.

Galatasaray dışında bir tane büyük maç kazanamayan Bjk lider çıktı ŞL grubundan.Önceki sene de 3. oldu.Birebir kıstas olamaz.

Açıkcası ben bunu kırılgan oyuna bakarak söyledim, derbi özellikle Bjk ve Başakşehir derbileri maç performansı olarak Avrupa maçlarına yakın olacaktır ve Avrupa maçlarında böyle bir sonucu nasıl Fatih Terim Real'den 6 yediğinde kabullenemediysem yine kabul edemem, lakin daha iyi bir seçenekte yok en üzücü nokta bu. Tamam yenilelim ama 90'dk mücadele edelim, o mücadeleyi görelim gerçekten bir söz bile etmem, lakin çok kırılganız hemde fazlasıyla.

korumuyoruz . kucuk maclari da kaybetmeye baslar da sampiyonlugu riske sokarsa sorun olur elbette

ama sampiyon olabileceksek fb den bir 6 daha yesek ne degisir ?
sen fenerden 6 yiyip o sezon şampiyon olabileceğini sanıyorsan tebrik ediyorum seni. millete hayal satmayın buı tudor şampiyon falan olamaz, 8 tane büyük maçtan çoğunu kaybeden bi takım şampiyon olamaz ve bu takım bütün anadolu maçlarını kazanamaz. dünyaya dönün artık masal diyarında bile bu dedikleriniz olamaz biraz mantık lütfen

Sinan bilgin de geldiğine göre konuya bir süre göz atmamak daha sağlıklı olacak sanırım.

Başakşehir'den 4 yediğimiz maçların hepsinde aynı şekilde rezildik.Dünü çok çabuk unutuyoruz.Keza Ts deplasmanları da farklı değildi.
hangi maçlardan bahsediyorsun farazi konuşuyorsun. hiç bişeyi unuttuğumuz yok yakın tarihimizde hiç bi zaman ÜSTÜSTE büyük maçlarda bukadar futbol olarak ezildiğimizi hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Tamam yenilelim ama 90'dk mücadele edelim, o mücadeleyi görelim gerçekten bir söz bile etmem, lakin çok kırılganız hemde fazlasıyla.

Abi böyle bir dünya yok işte bu ligde.Şu takım zaten iyi mücadele ederse zaten maçlarının ezici çoğunluğunu kazanır.Bu ligde kaybediyorsan muhtemelen kötü oynamışsındır yerine göre de kötü mücadele etmişsindir.Ben kaybedelim kazanamayalım şampiyon olmayalım başarısız olalım ama mücadele edelim iyi oynayalım safsatalarına inanmıyorum.Hiçbir dönem geçerliliğini görmediğimiz bir laf çünkü,Skibbe diye bir herif kovuldu bu takımdan.Taraftarların biri de tepki göstermedi,hepsi de destekledi bu kararı neredeyse.

Geri
Üst Alt