Igor Tudor

Bu noktada fikirler ayrisiyor iste Ömer.
Sana göre sadece kötü bir oyun, bana ve gördügüm kadari ile bir cok kisiye göre bundan fazlasi.
Bu yüzden ikinci yari, sadece derbi maclar icin degil, kagit üzerinde kolay görünse bile rakip takimin durumu sebebi ile, mesela düsmemeye oynayan bir takim, yarisin icerisinde kalabilir isek yarisin sonuna dogru artan sinir ve stres sebebi ile zora girebilecek maclarda olusabilecek benzer senaryolar tedirgin ediyor. Ayrica, oynanan oyunun sadece kötü bir oyun olarak görmüyorum, bu yine ayri bir durum.

@Sinan, dogru bu tür bir dominasyon, en azindan o kadar belirgin bir dominasyon yok.
Ama baktigin zaman Bayerne, zamaninda Dortmunda gecilmek yetti.
Real Madrid icin Mourinhonun Sampiyonlar Ligini kazanamamasi yetti.
Getirdigin sezonun sonunda göndereceksin fikrine katilmiyorum, bir seyler yanlis gidiyor ise ve düzelmiyor ise, bunlar elde etmen gereken ve edebilecegin basariya engel olabilecek ise harekete gececeksin. Is isten gectikten sonra reaksiyon göstermenin hic bir faydasi yok bana göre.
Yine son mesajinda verdigin diger takimlar üzerinden örnek, ben sahsen bunlar ile pek ilgilenmiyorum.
Ben kendi takimima bakiyorum, yapilan yatirim, bu sampiyonlugun cok önemli olmasi, vs vs.
Senol böyle, Basaksehir söyle, ben her zaman kendi isimi kendim görme taraftariyim.

Son düzenleme:
Benim gorusume gore sonuc onemli , bu yuzden riko , hagi ya da terim , birini getiriyorsan gondereceksen gecen sezon sonunda gonderecektin

tudor u da gonderebilirsin ama sezon sonu . Cunku son maca kadar 3-4 unculuk arasi bile fark ediyor , gecen sezon 1 puan daha alsak belki ostersund diye bir olay olmayacakti

basaksehir kupayi kazanabilseydi fb icin vardar olayi olmayacakti

bugun tudor gonderilir ve x bir kisi de getirilirse dusuncem degismez

ya sezon sonu ayrilirsin , gelecek sezona basliyorsan da sezon sonu ayrilirsin

bunun tek istisnasi , eger antrenor gelip de hirsini kaybetmis , akli baska yerde bir durumda ise , ersun gibi , kismen bizim italyanlardaki gibi , boyle net bir uyumsuzluk varsa o da erkenden olmak sartiyla ilk 3-5 haftada gonderebilirsin

ama hamza ve olursa tudor gondermeleri tamamen mantiksiz olur zaman ve bulundugumuz yer olarak

Bir de suna bakmak lazim , lig sifir km iken sampiyonluk oranlari nasildi ? Yani mutlak favori olursun da tudor seni geri birakir anlarim

ama Gs bu sezon basi sampiyonluk icin bjk ve fb nin arkasinda basaksehir seviyesinde sansa sahipti , transferlerden sonra ise bjk nin bir adim gerisinde fb ile basaksehirin onunde yer aldi

e bu durumda bugun eger fb ile bjk 4.x , 5.x li oranlarda iken 2.0 (en son oydu) oran veriliyorsa o zaman kalkip tudor a bir negatif yorum isin dogasina aykiri

hatta CL olmasa ligin asil looseri senol gunes bence

Tudor çok fazla hata yaptı, çoğunda ısrar edeceği de anlaşılıyor maalesef. Ancak neredeyse silbaştan kurulmuş bir takımda bazı mevkilerin eksik kalmış olmasının da bunda rolü olduğunu yadsıyamayız. Dolayısıyla tümüyle olmasa da kendisini kısmen mazur görebiliriz yani...

Yönetimin Tudor' la devam kararını da anlayabiliyorum. Dünyanın en iyi TD ü de getirilmiş olsa başarının garantisi yok bu kadroyla. İstenen sonucun alınamadığı ilk maçta, bu defa Tudor 'sırma saçlı-badem gözlü' olurdu; bunları defaatle yaşadık, biliyoruz...

Gelinen noktada Tudor ve yönetimin hata yapma şansı yok. Gerekli mevkilere en az dört adet transfer yapılmalı ve bunlardan en az ikisi (Şahsen solbek-8 dir tercihim) takıma level atlatacak kalitede olmalı. Transfer dönemindeki Asamoah-Lato benzeri hikayeler gerçekleşir de göz göre göre kadro kalitesi eksik bırakılır ve şampiyonluk kaçarsa, ortada Tudor-Özbek filan kalmaz. Bazılarının istediği gibi, ne olursa olsun takıma ve TD e toz kondurmamak yerine, son dönemde oluşan tepkiler bu gerçeği idrak etmelerine vesile olmuştur diye ummak istiyorum...

Tudor çok fazla hata yaptı, çoğunda ısrar edeceği de anlaşılıyor maalesef. Ancak neredeyse silbaştan kurulmuş bir takımda bazı mevkilerin eksik kalmış olmasının da bunda rolü olduğunu yadsıyamayız. Dolayısıyla tümüyle olmasa da kendisini kısmen mazur görebiliriz yani...

Yönetimin Tudor' la devam kararını da anlayabiliyorum. Dünyanın en iyi TD ü de getirilmiş olsa başarının garantisi yok bu kadroyla. İstenen sonucun alınamadığı ilk maçta, bu defa Tudor 'sırma saçlı-badem gözlü' olurdu; bunları defaatle yaşadık, biliyoruz...

Gelinen noktada Tudor ve yönetimin hata yapma şansı yok. Gerekli mevkilere en az dört adet transfer yapılmalı ve bunlardan en az ikisi (Şahsen solbek-8 dir tercihim) takıma level atlatacak kalitede olmalı. Transfer dönemindeki Asamoah-Lato benzeri hikayeler gerçekleşir de göz göre göre kadro kalitesi eksik bırakılır ve şampiyonluk kaçarsa, ortada Tudor-Özbek filan kalmaz. Bazılarının istediği gibi, ne olursa olsun takıma ve TD e toz kondurmamak yerine, son dönemde oluşan tepkiler bu gerçeği idrak etmelerine vesile olmuştur diye ummak istiyorum...
Böyle şeylerle gelin bana

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedense bu hafta basında bazı kişiler Tudor'dan özür dilemeye başlamış. Şampiyon olunca hepsi özür dileyecek,merak etmeyin.

İnsanlar şunu anlamıyor çünkü; Hatasına yapılan eleştiri ile bel altına girme,hakaret,küfür vs. arasında çok büyük fark var. Burada bile bazıları hakaret eden Altaylı,Erman,Okan Buruk vs. gibileri alkışlıyordu.

Bugün Guardiola'sından,Mourinho'suna en elit teknik adamlar bile hata yaptı,yapıyor. Terim gibi tecrübe bile Milli Takımda kaç tane hata yaptı son dönemde..

Tudor gibi kariyer başında biri de elbette hata yaptı,yapacak da. Ama insanlar adeta bu hataları kovalıyor.

Nedense bu hafta basında bazı kişiler Tudor'dan özür dilemeye başlamış. Şampiyon olunca hepsi özür dileyecek,merak etmeyin.

İnsanlar şunu anlamıyor çünkü; Hatasına yapılan eleştiri ile bel altına girme,hakaret,küfür vs. arasında çok büyük fark var. Burada bile bazıları hakaret eden Altaylı,Erman,Okan Buruk vs. gibileri alkışlıyordu.

Bugün Guardiola'sından,Mourinho'suna en elit teknik adamlar bile hata yaptı,yapıyor. Terim gibi tecrübe bile Milli Takımda kaç tane hata yaptı son dönemde..

Tudor gibi kariyer başında biri de elbette hata yaptı,yapacak da. Ama insanlar adeta bu hataları kovalıyor.
Şansal

Takım 2 derbide kötü oynadı diye hoca gönderilmez, doğru. Ama biz sadece kötü oyun oynamadık ki, içimizden geçtiler. Ha, siz Başakşehir'den 5 yemeyi normal karşılıyorsanız bilemem. Ya da Beşiktaş'tan 30 sene sonra 3 fark yemeyi içinize sindiriyorsanız bir şey diyemeyeceğim. Tarihi farkı kaçırdıklarını yazmıyorum bile.
Umarım tadında bırakır ve devre arasında köyüne döner.

Şu hoca gitse diyenler kim getirecek kafada neyi yaşıyor merak ediyorum
Arkadaşın biri gibi yoksa hamza mı

Kesinlikle doğru şu son kısım.Asıl tepki de buna zaten.

Başakşehir mağlubiyetinde ezilmenin skor yüklü olduğunu tekrar söyleyelim,o maç Başaktan kötü bile oynamadık 3. golü yiyene kadar,2 tane uydurma gol yedik tam tepki verip dönecekken o gol geldi.

Tudor hata ile inat arası ince bir çizgide ilk raunt itibari ile inat etmeyi seçti. İkinci raunt ne gösterir hep birlikte izleyip göreceğiz.

Umarım artık ders çıkarmayı öğrenir, çünkü hata yapması değil sorun olan, bu hatalardan gerekli olan tüm dersleri çıkarmamış olması.

Böyle devam eder ise bu bizim için çok kötü sonuçlara sebep olabilir, çünkü bu kadar yatırım sonrası şampiyon olmamız GEREKİYOR.

Son düzenleme:
3681fc80c755c2c7d11ef4b4ce860efa.jpg

Şakalar komiklikler

Herifin başkanın yanında yaptığı abukluğa bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ailesini gönderip maça kapanmis ne zaman böyle yapsa puan kaybediyoruz ben yine böyle bir beraberlik bekliyorum

Geri
Üst Alt