Igor Tudor

Hareketin eleştirilmesini geçtim Mourinho örneğinin verilmesi talihsizlik olmuş.

Eleştirecek bişey bulamayınca buna mı takıldınız :asd:

indir.webp

Yok hiç eleştirilecek bir yanı yok Tudor'un zaten tabi.

Insanlar can sıkıntısından aylardır eleştiriyor, sırf atraksiyon yaşayalım kendimizi durduk yere strese sokalım ve gerelim diye yapıyorlar.

Yoksa dört dörtlük bir teknik direktör tabi.

sent via GSC

Puan kayıpları sonrasında eleştiriler tabi ki olacaktır ama iş artık herhangi bir günde herhangi bir sebepten dolayı eleştirmeye kadar geldi bence bu hiç sağlıklı değil.

Ulan içi geçmiş sürünen bir kadroyu devir almış ve onu adama benzetip ligde rekabetçi olmamızı sağlamış adam,Kadro yepyeni ve sezon başında nasıl bir kadroyu devraldığını kanıtlar 2 Östersund maçı oynamışız adam buradan yıkılmamış biz takımımızı kuracağız demiş bekleyin demiş ve gerçekten kafasındakine yakın bir kadro kurmayı başarmış(Asamoah hariç).Ligde 15 haftanın 14 ünde takımı zirvede yer almış.Bjk,Başak,Ts,Bursa gibi zor deplasmanları atlatmış evet bu maçların bazılarında hem hakem hataları hemde şanssız olsakta hataları olmuş ama kadrodaki bazı eksikliklerinde bu skorlarda başrolde olduğu görmezden gelinmiş,tüm suç bu adama yıkılmış durumda.Yangıncı taraftarın oyuncu fetiştine(Sneijder,Bruma vs)rağmen sistemine uymadığını düşünüp yollamaktan çekinmemiş ve tüm kötü skorlara rağmen konuşmaktan kaçmamış bir adam.Oyun portföyünü kısıtlı tutmamak adına ve rakiplere sürekli yeni çözüm bulma amacıyla kadroda bazı sirkülasyonlar yapmıştır ve geri tepmiştir ancak herkesin kadroda hem fikir olduğu bir Bjk maçında takımın hatalı bir golden sonra nasıl dağıldını görenler takımın onca takviyeye rağmen nasıl bir çöplükten devralındıysa hala sıkıntıları olduğunu ortaya çıkarmıştır.Bu adamın Bjk maçından sonra Terim gelirse gidebileceğini bile söyleyen birisi olarak bu takıma uzun süreli plan ve futbol aklı katabilecek donanımda birisi olduğunu düşünüyorum,Tüm baskı ve algılara rağmen başarılı olup kendisini hepten ispatlayacağına inanıyorum.Öbür yangıncı taraftarın ne düşündüğü umrumda değil genel hatlarıyla onlar isim fetiştini yenemeyen sözde taraftarlar.

Evet tudora kafayı taktım eleştirmek için yer arıyorum.Resme bakınca emrah başsanı malatya maçında kaleci olarak başlatacak sandım.Fevri davrandım.

Arkadaşım ben dursun'uda tudor'uda yeri geldiğinde eleştiriyorum ve ikisinede aynı mesafedeyim.İkisinide totalde başarısız buluyorum.O konu başka bir konu.

Yazdığım yazıyı anlamamışsın ilkokul 1.sınıf espirileri paylaşıp kendi kendine gülüyorsun.

Eleştirecek bişey bulamayınca buna mı takıldınız :asd:

Evet tudora kafayı taktım eleştirmek için yer arıyorum.Resme bakınca emrah başsanı malatya maçında kaleci olarak başlatacak sandım.Fevri davrandım.

Arkadaşım ben dursun'uda tudor'uda yeri geldiğinde eleştiriyorum ve ikisinede aynı mesafedeyim.İkisinide totalde başarısız buluyorum.O konu başka bir konu.

Yazdığım yazıyı anlamamışsın ilkokul 1.sınıf espirileri paylaşıp kendi kendine gülüyorsun.

Eskiden sadece Adem masal anlatırdı şimdi yeni masalcılar türedi, özellikle de bu yaz dan itibaren.

Bayrak devri gerçekleşiyor sanırım yavaş yavaş.

7d3e38359adfdb3fbac1476333858a55.jpg

sent via GSC

Geçen seneki ilk haftaki Karabük maçını izleyin ve dahada geçen sezonla olan puan benzerliği ile ilgili tek bir kelime etmeyin.O takım futbol filan oynamıyordu kazandığımız çoğu maç Brumanın bireysel yetisi ileydi.Bu sezonki çoğu galibiyetimizdeki gibi doyurucu futbol yoktu

Bazı isim fetiştlerini sinirlendirmişiz hep sizin saçma sapan yazılarınızı okuyacak değiliz öbür görüşlerede saygı duyacaksınız

Yahu ne kadar kompleksli bir milletiz, nasıl da kasıntı bir toplumuz. Neden böyleyiz biliyor musunuz? Hiç kimse mutlu değil çünkü. Biri eşini sevmiyor ama evli, diğeri işini sevmiyor ama çalışıyor, ötekisi maaşı yetersiz ve mutsuz, diğerinin gelecek kaygısı var... En önemlisi de toplumsal roller ülkemizde çok keskin bir şekilde oluşturulmuş. Makamlara yüklenen aşırı ve gereksiz anlam olunca da Tudor eleştiriliyor. Ne var yani yanında başkan varsa!!!

Ha bir de Mourinho'nun şakalarını bilmeden Mourinho böyle mi diyenler var! Biraz mutlu olun! Gülün. Kasmayın kendinizi. Üzerinizdeki kasveti atın!

Mourinho'dan sulu şaka! video - Jose Mourinho, Chelsea, İngiltere - Sporx TV

Mourinho’dan basın sözcüsüne ilginç şaka video - Jose Mourinho, Arsenal, Chelsea - Sporx TV

https://www.youtube.com/watch?v=wi8GJIPejTg

Geri
Üst Alt