Igor Tudor

Taraftarın Son Dakika “Tudor İstifa” tezahüratına Tudor’un Tepkisi
DRQoMl2XkAAD_Z0.jpg

Bakın çok açık söylüyorum.Bu herif gitse dursuna ben istifa ediyorum dese dursun ettirmez.Çünkü tudor giderse floryadaki dalkavuklara uygun bir t.d nerden bulacaklar.

[USER]Sarper Yildirim[/USER] gelip onumuzdeki 11 macta anadolu takimlarini yenersek sampiyonuz demedi mi henuz

Üçlü savunma oynatilmasina karşı değilim, lâkin solda Ahmet sağda Maicon olmaz. Elinde üçlü oynayabilecek defans yoksa oynatmayacaksin arkadaşım bu kadar basit. Üçlüde tek topla çıkabilen adam Denayer ve onu da merkeze yerleştiriyorsun. Zaten markaj ve hava topunda büyük sorunlar yaşayan bir adam Denayer, Adebayor ne yaptıysa Boutaib de aynısını yapıyor. Santradan sonra topu sisirdiler Boutaib'e arkasında Denayer, rahatça indirdi ve pası verdi arkadaşına. Daha o an dedim ayvayi yedik. Onun dışında üç çakılı stoper + bir de Fernando dört tane çakılı adamla deplasmanda nasıl hücum etmeyi düşünüyordu acaba? İnanılır gibi değil, gerçekten korkağın teki.

İlk 11'ler belli oldu konusuna yazmıştım, Linnes ile Rodrigues'in savunmaları arasında fark yok hatta Rodrigues daha iyi bana göre. Takımın tek hucuma top taşıyan adamı Linnes için neden yedek bırakılır anlam veremiyorum. GS kariyerindeki en kötü maçın, kovulman elzem.

Bu arada, Serdar Aziz'in bacağı kopmamışsa oynamalı arkadaş. Takımın en güven veren adamı bana göre.

Ben hâlâ aynı yerdeyim; üç çakılı stoper & fernando ile deplasmanda nasıl hücum etmeyi düşünüyordu? üçlünün topla ileri çıkabilen tek stoperi denayer'i, hem de bir pivot santrafora karşı merkeze yerleştirmek de neyin kafasiydi? üçlünün sağında maicon, solunda ahmet, kanat bekler yasin ve linnes. bu şablonla ilk 20 dakika başı kesik tavuk gibi dolandı takım sahada. kimin nerede oynadığı da belli değildi. dizilişin önemi yokmuş. nah yok.

ikinci yarıdaki kadro ile maça başlasa zaten en kötü berabere kalacaktık, yazık gerçekten. Sana karşı eleştirinin dozajini bugüne kadar kacirmiyordum ama bugün beni de kaybettin.

[FONT=&quot]Tudor kendisini istifaya çağıran taraftarlara Başkan Dursun Özbek'i göstererek yanıt verdi..[/FONT]

Arap Ismail, Hikmet kalibresinde biri bile bu kekodan faydali olur.Tudor giderse kim gelecek diye bir endisemiz olmamali.

Malatyaspor'a karşı bile takımı bu kadar kendi sahasına gömen bir teknik direktörle şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'ne gitsek ne yapabileceğiz acaba ? Beğenmediğimiz Porto, Monaco bile perişan eder bizi.

Adam basın toplasinda dassak geçiyor. Yenilginin sebebi ne sorusuna onlar iki gol attı biz bir gol attık diyor. Bi de Türkler futboldan anlamıyormuş bir bu dahi anlıyormuş. Öyle diyor.

bi de kafa buluyor common evladı rakip 2 gol atmış da biz 1 atmışız ondan yenilmişiz

Yarın fener yenerse geçiyor bizi demi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türklere resmen mal dedi futboldan anlamayan bir halk dedi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

"Türkiye'de iki tane popüler şey var: Biri 'Tudor istifa', diğeri de 'sistem' konusu."

Sistem konusu popüler olacak tabiki. Sen de bunu ciddiye alamazsan malesef daha öteye geçemezsin. 3'lü ile 4'lüfarketmez demek saçmalık.

Utaniyorum la senden. Mac kaybettigin icin degil. Saygisizligindan. Ulkeyi kucuk gormenden. Serefsizin oglu sen kimsin? Ne basarin var da bu ulkeye laf atabiliyorsun? 4 deplasman 4 maglubiyet hala neyin artistligi bu? Senin yuzunden Sneijderin basinin eti yendi. Kim icin? Serefsiz Belhanda icin mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu iş çoktan bitmiş arkadaş, hala neyi bekliyorsunuz bunu kovmak için. Beceriksizliğinden, aptallığından bağımsız olarak söylüyorum oyuncular üzerinde hiç bir gücü yok bu adamın. O kadar tartışılıyor ki artık oyuncular da biliyor ilk gidenin hoca olacağını. Bu şartlar altında bu takımın toparlanması, ligin başındaki gibi oynaması mümkün değil.

Çok geç kaldık ama daha fazla geç kalmadan hoca gönderilmeli. Yönetimin inat etmesine gerek yok. Sonuçta yaşattığınız ilk hayal kırklığı değil bu hoca seçiminiz. Alıştık nasıl olsa.

Mal mı demiş tudor u eleştirenlere

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben futbolda dizilişlere inanmıyorum diyen bir amatörden fazlasını beklemek iyimserlik olurdu zaten.

Geri
Üst Alt