Igor Tudor

eee yani? benim derdim Tudor mu? 4 senedir farklı hocalara aynısı yapılıyor diyorum. Banane Tudor'dan. Madem derdin Terim değil, başkası gelse %100 başarılı olacak diyebilir misin?

Eğer varsa getirin başka hocayı, ona da sövelim.
Senin de neyi savunduğun belli değil. "Hoca değişmesin, istikrar olsun" mantığındasın da yanlış bi hocanın sırf istikrar bahanesiyle durmasının ne gibi bi anlamı var? E o zaman Tarık da dursun, yıllardır takımda. Her sezon sağ bek aldık mesela, Sabri dursaydı madem. Böyle mantık yok. Bu adamın ortaya koyduğu hiçbirşey yok. Sadece şans yüzüne güldü, Galatasaray'a kapak attı diye 3-5 sezon başımızda mı dursun? İstikrarmış. Gelen her başkan da sıçıp sıvıyor mesela, o zaman Dursun da kalsın ne de olsa istikrar önemli. Önceden başkan değiştiğinde neler olduğunu gördük. Yenisi gelse %100 başarılı olacak diyemiyoruz kalsın takımın koymadığı yerlerine de koysun biz de buraya oturalım "ama istikrar <3" mesajları atalım birbirimize mutlu mesut.

Tudor niye kalıyormuş kardeşim ya? Dalga mı geçiyorsun insanlarla.

Karakter olarak da bize yakışan biri değil. Gelmesini taraftar niye istedi o zaman da anlamamıştım.

Bu taraftar kafası olduğu sürece ahmet gelir mehmet gider
Bu yapıyla hicbir hoca başarılı olamaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam bütün suçlu taraftar belhandayı da biz aldık,takım iyi giderken sistemi de biz bozduk,östersunds a da biz elendik, geçen yıl takımı da biz 4. yaptık, 3 lü savunma oynatmaya da biz kafayı taktık,bütün derbileri de biz kaybettik. mutlu oldun mu ercan bunların hepsini 90 dk tv başında veya stadda izleyerek yaptık

Yılmaz hoca bu sığırdan daha iyi bir hoca değilse

Anırırım lan anırırım

Yılmaz hocayı bu Hırvat sığırı ile kıyaslamak bile başlı başına terbiyesizlik

Hamza bizden sonra gittiği bütün takımları batırdı, Riekerink'in zaten profesyonel antrenörlük kariyeri yok, Denizli işsiz zaten bizden önce de işsizdi işi bitik. Prandelli'de galatasaray tarihinde belki en kötü antrenörlük performansını sergilemiştir. Gitsin denilen hocaların hepsi çöptü argümanlar yine çöplük. İyi hoca geldi de millet gitsin mi dedi sanki. Bu da aynı bok herkes aynı şeyi söylüyorsa millet bişey görüyor da söylüyor. Bundan kötüsünü bulmasınlar o zaman bi zahmet. Gitmesi gereken bütün antrenörlerin zaten gitmesi gerekiyordu yerine gelenler saçmaydı.

Bak hala anlamamissin. Ne kadar vahim durumda oldugumuzu göstermek icin örnek verdim onlari. Yani bir nevi exaggeration. Bir daha anlatayim mi?

Ben ne Denizli ne de Tudor gelsin dedim.

ee arkadaş kimi istiyorsun sen? Terim'i de istemiyorsun? Ayrıca ben genelden bahsettim. Denizli gelsin tüm medya ve taraftar istemişti. 3 ay sonra "bunak" denilerek gitti. Tudor'a da çok değil 10 ay önce övgüler dizilerek getirildi.

Bak tekrar söylüyorum bugün boşta olan en kariyerli isim Ancelotti bile gelse burada neler neler denir. Rijkaard gibi 5 sene Barça'da çalışmış adam geldi, denmedik bırakılmadı. Rijkaard kötü hoca mıydı? PL kazanmış Mancini geldi, neler neler dendi. Prandelli geldi, hakaretler edilerek gitti. Tudor'da gitsin banane. Yeter ki bu zihniyet değişsin. Her şey hoca değişim sirkülasyonunda olsaydı Gençlerbirliği şimdi tüm kupaları kapmıştı.

Senin de neyi savunduğun belli değil. "Hoca değişmesin, istikrar olsun" mantığındasın da yanlış bi hocanın sırf istikrar bahanesiyle durmasının ne gibi bi anlamı var? E o zaman Tarık da dursun, yıllardır takımda. Her sezon sağ bek aldık mesela, Sabri dursaydı madem. Böyle mantık yok. Bu adamın ortaya koyduğu hiçbirşey yok. Sadece şans yüzüne güldü, Galatasaray'a kapak attı diye 3-5 sezon başımızda mı dursun? İstikrarmış. Gelen her başkan da sıçıp sıvıyor mesela, o zaman Dursun da kalsın ne de olsa istikrar önemli. Önceden başkan değiştiğinde neler olduğunu gördük. Yenisi gelse %100 başarılı olacak diyemiyoruz kalsın takımın koymadığı yerlerine de koysun biz de buraya oturalım "ama istikrar <3" mesajları atalım birbirimize mutlu mesut.

Enteresandır sezon başı 3-5 transfere dursun denen dangalağı büyük başkan yapan kitle de yine aynı kitle :D

Bu taraftar kafası olduğu sürece ahmet gelir mehmet gider
Bu yapıyla hicbir hoca başarılı olamaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru bütün suç bizde

Halbu ki koşulsuz sorgusuz destek versek hocaya

uzak ara şampiyon yapacak bizi

Yahu boş yapma burada kardeşim milletin siniri zaten burnunda

İnsanların ceza almasına neden olma

Bakın beyler bu itin gitmesi kadar Terim'in gelmesi de önem arz ediyor.
Yoksa gitti şampiyonluk.

Alnitak Alnilam Mintaka

Hamza bizden sonra gittiği bütün takımları batırdı, Riekerink'in zaten profesyonel antrenörlük kariyeri yok, Denizli işsiz zaten bizden önce de işsizdi işi bitik. Prandelli'de galatasaray tarihinde belki en kötü antrenörlük performansını sergilemiştir. Gitsin denilen hocaların hepsi çöptü argümanlar yine çöplük. İyi hoca geldi de millet gitsin mi dedi sanki. Bu da aynı bok herkes aynı şeyi söylüyorsa millet bişey görüyor da söylüyor. Bundan kötüsünü bulmasınlar o zaman bi zahmet. Gitmesi gereken bütün antrenörlerin zaten gitmesi gerekiyordu yerine gelenler saçmaydı.
İçlerindeki Tudor! aşkı bambaşka.

2009-2010 sezonunda da aynısı söyleniyordu. tarihin en iyi kadrosu diye. Jo,Kewell,Baros,Elano,Keita,Arda,Neill,LeoFranco(A.madrid'den gelmişti),GioDosSantos vs.. vardı.

Ne oldu sonra fısss. Bu kadroda maksimum 6-7 üst seviye oyuncu var o kadar.
sana göre tarihin en iyi kardosuymuş demekki. o kadro çoğu kişi için ön tarafı ferrari arka tarafı şahin olan.kalecisiz,savunmasız orta sahası tarihimizin en berbat orta saha 3lülerinden biri olan bam a yani barış,ayhan,mustafa sarpa sahip bi kadroydu.

ben giderim, önemli değil. Emin olun hepinizden fazla üzülüyorum. Bugün Tudor gitsin, Guardiola gelsin. Ona da söveceğiz. Ben Tudor aşığı falan da değilim. Rüzgara göre konuşmuyorum sadece. Östersunds elenişi sonrası herkes kovun Tudor'u getirin Luce'yi dediğinde ben Lucescu bitti artık demiştim ve gene linç yemiştim.

İlla herkes aynı şeyi düşünmek zorunda mı?
Onur derdim inan sen değilsin. Göbek attığını falan düşünüyorum. Ancak bu dediklerine hiç katılmıyorum, kendinizi bunlar ile kandırmaktan vazgeçin.

Bu adam hatalarından tek bir ders bile çıkarmıyor, bunu geçtim yaptıklarını hata olarak bile görmüyor.

Bunu dile getiren, bir kere değil, iki kere değil, bir kaç kere bunu yapan, bundan ders çıkarmadığı aşikar olan birine doğal olarak tepki koyulmasının nesine şaşırıyorsunuz da, ikide bir bunun üzerinden suçu Taraftarda görüyorsunuz?

Suçu bunu yaparak takıma zarara verende değilde, bu zarara göz yummayı kabul etmeyen, tepki gösteren taraftarda görmekte neyin nesi?

İkide bir Tudor gidip yerine gelen adam başarısız olsa aynısını yaparsınız argümanını kullanmanın mantığı nedir? Yerine gelen adam bile bile hata yapar, hatalarda inat ederse gayet tabi aynısı yapılır, bunun neresi anormal?

Takıma verilen zarara, bu zararı verene ses etmemek, edenleri suçlu görmenin ne gibi mantıklı bir açıklaması olabilir benim aklım almıyor doğrusu.

Sosyal Medya, sabırsız, tüketen taraftar, sadece bunları ortaya koyuyorsunuz. Oysa aynı hataları yapmakta ısrar eden kişi Tudor. Bu iki denklemin neresinde mantık var, bunu lütfen sen veya bugüne kadar suçu tepki gösteren Taraftarda görenlerden biri anlatsın lütfen.

Son düzenleme:

Ben gitsin istiyorum zaten Bjk maçından beri. Terim gittiğinden beri 4.5 senede 7-8 hoca geldi-gitti. Demek ki her şey hoca da bitmiyor değil mi???

Bahsettiğim bu. Tudor yerine x gelsin yine suç ona kalacak. Bu değişim kafasından çıkalım istiyorum. O zaman hep beraber bulun adam akıllı birini 5 sene sabredelim.

Önceki hocalar vs umrumda değil. Tudorla olmuyor işte, açıklamaları bile rezalet. Hiç özeleştiri yaptığını da sanmıyorum. Kafasının dikine giden bir adam.

Şunu çok net olarak anladım ki biz Türkler istikrar olayını çok yanlış anlamışız.

İstikrar diyen kitle zaten ülkeyi batirdi o da ayrı konu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben gitsin istiyorum zaten Bjk maçından beri. Terim gittiğinden beri 4.5 senede 7-8 hoca geldi-gitti. Demek ki her şey hoca da bitmiyor değil mi???

Bahsettiğim bu. Tudor yerine x gelsin yine suç ona kalacak. Bu değişim kafasından çıkalım istiyorum. O zaman hep beraber bulun adam akıllı birini 5 sene sabredelim.

Yalnız daha önce de yazdım hala aynı fikirdeyim; sorun hoca değiştirmek değil, sorun yanlış hoca tercihleri. Ne kadar beklersen bekle bok boktur, altına dönüşmez.

ben de buna illet oluyorum. tursun gidip 3 yılda bi tane galatasaraya yakışır hoca getiremiyor taraftar suçlu oluyor. neymiş tudoru taraftar istemişmiş ulan taraftar istediyse sezon ortası başka alternatif olmadığı için sezon sonuna kadar idare etmesi için,şans verilmesi için istedi, getirip başımıza kelle yapın ağzımıza edene kadar takımda tutun diye istemedi. sezon sonu kovulmalıydı bu liderden 5 puan gerideyken aldığı takımla kendi evinde lidere rezil bi oyunla yenilerek 4. yaptı takımı

Geri
Üst Alt