Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Bu adami anca taraftar yollar, dursun cesaret edemez, goztepe macinda 90dk tudor istifa sesleri duymak dilegiyle, yoksa the future parlak gozukmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur derdim inan sen değilsin. Göbek attığını falan düşünüyorum. Ancak bu dediklerine hiç katılmıyorum, kendinizi bunlar ile kandırmaktan vazgeçin.
Bu adam hatalarından tek bir ders bile çıkarmıyor, bunu geçtim yaptıklarını hata olarak bile görmüyor.
Bunu dile getiren, bir kere değil, iki kere değil, bir kaç kere bunu yapan, bundan ders çıkarmadığı aşikar olan birine doğal olarak tepki koyulmasının nesine şaşırıyorsunuz da, ikide bir bunun üzerinden suçu Taraftarda görüyorsunuz?
Suçu bunu yaparak takıma zarara verende değilde, bu zarara göz yummayı kabul etmeyen, tepki gösteren taraftarda görmekte neyin nesi?
İkide bir Tudor gidip yerine gelen adam başarısız olsa aynısını yaparsınız argümanını kullanmanın mantığı nedir? Yerine gelen adam bile bile hata yapar, hatalarda inat ederse gayet tabi aynısı yapılır, bunun neresi anormal?
Takıma verilen zarara, bu zararı verene ses etmemek, edenleri suçlu görmenin ne gibi mantıklı bir açıklaması olabilir benim aklım almıyor doğrusu.
3. cüsü kovulur mu ona göre vaziyet alalımLig ikincisi takımın teknik direktorü kovulmaz
SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam akıllı biri gelse 5 değil 20 sene dursun. Şu ana kadar gelen adam akıllı biri var mıydı? Gidenlerin hepsi suçluydu, romantikliğe gerek yok. Yıllarca kaleci, sağ bek, sol bek sıkıntıları çektik mesela. Gelen gideni arattı durdu. Burda suç nerdeydi? Doğru adamların gelmemesinde. Hiç lafı çevirmeye gerek yok. Terim gittiğinden beri bu takımın başına doğru hoca gelmedi. Evet hepsi suçlu.Ben gitsin istiyorum zaten Bjk maçından beri. Terim gittiğinden beri 4.5 senede 7-8 hoca geldi-gitti. Demek ki her şey hoca da bitmiyor değil mi???
Bahsettiğim bu. Tudor yerine x gelsin yine suç ona kalacak. Bu değişim kafasından çıkalım istiyorum. O zaman hep beraber bulun adam akıllı birini 5 sene sabredelim.
ciddi misin onur güldürme biziBen gitsin istiyorum zaten Bjk maçından beri. Terim gittiğinden beri 4.5 senede 7-8 hoca geldi-gitti. Demek ki her şey hoca da bitmiyor değil mi???
Bahsettiğim bu. Tudor yerine x gelsin yine suç ona kalacak. Bu değişim kafasından çıkalım istiyorum. O zaman hep beraber bulun adam akıllı birini 5 sene sabredelim.
Nedir bu taraftar suçlu kafası?Bu taraftar kafası olduğu sürece ahmet gelir mehmet gider
Bu yapıyla hicbir hoca başarılı olamaz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam akıllı biri gelse 5 değil 20 sene dursun. Şu ana kadar gelen adam akıllı biri var mıydı? Gidenlerin hepsi suçluydu, romantikliğe gerek yok. Yıllarca kaleci, sağ bek, sol bek sıkıntıları çektik mesela. Gelen gideni arattı durdu. Burda suç nerdeydi? Doğru adamların gelmemesinde. Hiç lafı çevirmeye gerek yok. Terim gittiğinden beri bu takımın başına doğru hoca gelmedi. Evet hepsi suçlu.
Sen suçu hatalarından ders çıkarmayan Tudorda görmüyorsun ki, sen suçu buna haklı olarak tepki gösteren Taraftarda görüyorsun. Sadece sen de değil tabi, beş, altı kişisiniz, suçu başka yerde arayan.Ben gitsin istiyorum zaten Bjk maçından beri. Terim gittiğinden beri 4.5 senede 7-8 hoca geldi-gitti. Demek ki her şey hoca da bitmiyor değil mi???
ciddi misin onur güldürme bizie biz ne diyoruz haftalardır getirin terimi hocalığı bırakana kadar da gitmesin bi daha hoca aramamıza gerek kalmasın demiyor muyuz bukadar gayretimiz niye. adam gibi bi hoca gelsin istikrarı onunla yakalayalım demiyor muyuz
Bi kısmında yönetim suçlu yeterli imkanları sağlamamak sebebiylen. Terim gittiğinden beriyse hocaların hepsi suçlu/kalitesiz.Yani buradan şunu anlıyoruz. Mancini,Prandelli,Denizli,Hamza,Riekerink,Tudor,Rijkaard,Hagi,Gerets,Skibbe,Lucescu,Bülent Korkmaz. suçlu.. Bunlar sadece son 15 senede çalışanlar.
Bir tek Terim suçsuzdu o yüzden o gelsin.
Yani buradan şunu anlıyoruz. Mancini,Prandelli,Denizli,Hamza,Riekerink,Tudor,Rijkaard,Hagi,Gerets,Skibbe,Lucescu,Bülent Korkmaz. suçlu.. Bunlar sadece son 15 senede çalışanlar.
Bir tek Terim suçsuzdu o yüzden o gelsin.
Bugün herşey fauldü
maicon denayer bile yanlış yerdeydi
ztn oyuncu değişikliklerini takip edemedim
herkes her yere dağıldı
Ek olarak topçular da fiziken ve mentalen bitik, bazıları da açık bir şekilde satışta
bana geçen seneki kbük deplasmanını hatırlattı
o maçla gelişi başlamıştı bu maçla da bitiyor
Ben senin realist olduğunu düşünmüyorum, özellikle Tudor konusunda. Realist olan bir insan suçu devamlı aynı hataları yapan, bundan ders çıkarmayan, hatta bu maç ile emin oldum bunları kötü sonuçlara, kötü oyun hafif kalır rezil oyunlara rağmen hata olarak görmeyen bir Teknik Direktörde görür, başka yerde değil.evet o argümanı kullanıyorum çünkü sıkıldım sirkülasyondan. İyice Gençlerbirliği olduk. Benim kadar duygusal değil realist bakan taraftar yoktur, buna emin ol. 2 senedir kimse ağzını açmazken ben Muslera rezil diyordum. Östersunds elenişi sonrası Luce gelsin konuları açılırken Luce öldü-bitti, Tudor'a sahip çıkılırsa çok iyi işler yapacak diyen tek kişiyim burada.
Tudor bu ligde herkes kadar hata da yapıyor ama her şeyi ona atalım,bitsin zihniyetinde değilim. 4 senedir hep hocalar suçlu diye diye 7 hoca değişti.
Sen suçu hatalarından ders çıkarmayan Tudorda görmüyorsun ki, sen suçu buna haklı olarak tepki gösteren Taraftarda görüyorsun. Sadece sen de değil tabi, beş, altı kişisiniz, suçu başka yerde arayan.
hahaahaha yılmaz vural diyor ya. Aynen Maicon'a falan söver, o büyük hoca falan deriz. Troll değilse ağır saçmalamışsın. Hamza gittiğinde de herkes Denizli gelsin demedi mi? Riekerink sonrası Tudor gelsin demedi mi? eee ne oldu... Birine "bunak" dendi, diğerine "stajer"
Sene başı da Lucescu isteniyordu burada. Şimdi gelseydi kim bilir neler denirdi. İşte bu yüzden gitsin istiyorum Tudor'u. Bu sözlerini hatırlatmak için. Getirin Hikmet'i anlatsın Bielsa'yı falan.
Lucescu’yu istemeyenler çoğunluktaydı.
Denizli’yi 10 kişiden 9’u istemiyordu.
Saçma fikirlerimizi desteklemek için element uydurmayalım.
Tudor’u isteyenler çoğunluktaydı ama o doğru.
Antalya maçında sadece ve sadece yaptığı hatalar dile getirildi. Fener maçı sonrası işin rengi iyice belli olmaya başladı. Neden biliyor musun? Çünkü adamın böylesi maçlarda mentalitesi geçen sezondan beri değişmedi. Taraftarın tepkisi buna idi işte, iki maçta alınan kötü sonuca değil. Geçen sezon bu kadar ses çıkmıyordu ise kocaman bir yalan.evet taraftarda görüyorum. Neden mi? Daha ilk Antalya maçında bile ortalık yangın yerine döndü diye. Bu sene sürekli bir kaos var. Fener,Bjk'de bile çok daha kötü olmalarına rağmen bu kadar kaos yok. Geçen sene daha kötüydük ama bu kadar ses çıkmıyordu. Hatta denizli zamanı 8 stoperle çıktığı Lazio maçı bile çıt çıkmıyordu.
vee bu yüzden de Tudor gitsin diyorum. Belki kaos o zaman biter.