Igor Tudor

evet taraftarda görüyorum. Neden mi? Daha ilk Antalya maçında bile ortalık yangın yerine döndü diye. Bu sene sürekli bir kaos var. Fener,Bjk'de bile çok daha kötü olmalarına rağmen bu kadar kaos yok. Geçen sene daha kötüydük ama bu kadar ses çıkmıyordu. Hatta denizli zamanı 8 stoperle çıktığı Lazio maçı bile çıt çıkmıyordu.

vee bu yüzden de Tudor gitsin diyorum. Belki kaos o zaman biter.
Fener'de baya kaos vardı aslında ama iyi yönettiler kaosu. BJK'nin taraftarı memnun, adamlar ilk kez CL'de gruptan çıktılar. Kısaca takımın kredisi var o kadar. Dolayısıyla da kaos yok.

Geçen sene nasıl bu kadar ses çıkmıyordu ya? :D Milletin yaşama sevinci bitmişti.

tamam gelsin, ama ağzınızı bile açmayacaksınız tamam mı? 2002-2004 gibi rezil de geçirse, Amrabat gibi orta sınıf oyuncuya 9M'de verse açmayacaksınız. Kupada 1461'e elense de açmayacaksınız.
onur sen istikrarı tamamen yanlış anlamışsın istikrar öyle bişey değil. istikrar 2. veya 3. bile olsa ışık gördüğün gelecek adına umut taşıyabildiğin adamla olur,gelecekte başarılı olacağına inandığın adamla olur. istikrarın amacı budur, yoksa takım 6. olup rezil kepaze olup,gelecek adına ışık vermezken yaptığın istikrar değil boş boş inatlaşmak olur. real de barca da münich de yeri geldiğinde hemen hoca değiştirirler galatasaray da bu ülkenin barcası reali münichi dir başarısızlığa tahammülü yoktur olamaz. ne zamanki başarısızlığa tahammül gösterilmeye başlanırsa bilki ozaman galatasaray artık küçük bi takım olmaya başlamıştır.

Yani buradan şunu anlıyoruz. Mancini,Prandelli,Denizli,Hamza,Riekerink,Tudor,Rijkaard,Hagi,Gerets,Skibbe,Lucescu,Bülent Korkmaz. suçlu.. Bunlar sadece son 15 senede çalışanlar.

Bir tek Terim suçsuzdu o yüzden o gelsin.

Bir yerde basarisizlik varsa herkes pay sahibidir , yonetimler de , idari ve sportif kadrolar da , sempatizanlar ve seyirciler de ... Ayrilmaz bir butundur bunlar

Seyirciyi sucladigin noktalarda sana tamamiyle katiliyorum , turk taraftari gercekten genel olarak tek kelime ile BERBAT

katilmadigim nokta ise , seyircilerin ya da gercek futbol severlerin bile ap acik gordugu hatalari inatla tekrarlayan birine sonsuz kredi de verilmemeli .. Burada seninle ayriliyoruz ama simarik ve doyumsuz taraftardan ben de biktim vallahi

Sukunet birakmadilar ..

Yani buradan şunu anlıyoruz. Mancini,Prandelli,Denizli,Hamza,Riekerink,Tudor,Rijkaard,Hagi,Gerets,Skibbe,Lucescu,Bülent Korkmaz. suçlu.. Bunlar sadece son 15 senede çalışanlar.

Bir tek Terim suçsuzdu o yüzden o gelsin.
Bu nasıl bir mantıktır yahu? Bu adamlar kötü diye, gerçi Geretsin ve Haginin isimleri ne arıyor burada anlamadım ama, bunlar kötü idiler diye Tudor kötü olmasına rağmen kalmalı mı? Bu mu yani istikrar anlayışın? Hiç bir şey ispat edememiş bir hocanın, aynı hatalarına devam eden hocanın kalması mı istikrar?
tamam gelsin, ama ağzınızı bile açmayacaksınız tamam mı? 2002-2004 gibi rezil de geçirse, Amrabat gibi orta sınıf oyuncuya 9M'de verse açmayacaksınız. Kupada 1461'e elense de açmayacaksınız.
Neden ağzımızı açmayalım yahu? İsimler önemli değil, Galatasaray önemli. Kim hata yapar ise eleştirilir, bundan vazgeçmiyor ise tepki görür.

Bazı şeyleri görmemek için kör olmak gerekiyor herhalde. Bir de bizim millette farklı olacağım diye komik duruma düşme durumu var. Belhanda'yı eleştiriyoruz Sneijder üzerinden savunmaya geçiyorlar, bu Tudor ile olmayacak diye aylar öncesinden söyledik yok lideriz, yok anadolu takımlarını yeniyoruz, yok istikrar önemli vb salvolarla abuk sabuk yorumlar da bulunanlar(genel olarak) bugün istifaya çağırsanız ne olacak acaba?

Bu adamın çok önceden gitmesi gerekiyordu. Şu adamı savunmak için 1 tane neden bulamıyorum. Geçen sezon ve bu sezon dahil uzun süredir takımın başında yaptığı bir tane olumlu hareket varsa siz söyleyin. En kötü takımın bir sistemi olur, oynadığımız hiçbir maçta takımın ne yaptığını anlamış değilim, kimin ne yaptığı belli değil. Oyuncu değişiklikleri rezalet ötesi.

Her hafta farklı bir sistem, farklı oyuncular. Eleştri tahammülü hiç yok, yanlışları görüp düzeltme eğilimde değil. Ben yaptım oldu kafasında.

Fener'de baya kaos vardı aslında ama iyi yönettiler kaosu. BJK'nin taraftarı memnun, adamlar ilk kez CL'de gruptan çıktılar. Kısaca takımın kredisi var o kadar. Dolayısıyla da kaos yok.

Geçen sene nasıl bu kadar ses çıkmıyordu ya? :D Milletin yaşama sevinci bitmişti.

İşte o biten ümitleri yeşeren kişi Tudor'dur ama kime anlatıyorum işte. Senelerdir herkes demedi mi, Sabri,Semih,Balta'lardan kurtulduğumuzda bayram yapacağım diye? Adam hepsini tak diye gönderdi. Sneijder gibi artık futbolu kafasında bitirmiş adamı çat diye attı. Selçuk gibi lobici denilen adamı tak diye yedeğe yapıştırdı.

Çok değil daha geçen sene bu isimlere neden dokunulmuyor denmiyor muydu? Ama hala bu kadro tamamlanmadı,sadece 6-7 üst düzey oyuncu var. Tudor bugün gitse de ben onu yine iyi şekilde anacağım, gerisi umrumda değil. Giderse gider.

Çok şanslı adam valla.Şu zamana kadar hiçbir teknik direktöre buna verdiğimiz kadar bütçe vermedik.Yönetimin kırk yılda bir bir teknik direktörün arkasında duracağı tuttu o da buna denk geldi.

onur sen istikrarı tamamen yanlış anlamışsın istikrar öyle bişey değil. istikrar 2. veya 3. bile olsa ışık gördüğün gelecek adına umut taşıyabildiğin adamla olur,gelecekte başarılı olacağına inandığın adamla olur. istikrarın amacı budur, yoksa takım 6. olup rezil kepaze olup,gelecek adına ışık vermezken yaptığın istikrar değil boş boş inatlaşmak olur. real de barca da münich de yeri geldiğinde hemen hoca değiştirirler galatasaray da bu ülkenin barcası reali münichi dir başarısızlığa tahammülü yoktur olamaz. ne zamanki başarısızlığa tahammül gösterilmeye başlanırsa bilki ozaman galatasaray artık küçük bi takım olmaya başlamıştır.

peki o zaman bir soru ... en uzun sampiyon olamama serisi olan , 14 senelik bir periyod zirveye cikamayan bir klup nasil oluyor da su an en cok kupa kazanan , avrupada en basarili , en cok yildizli , en en en en ... kubu oldu ?

ki buradaki iki en onemli kisi az daha kovulmanin esigine gelmis olan derwall ile terim ... derwall i kovmak icin tesisler basilmis kac kez, terimin ilk senesinde 1 tane derbi galibiyeti var o da ts ye ,, kendi sahasinda 0-4 luk fb maci var , sonraki gelisinde 6-0 var .. chelsea ye 5-0 var , rizeye 5-0 var , lucescunun bursaya 5-0 var

bu adamlar herhalde son 35 senenin en basarili 3 hocasidir GS de , lucescu , derwall ve terim .. hepsi de sabir sonucu buraya ulasmislar

tudor bu vasifta degil dersen katiliyorum , ama biz her gelip de basarisiz olana ayni muameleyi yapiyoruz , onu saymis , barcelonanin CL sampiyonu total futbol dehasi rijkard da , alman ac , hirsli skibbe de (o gunlerin kloop uydu) , eski profesorumuz hagi de ... kimseyi begenmiyoruz

illa sampiyon olacak , yoksa git .. boyle bir sey var mi

Ulan bi de "onlar 2 gol attı biz 1 gol attık" demiş liseli gibi. :D Şu lafı söyleyip de derhal kovulmayacak hocalar sayılıdır. Mourinho ve belki 3-4 tane daha.

Resmi siteden açıklama yapılmalı. "Igor Tudor'un sözleşmesi tek taraflı feshedilmiştir. Fesih belgesine imzayı attık, böyle olunca hocayı kovmuş oluyoruz." diye.

Bu nasıl bir mantıktır yahu? Bu adamlar kötü diye, gerçi Geretsin ve Haginin isimleri ne arıyor burada anlamadım ama, bunlar kötü idiler diye Tudor kötü olmasına rağmen kalmalı mı? Bu mu yani istikrar anlayışın? Hiç bir şey ispat edememiş bir hocanın, aynı hatalarına devam eden hocanın kalması mı istikrar?

Neden ağzımızı açmayalım yahu? İsimler önemli değil, Galatasaray önemli. Kim hata yapar ise eleştirilir, bundan vazgeçmiyor ise tepki görür.

ne demek ne arıyor? Gerets 2.sezonunda CL'de sonucu olup elenmedi mi? Ligi 55 puanda bitirmedi mi? Sulu derbide şampiyon gelen takıma bile evinde yenilip rezil etmedi mi? Söve söve yollanmadı mı?

Hagi burada ne arıyor ne demek? Tarihin en rezil sezonunun baş mimarı değil mi? Terim dışında hepsiyle kötü ayrıldık. Hatta Terim ile bile kötü ayrıldık. Bu yüzden tüm suçlu hocalar değil diyorum işte ama anlayana.

Bu Onur’un eski bahanelerinden biri taş gibi kadro kurdu adamdı. Cidden acayip cins bir herif bu çocuk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hıyar köylü diyincemi hoca gidiyor
Sen böyle yaparsan adamda seni aşalar
Ciddiye almaz
O yüzden yabancı hoca ile başarılı olmaz Türkiye de
Zaten Türk hocayı da pisliğe cekersiniz
Terimin nasıl gönderildiği çok iyi biliyorum biliyorsunuz
Şenol bizde olsaydı çoktan kovulurdu
Ha hoca ıyi mı kötümü onu düzgün bir ortamda tartışırım
Terim gelsin yine ikililik olacak biri kalsın biri gitsin diyecek
Yönetimde çatlak olacak
Bugün bunları yasıyorsak aysal aymazinin yüzündendir
Geldin rüya gibi başladın taraftar yönetim birdi ne oldu yok onu alırım yok bunu kovarım
Yok Apdulrahim pitbul sevinci yaşadı kovayım

Dursunla terimin başarılı olacağını sananlar rüya görüyor
Gelecek olası başkan adayları arasında da bunu gördüğüm biri yok

En basiti 450 bini verirsin tudor u gönderirsin
Sonra ne olacak peki

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahaha Bülent,Hasan Şaş,Ergün,Hagi falan diyorlar hala ya.. İyice Milan'a döndük. Milan kaç senedir her kötü gittiğinde efsane dediği oyuncusunu getiriyor gelen efsane denilen kişi daha da batırıyor.

Neyse ne ya... Bu gidişle kafayı kıracağız. Hayırlısı olsun,en iyisi hiç takip etmemek.

peki o zaman bir soru ... en uzun sampiyon olamama serisi olan , 14 senelik bir periyod zirveye cikamayan bir klup nasil oluyor da su an en cok kupa kazanan , avrupada en basarili , en cok yildizli , en en en en ... kubu oldu ?

ki buradaki iki en onemli kisi az daha kovulmanin esigine gelmis olan derwall ile terim ... derwall i kovmak icin tesisler basilmis kac kez, terimin ilk senesinde 1 tane derbi galibiyeti var o da ts ye ,, kendi sahasinda 0-4 luk fb maci var , sonraki gelisinde 6-0 var .. chelsea ye 5-0 var , rizeye 5-0 var , lucescunun bursaya 5-0 var

bu adamlar herhalde son 35 senenin en basarili 3 hocasidir GS de , lucescu , derwall ve terim .. hepsi de sabir sonucu buraya ulasmislar

tudor bu vasifta degil dersen katiliyorum , ama biz her gelip de basarisiz olana ayni muameleyi yapiyoruz , onu saymis , barcelonanin CL sampiyonu total futbol dehasi rijkard da , alman ac , hirsli skibbe de (o gunlerin kloop uydu) , eski profesorumuz hagi de ... kimseyi begenmiyoruz

illa sampiyon olacak , yoksa git .. boyle bir sey var mi
Derwall zamanını bilmiyorum ama ben Terimin ilk ve üçüncü dönemi ile, Lucescunun döneminde, ilk yarının sonu itibari ile zarar veren hataların inat ile devam ettirildiği, daha vahimi takımın ne oynadığı belli olmayan bir dönem hatırlamıyorum bu dönemlerin içinde. Feldkamp'ın geldiği sezon, son altı hafta başımızda Feldkamp yok iken bile ne oynadığı belli olan bir takım vardı.

ne demek ne arıyor? Gerets 2.sezonunda CL'de sonucu olup elenmedi mi? Ligi 55 puanda bitirmedi mi? Sulu derbide şampiyon gelen takıma bile evinde yenilip rezil etmedi mi? Söve söve yollanmadı mı?

Hagi burada ne arıyor ne demek? Tarihin en rezil sezonunun baş mimarı değil mi? Terim dışında hepsiyle kötü ayrıldık. Hatta Terim ile bile kötü ayrıldık. Bu yüzden tüm suçlu hocalar değil diyorum işte ama anlayana.

Tüm suç hocada degil ama bir takim kaliteli oyuncular almak için bir sürü yatirim yapmasina ragmen kötü sonuç almaya devam ediyorsa fatura genel olarak hoca ve oyunculara kesilir.

Ortalama gsc üyenin bile görebilecegi hatalari tekrarliyorsa, ve hatalarindan ders almak yerine onu elestirenlere laf atip kendi hatalarini görmek istemiyorsa o hoca elestirilir.

Geri
Üst Alt