Igor Tudor

Bir saniye, madem stilin bu, yani taraftar değil futbol sever olmak, o zaman taraftar olanı sorgulayıp yargılamayacaksın.

Bunu yapar isen, engelleyip okumasınız ile kendini aklayamazsın.

Benim sorgulayip yargiladiklarim , beni sorgulayip yargilayanlardir .. Gorusum ayni , isteyen istedigi davranisi benimseyebilir , sonuclarina da katlanir olumlu olumsuz

Sahsimin rahatligi veya bakis acisi sorgulanirsa , ben de ayni yolla elbet karsilik veririm . Ama ilk salca olan olmam

Bu yuzden , saygi en onemli kriterimdir

Bu soruya verilecek cevap cok basit , ama guzel bir soru ... Kendim talep etti isem laf etme haddi bulmam , bastan beri karsiysam ona ragmen basima musallat olduysa kurtulmak icin her seyi yapmak isterim

hep de bu yuzden tudor u zamaninda istemis olanlar sussun ,riyakarlik yapmasin , ya da biz de istedik payimiz var deyip gunah cikarsin

ama o gun de karsi olanlar ne dese haklilar . cunku savunduklarina itibar edilmemis fakat zaman onlari hakli cikarmistir
Bu durumda kendi arzun ile sipariş ettiğin yemek kötü çıkar ise şikayet etme hakkın yok?

valla benim stilim bu , talep etmeyen engelleyip okumaz , sahsi tercihinizdir . maclara ben de eksiksiz gidiyorum , cok sukur 20 senedir kombineliyiz ..

Statta da stilini sergileyip birol can marşı açıyor musun bari

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan la yan yana bir ortamda bulunmak isterdim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sorgulayip yargiladiklarim , beni sorgulayip yargilayanlardir .. Gorusum ayni , isteyen istedigi davranisi benimseyebilir , sonuclarina da katlanir olumlu olumsuz

Sahsimin rahatligi veya bakis acisi sorgulanirsa , ben de ayni yolla elbet karsilik veririm . Ama ilk salca olan olmam

Bu yuzden , saygi en onemli kriterimdir
Ama sen taraflı olduğunu bildiğin platformda, taraflı olan kişilere saygı göstermiyorsun ki? Saygı istenilmez, hak edilir.

Bu durumda kendi arzun ile sipariş ettiğin yemek kötü çıkar ise şikayet etme hakkın yok?

tudor u insanlar gorup izleyip degerlendirip istediler , Gs ve bjk ye karsi aldigi galibiyetler , enerjik yapisi , veya herkes kendince bir detay aradi .. o gunlerde , kendisini sevmem fakat can buyuk gibiler uyardilar , atlamayin ziplamayin uzuleceksiniz diye

o adam gelir istedigi kadar konusur , bir sey diyemezsin cunku uyarisini yapmis

o gun tudor da ne gorup istedilerse o kisilere soracaksin ne degisti diye

Senden şüphelenmiyor değilim
Olabilir

Geyiğe vurma yahu, deminden beri bilmiş bilmiş suçu hocada arayanlar var diyorsun. Anlat, suç kimde? Taraftarda ise neden? Aynı hatalara, bu yüzden verilen zarara tepki gösterdikleri için mi? Suçun kimde olduğunu somut bilgiler ile anlatır mısın lütfen? Somut bilgiden kastım, suç taraftarda gibi bir genelleme değil.

suc taraftarda demek ile , taraftarda da suc var demek ayri seylerdir

yonetim , sporcular , seyirciler , herkeste pay vardir

Aslında Tudor tartışmaları, Belhanda , Dursun, Terim, Selçuk tartışmaları hep boşuna zaman kaybı. Galatasaray Camiasındaki bütün sorunların temeli ; hastalıklı "Liseli" zihniyeti. Bu şımarık Lise tayfası elini çekmedikçe hiçbir şey düzelmez, ön plana çıkan liseli değilse engellenir, başarı cezalandırılır falan filan işte... Biliyorsunuz meselenin özünü...

Prandelli...
Hamza...
Denizli...
Riekerink...
Tudor...

Nedir la bizim bu çilemiz ! Bir fındıktan kurtulduk diyoruz, başka bir fındığa çatıyoruz.

tudor u insanlar gorup izleyip degerlendirip istediler , Gs ve bjk ye karsi aldigi galibiyetler , enerjik yapisi , veya herkes kendince bir detay aradi .. o gunlerde , kendisini sevmem fakat can buyuk gibiler uyardilar , atlamayin ziplamayin uzuleceksiniz diye

o adam gelir istedigi kadar konusur , bir sey diyemezsin cunku uyarisini yapmis

o gun tudor da ne gorup istedilerse o kisilere soracaksin ne degisti diye
Aynısı yemek örneğim için geçerli. Örneğin İskender, bildiğim bir yemek. Lezzetli olmadığında kendi iradem ile bu yemeği istediğim için, bildiğim bir yemek olduğundan mütevellit şikayet etme hakkım yok bu mantığa göre. Hatta üzerine ekliyorum, bildiğim tanıdığım bir restoranda.

Bak daha insanların geleceği göre bilme gibi bir yeteneklerinin olmadığına girmedim bile. Sadece senin mantığının üzerinden yürütüyorum.

Yada birincisi iyi olan bir filmin ikincisi kötü olunca eleştirme hakkı yok demek gibi bir mantıksız yaklaşım.

Son düzenleme:
Maicon’un eşi Tudor Evine paylaşımını beğenmiş. Doğru mu? Yoksa trollemişler mi?

9644efdd5a5f0304e79d6af1e7e4f5db.jpg

Geyiğe vurma yahu, deminden beri bilmiş bilmiş suçu hocada arayanlar var diyorsun. Anlat, suç kimde? Taraftarda ise neden? Aynı hatalara, bu yüzden verilen zarara tepki gösterdikleri için mi? Suçun kimde olduğunu somut bilgiler ile anlatır mısın lütfen? Somut bilgiden kastım, suç taraftarda gibi bir genelleme değil.
Hangi birini anlatayım
Kısaca şunu soyleyim Galatasaray camiası yapı olarak huzura erecek biri yapı içind e değil
Yani kısaca osmanlının son dönemi gibi
Iyice yıkılmadan duzelmeyecek gibi
Iyi bir hocayı getirirsin lakin anlayışı degistirmen lazım
Taraftar grubunun satılık olduğu ihtiyarların istediği olsun ve onların istediği şekilde yönetilen bir camia
Mutlaka vardır aklı selim bunu gören bu işi çözebilecek kişi
Lakin bunların önü açık mı

Bugün tudor u tartışmak en basit olay
Taraftarda yem yemeye hazır yapıda zaten
Korkarım ki yakında taraftar birbirine girecek
Niyemi Emre gibi canından çok seven adamları tutamazsın oralarda nereye varacak diye düşünmez

Ben hala diyorum sorun hoca değil
Şenol gelsin 1 yıl anca dayanır bunlara

O kadar şey yazdık ettik lakin her şeyi geçtim futbolcular da artık Tudor'a olan inançlarını yitirmişler belli ki. Bugün sahada gelen pası görmeyen, görse de koşmayan adamlar vardı. Bu alametler normal değil. Taraftarı geçtim en başta futbolcular hocayı silmiş zaten. Bu şekilde devam etmesi mümkün değil. Konu kapanmış. Hala daha Tudor'u savunanlar bunu da göz önünde bulundurmalılar.

Fatih Terim veya aynı kalibrede büyük takım kimliğini kaldırabilecek bir hoca gelmiyorsa dahi her şeye rağmen mecburen bir değişim olmak zorunda gibi duruyor. Lakin bu değişim için büyük takım tecrübesi olmasa dahi kariyerinde elle tutulur başarısı olan bir adam gelmeli, Riekerink gibi Tudor gibi bir adam değil. Yani geçen 3 senedeki gibi bu kumarı yine oynamak zorundayız. Üç defa oynadık birinde şampiyon olduk ikisinde dibi gördük. Ortak özellik üçü de kötü hocaydı. Yani hoca değişimi yaparsak en kötü ihtimalle %33 gibi bir şampiyonluk şansımız olur diyebiliriz. Tudor ile devam edip %0'ı kovalamaktan iyidir :red:

Dediğim gibi Fatih Terim veya o kalibrede garantili bir hoca getirip şansımızı %70-80 civarlarına çekemiyorsak dahi bu kumarı oynamak zorundayız artık. Tudor ile bu işin olmayacağı artık çok net. Gerçi bir çoğumuz için Fb ve Trabzon maçlarında konu netleşmişti. Çok geç kalındı. Sabit fikirli, saplantılı ve başına buyruk adamlarla bir yere varamayız. Lakin yeniden bir hava yakalayabilme şansı elde edebilmek ve sıfır olan ihtimali en azından otuzlara getirebilmek için değişim şart oğlu şart.

Hangi birini anlatayım
Kısaca şunu soyleyim Galatasaray camiası yapı olarak huzura erecek biri yapı içind e değil
Yani kısaca osmanlının son dönemi gibi
Iyice yıkılmadan duzelmeyecek gibi
Iyi bir hocayı getirirsin lakin anlayışı degistirmen lazım
Taraftar grubunun satılık olduğu ihtiyarların istediği olsun ve onların istediği şekilde yönetilen bir camia
Mutlaka vardır aklı selim bunu gören bu işi çözebilecek kişi
Lakin bunların önü açık mı

Bugün tudor u tartışmak en basit olay
Taraftarda yem yemeye hazır yapıda zaten
Korkarım ki yakında taraftar birbirine girecek
Niyemi Emre gibi canından çok seven adamları tutamazsın oralarda nereye varacak diye düşünmez

Ben hala diyorum sorun hoca değil
Şenol gelsin 1 yıl anca dayanır bunlara

Taraftar bu dediklerine karşı ne yapsın kardeşim? Liseyi taraftar nasıl dağıtsın? Tüzüğü taraftar nasıl değiştirsin ki bu bahsettiğin kişiler yok olsun? Tek yapa bildiği benim için taraftar olmayan, çünkü Galatasarayın menfaati için değil, kendi menfaati için hareket eden taraftar grubuna tepki koymak, takıma inadı yüzünden zarar verene, etki edebildiği kişilere, yani Başkan, Teknik Direktör ve futbolculara tepki koymak. Bunu tü kaka gibi göstermek neyin kafası? Takıma zarar verilmesine alkış tutulmasını beklemek neyin kafası, bunun mantık neresinde? Sen madem kendini doğru taraftar profili olarak görüyorsun anladığım kadarı ile, bu saydığın esas ve temel sorunlara karşı sen ne yapa biliyorsun?

Geri
Üst Alt