Igor Tudor

Hoca hiç eleştireye gelende bir yapın yok senin yaw,Taraftar tepki koyunca taraftarı baya küçümseyici hareketler yaptın,yaptıkları ve sözleri hoş değil çoğuda holigan zaten ama senin daha bilinçli ve soğukkanlı davranman gerekirdi.Bilmiyorum sonuç ne olacak kalacak mısın gidecek misin ama yolun açık olsun,Kalırsan tüm zorluklara göğüs gerip şampiyon yapmanı gidersende düşmanca yollanmamanı umuyorum.

Galatasaray yönetimi, Igor Tudor'la yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın hafta içi yapılacak toplantıdan sonra açıklanması bekleniyor. #DeMarkeÖzel

Yolları ayırma kararı alınıp neyin toplantısı bariz devam etmek istiyorlar işte yine abv topunuzun yeter be

Galatasaray yönetimi olağanüstü toplantı kararı aldı. Bugün saat 14:00'de yapılacak toplantıda, Tudor'un geleceği masaya yatırılacak. (Hürriyet)

Aşkın Ateş@AskinAtes29

Güle güle Tudor.
1f44b.png

Son düzenleme:
Demarkeyi severim, böyle haberler fazla yapmazlar

umarim dogrudur

Yarın 14.00'te Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacak. Tek gündem Tudor'un durumu. (Hürriyet)

Kovulmaz, sanmıyorum. Öyle olsa çoktan kovulmuştu. Devre arasına bir maç kaldı, şanslarına iç saha maçı. Muhtemelen bu kartı oynayacaklar.

Yok yok bu sefer gitti inaniyorum.olacak olacak

Hayatimda gordugum en buyuk ironi arkadasin adinin zeki olmasi olabilir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Zaten Galatasaray için yetersiz bir hoca bunu hepimiz biliyorduk ama özellikle şu son birkaç aydır tavırlarıyla iyice nefret ettim bu hırvat köylüsünden ...

Ahmet Çakar: "Fatih Terim'in de sevimsiz tavırları var ama macera aramaya gerek yok. Galatasaray boğulacak ise de büyük denizde boğulmalı. O deniz de Fatih Terim'dir."

Ahmet Çakar: "Herhangi bir yabancı hoca getirdiğinizde, rakipleri tanımayan, atmosferi bilmeyen, futbolcuları bilmeyen biri olacak. Macera aramaya gerek yok."

Tudor'un menajeri Seric:[FONT=&quot] "[/FONT][FONT=&quot]Galatasaray yönetimi bize istifa durumu hakkında bir şey demedi. Henüz bizlere ulaşan bir bilgi yok[/FONT][FONT=&quot]" [/FONT]

Geri
Üst Alt