- 26 Eylül 2012
- 121.867
- 72.337
- 5.068
Ben de güzel laflar etmek için onu bekliyorum.Resmi aciklama gelse de hak etmedigi Teknik Direktor ibaresini silsek.
Yoksa yine Galatasaray "teknik direktörüne" hakaretten ceza yiyeceğiz
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de güzel laflar etmek için onu bekliyorum.Resmi aciklama gelse de hak etmedigi Teknik Direktor ibaresini silsek.
Senin elinde değil mi zaten değiştiriver hemencecik yaniTeknik direktörlüğünün son saatlerini başlığının Teknik TRAKTÖR olarak payidar edilecek şekilde geçirmesini arz ederim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kesinlikle ohal kapsamı altında mecliste görüşülmeden derhal yürürlüğe sokulması gereken bi teklifTeknik direktörlüğünün son saatlerini başlığının Teknik TRAKTÖR olarak payidar edilecek şekilde geçirmesini arz ederim
Hocamızın boyunu posunu ve endamını düşünün ve daha fazla eleştirmeyin
Senin elinde değil mi zaten değiştiriver hemencecik yani
sent via GSC
Üzüldüm rtş koşmaya dayalı futbol anlayışına bayılıyordum. Kovulmasını istemezdim.Juve efsanesi hocamızın kovulması hakkındaki görüşlerin nelerdir rtş.
İyi fikirmiş ha. Yönetim protestoyu savuşturmak için sucukla karşılık verir ve taraftarı güzel bir ziyafet bekler. Beğendim.
Teknik direktörlüğünün son saatlerini başlığının Teknik TRAKTÖR olarak payidar edilecek şekilde geçirmesini arz ederim
Şu an Maxwell'i elimizden kaçırdığımız için ağlamakla meşgulüz bu konu ile ilgilenebileceğimizi sanmıyorum, etkisi hala geçmedi keza.Ah be hocam.. Mayıs'ta o kupayı kaldırmadan gittin ya.. Bir kaç ay sonra hepsi keşke göndermeseydik diye ağlarlar forumda. Bugünü not edin.