Igor Tudor

dünkü pis pis sırıtışından,ayak ayak üstüne atmasından sonra okkalı bi küfrü haketti de kendimi yine zor tutuyorum. tabi yine de kovulduğu an hakkında biraz methiyeler düzülmeyi haketti

Takıntılarından vazgeçip, hatalarında ısrarcı olmayıp, disiplin sorunlarını aşıp, oyuna müdahale konusunda kendini geliştirirse belki iyi bir hoca olabilir ama bu dediklerimi random bir insan da yapabilse hemen hemen iyi bir hoca olabilir aşağı yukarı o seviyede işte. Gereksiz özgüveni, tarzı ve serseri havasından boy pos sever arkadaşlarımız tarafından sevilmesini anlıyorum ancak bir hocadan beklentimiz noktasında bunlar değerlendirme içerisinde yer almıyor.

Teknik direktörlüğünün son saatlerini başlığının Teknik TRAKTÖR olarak payidar edilecek şekilde geçirmesini arz ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teknik direktörlüğünün son saatlerini başlığının Teknik TRAKTÖR olarak payidar edilecek şekilde geçirmesini arz ederim

Senin elinde değil mi zaten değiştiriver hemencecik yani :D

sent via GSC

kesinlikle ohal kapsamı altında mecliste görüşülmeden derhal yürürlüğe sokulması gereken bi teklif

I.T kısaltması güzelmiş. Şimdi git manisaspor da contecilik oyna!

son saatlerını huzur ıcınde gecırmesı bakımından boyle bır hamle oldukca yerındedır

Çöpleri yolladıgın için seni unutmayacaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ah be hocam.. Mayıs'ta o kupayı kaldırmadan gittin ya.. Bir kaç ay sonra hepsi keşke göndermeseydik diye ağlarlar forumda. Bugünü not edin.

Ah be hocam.. Mayıs'ta o kupayı kaldırmadan gittin ya.. Bir kaç ay sonra hepsi keşke göndermeseydik diye ağlarlar forumda. Bugünü not edin.
Şu an Maxwell'i elimizden kaçırdığımız için ağlamakla meşgulüz bu konu ile ilgilenebileceğimizi sanmıyorum, etkisi hala geçmedi keza.

Geri
Üst Alt