Igor Tudor

Ismimi hem bir önceki mesajda, hem bu mesajda telaffuz ettigin icin, hem o mesajindan, hem bu mesajindan alinti yapiyorum.
Biri ismimi telaffuz ediyor ise ona cevap verme hakkim dogar.
Bu ikinci mesajin ile terbiyesizce tavirlarini devam ettirmek ile kalmadin, cevap vermiyor dedigin kisi sana cevap verince, bu sefer benden alinti yapma diyerek kendi fikir ve beyanlarina bile inanmadigini, kendi kendini inkar eden biri oldugunu göstermis oldun.
Daha kendi fikrinin arkasinda duramayan birisinin, baskalarinin fikir kapasitesini yargilamak en hafif tabir ile kötü bir ironidir.

...

Geldiği gün söyledik bu adam neyi yapmış neyi başarmışta bize teknik direktör oluyor diye dediğimize geldiler en sonunda

Her neyse yaptıkları için teşekkür ederiz yolu açık olsun diyeceğim ama kendisinden hiç umudum yok açıkçası

Ayrıca bir cümle de burada marjinal takılmak adına kendisini koşulsuz sorgusuz destekleyen tayfaya söylemek isterim

Nasıl zamanında Sneijder giderken burada üzülen insanlar için sizler Nice'i destekleyin mesajları verdiyseniz

Halen Tudor sevdalısıysanız arkadaşlar sizleri Hırvat çomarının gittiği takımı desteklemeye davet ediyorum

Saygılarımla...

Ayıpçıl şeyler söylemek istemiyorum. Arkaaşlar gerekeni soylemisler ztn.

pas

11 ayda Galatasaray ın nasıl bir camia olduğunu anlayamadı ve gereksiz inatçılık yaptı bu da sonunu getirdi.

Geldiği gün söyledik bu adam neyi yapmış neyi başarmışta bize teknik direktör oluyor diye dediğimize geldiler en sonunda

Her neyse yaptıkları için teşekkür ederiz yolu açık olsun diyeceğim ama kendisinden hiç umudum yok açıkçası

Ayrıca bir cümle de burada marjinal takılmak adına kendisini koşulsuz sorgusuz destekleyen tayfaya söylemek isterim

Nasıl zamanında Sneijder giderken burada üzülen insanlar için sizler Nice'i destekleyin mesajları verdiyseniz

Halen Tudor sevdalısıysanız arkadaşlar sizleri Hırvat çomarının gittiği takımı desteklemeye davet ediyorum

Saygılarımla...

:005: :005: :005:

Çok önceden kovulmalıydı. Kariyeri olmayan, sırf juvede oynadı ve disiplinli diye takıma getirildi. Ancak karakteri bize uygun değildi. Bu inatçıyapısıyla asla büyükhoca olamaz çünkü bişeyleri başaracak gibi oluyor ama sonra hep aynı yere dönüyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milletin anasina dil uzatan, aldigi cevaplar hosuna gitmeyince bel altina inen birisi, gelip burada utanmadan bahsetmesin.
Merak etme, birine karsi bir haksizlik yaptim ise hesabini verecegim tek kisi yine Allah, senin gibi biri degil.
Senin ve burada ki bir kac tane benzerin olanlar icin, tek amaclari üyelere satasmak, üyeler ile art niyetli dalga gecmek, bu ve benzeri iftiralar atip altini dolduramayan hadsizler icin, utanmazlar icin, forumu birakacak degilim.
Bir gün bu forumu birakir isem bu kendi iradem olur, senin gibi terbiyesizler icin degil.
Burada utanmadan bahsedecegine önce git Annene baska birisinin Annesine dil uzattigini itiraf et, eger ondan sonra yüzüne bakabilirsen utanmadan arlanmadan bahsede bilirsin.

Son düzenleme:
Milletin anasina dil uzatan, aldigi cevaplar hosuna gitmeyince bel altina inen birisi, gelip burada utanmadan bahsetmesin.
Merak etme, birine karsi bir haksizlik yaptim ise hesabini verecegim tek kisi yine Allah, senin gibi biri degil.

Baskalarinin anasini küfür ettigim tek bir Mesaj varmi,o cok Güvendigin modlara sor bakalim varmi

Baskalarina forumu birak diyebilecek kadar küstah ve sinsi insanin tekisin,Allah verecegini vermis zaten sana karakterin ortada.

Yap bakalim sovunu hadi yiyorsa forumu birakiyorum yaz bakalim daha önce Aydin'a yazdigin gibi,merak etme 1 saat sonra tükürdügünü yalayabilirsin daha önce yaptigin gibi

Baskalarinin anasini küfür ettigim tek bir Mesaj varmi,o cok Güvendigin modlara sor bakalim varmi

Baskalarina forumu birak diyebilecek kadar küstah ve sinsi insanin tekisin,Allah verecegini vermis zaten sana karakterin ortada.

Yap bakalim sovunu hadi yiyorsa forumu birakiyorum yaz bakalim daha önce Aydin'a yazdigin gibi,merak etme 1 saat sonra tükürdügünü yalayabilirsin daha önce yaptigin gibi
Bunun kanitini benim Moderatörlere sormama gerek yok, kendim o mesajini bizzat gördüm.
Dedigim gibi sen önce git kendi Annene baska birisinin Annesine dil uzattigini itiraf et, eger bu itirafdan sonra Annenin yüzüne bakabilirsen gel burada karakterden, utanmadan bahset.

Cok gereksiz islerle ugrasiyorsunuz.

Tudor'a sövüyorlar diye konuya giriyorum karsilastigim seye bak. Yapmayin etmeyin yahu.

Tudor'a küfür edip gecin.

Bunun kanitini benim Moderatörlere sormama gerek yok, kendim o mesajini bizzat gördüm.
Dedigim gibi sen önce git kendi Annene baska birisinin annesine dil uzattigini itiraf et, eger bu itirafdan sonra Annenin yüzüne bakabilirsen gel burada karakterden, utanmadan bahset.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yolun açık olsun Galatasarayın eski TEKNİK DİREKTÖRÜ,Bu taraftarla hiçbir zaman elit seviyeye gelmeyeceğiz belki Terim gelip şampiyon yapacak ama geleceği olmayacak bir durum olacak, Terim başka sezona 2 mağlubiyetle başlarsa hemen yollayın diyecek bir kitle olacak ve yeni isim için çıldıracaklar,Galatasaray içinde senin içinde hayırlısı olsun Tudor.

Sinsi ve iki yüzlüsün yazmistim eksik yazmisim

Allahindan kork be o mesajda annesine küfür ettigimi kanitlamazsan Seref yoksunusun

Annelere dil uzatmak derken yazdigin mesajda olaya benim annemi dahil ederek Seref yoksunu bir yaratik oldugunu bir kez daha kanitladin tebrikler
Kanitlamam gereken hic bir sey yok, o gün neden ceza aldigin o mesaji gören herkes biliyor zaten.
Ben söyleyecegimi söyledim, bana utanmadan, karakterden bahsedecek en son kisi sensin bu dünyada.
Bana özelden cevap veremeyip, burada sov yapip bana sovmen diyecek son kisi sensin bu dünyada.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt