Igor Tudor

Simdi onur , tudor olayini veya tudor un sahsen olmasa da bu teknik direktor kiyimini ben de elestirdim ama sen de az abarttin

yani tudor hakikaten cok abartili derecede kayip yasadi ve oyuncularla problemleri de cabasi

belki tek fizik kondusyon acisindan elestirilemez ama gecen sene halen sansimiz varken bjk ve basaksehir maclarini , fb macini hatirlayin

eger sezon basi gelmis olsaydi bence de erkendi ama tam neredeyse 1 sezon gecirdi , yarim yarim da olsa

ve bu sene de herkese yenildi , ben ona ragmen son bir kirmizi cizgi cizdim , madem guclu takimlara gucun yetmiyor , ulkede sampiyonluk kucuk maclardan gecer , o zaman kucuklerden hic istisnasiz 3-3-3-3 alacaksin

ama dun onu da alamadi , artik sifiri tuketti o yuzden , daha da arkasinda durulamazdi

ayrica vurguladigin ostersund maci da var , su an o gruplara kalinabilseydi yine kredisi olurdu , zorlasa turkiye kupasindan da elenecektik belki de , ilk mac uzun sure 3-1 gitti falan filan

geçen sene kadroyu yenileme olarak geçti ve başarılı operasyonlar yapıldı. Yıllardır herkes bunu bekliyordu. 10.000 seyircye oynayan takım bu sene 40.000'e çıktı.

Bu bile başlı başına başarıdır. Geçen 2 sene de bu hafta kimle oynuyoruz bilmiyordu bile. O heyecanı kazandırdı adam. Evet tecrübesizlik ve Terim'İn boşta olmasıyla artan baskı yüzünden çok hata yaptı,ancak buna rağmen benim için başarılı bir dönem geçirdi bizde.

500k € sözleşme cayma bedeli.. :red:

tudAr1.jpg

ee önceki 2 sene daha az mı harcandı? Bu sene Bruma,Poldi'den 20 kazanıldı. Sneijder'den 5m maaş yükü gitti. Terim de gelse transfer ister. Tamam diyorsan bu kadroya hüsran yaşarız yine. Sol beki yok,Yedeği yok. Eksiği çok daha. Gomis,Fernando bir sakatlansa yerleirne adam yok.

Sırf Belhanda ve Ndiaye ikilisine neredeyse 20 Milyon bayıldık. Onlara ödenen paranın bir kısmı ile taş gibi bek ve yedek forvet alırdın.

Ama savun savun.

Ayrıca Bruma ile boş boş didişeceğine onu kazansaydı belki de bu sayede 3.olacaktık Östersunds faciasını yaşamayacaktık sezonu erken açıp transferleri yetiştiremediğimiz için.

sent via GSC

Gelmis gecmis en karizmatik hocalardan olabilir Galatasarayda ama hocaligi berbat idi maalesef.

Kondisyonere neden bu kadar takıldınız Taktisyen mi yazmasını bekliyordunuz?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazık oldu gençliğine.

Tudor'a destek veren ve Tudor'u eleştirenlere yönelik bazı ithamlarda bulunan arkadaşların bir kaç iddiasına katılıyorum. Tudor hiçbir şey mi katmadı kulübe? Evet kattı. Yerli ambargosunu yerle bir etti. İsmini yazmayacağım ve her hafta ağrı kesicilerle maç izlememize sebep olan yerlileri Anadolu'nun dört bir yanına, hak ettikleri seviyeye gönderdi. Çok teşekkür ederiz, minnettarım kendisine.

İkinci savunma argümanları da eleştiren taraftara karşı "aceleci" yaftasının vurulması. Karakterini beğendiğim taraftarlarımızın eleştirilecek bir huyu vardır. Başarıya daima açız. Daima şampiyon olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Ama yönetim ve ekonomik olarak çok da iyi olmayan Galatasaray'da geçiş döneminde gerçekleşen başarısızlıklara karşı tahammülsüsüz. Geçen iki seneyi zar zor atlattık.

Ama üçüncü seneye geldik ve artık bir şeylerin olması gerekir. Bunun ışığını Dursun Özbek sezon başında cömertçe para harcayarak takımı baştan aşağı değiştirerek gösterdi. Bu şampiyonluk için atılmış bir hamledir. İki senedir öyle ya da böyle başarısızlığı kabullenen arkadaşlar (ben de dahil) reaksiyon gösterdi.

"Evet iki kötü sezon geçirdik. UEFA kıskacındaydık ve yavaş yavaş düzeliyoruz ve de bu sene o sene!"

dedik.

Kara kutu Tudor sezona bomba gibi başladı. Son zamanların en iyi açılışını yaptı. Her şey çok güzel giderken Fenerbahçe maçıyla kendi kurduğu düzeni altüst etti. Adam sanki büyülenmişcesine her hafta daha saçma işlere imza attı. Sezonun ortasında saçma sapan bir şekilde değişik varyasyonlar denedi. Bakın arkadaşlar bu adam takımın başına dün gelmedi. Geçen sezonun ortasında geldi. Geçen sezonun ikinci yarısının neredeyse hepsini kendi yönetti. Geçen sene de her hafta bir kadro ile oynadık, her hafta farklı bir sistemle oynadık. Geçen yarım sezonda oyun stilleri denedi. Sistem kurmaya çalıştı. Pekala dedik.

(ki bana göre ciddiyetle oynasaydık geçen sene şampiyon olabilirdik ama şampiyon olmuş takımı dağıtmak zor diye kasıtlı şampiyon da olmadık iddiasını da düşünmek gerek. Ama konumuz bu değil)

Peki bu sezon macera aramanın anlamı nedir? Kendini ailesine ispat etmeye çalışan looser ergenler gibi değişik taktiksel maceralara girmesi onun sonunu getirdi. Savunan arkadaşlar kulübü eleştirenler taraftarın acımasızlığını eleştirenler rica ediyorum Tudor'un hala "yeni teknik direktör" tavırlarına girmesini unutmayın. Kendi kurduğu kadroyu devamlı bozmasını eleştirmeyecek miyiz? Bana çıkıp Galatasaray'ın ideal 11'ini say deseler sayamam. Bunu da sistemimizi çözen rakiplere önlem amacı olarak savunmayın. Buradaki arkadaşların yüzde 90'ını Real Madrid'in, Barcelona'nın sistemini, kadrosunu dizilişini bir çırpıda söyler. Rakibe önlem her hafta sistem değişikliği yaparak alınmaz. Oyuncuların dengesini bozarsın.

Bir diğer mevzu da maç sonu açıklamaları. Bunu karakterli, dik duruş olarak değerlendirmeyin. Çok büyük bir kulübün teknik direktörü, Ömer Üründül tarzı açıklamalar yapamaz. Alay edemez. Açıkçası bana kalırsa o açıklamalar bunca şeyin tuzu biberi oldu.

Kısacası arkadaşlar Tudor'u eleştirenleri "büyük resmi görmüyorsunuz" der gibi eleştirmeyin. Takımın bu hale gelmesinde en az suçlu taraftardır. Ağustos ayında kurulan takımın sportif başarı getirememesinin %70 sorumlusu Tudor, %20 yönetim, % 10 da medyadır.

Elindeki şansı hiç iyi değerlendiremedi şimdi İtalya'da Bologna,Carpi,Cagliari ayarında takımlar çalıştırır.

Son 3-4 yilda hic bir teknik direktorun yapamadigi ve beceremedigi temizligi yapan adam yolun acik olsun

Maalesef cok büyük kandirildik bu kez. Genc ve dinamik bir hoca diyorduk ama 3'lü 5'li diye tutturdu, kendi sonunu kendi hazirladi.

Sabri'leri, Selcuk'lari bitirdi, kadroyu temizledi dedik. Sifirdan kadro kurdu eyvallah, bravo, tebrikler, helal olsun dedik ama karsiligini alamadik.

Yaptigi temizlikten ötürü tesekkür ederiz ama oynattigi futbol icin tesekkür edemeyiz. Kadronun isleyen yerlerini bile bozarak ipini cekti.

Sürekli taraftarla polemige girmesinden sonra kötü bile ayrildi. Artik Süper Lig'den yabanci topcu ile birlikte yabanci hoca da alinmamali.

başlık yanlış,kondisyon bile yükleyemiyor
takım dökülüyor fizik gücümüz iyi değil

Juventus'a birgün hoca olup şampiyonlar liginde öcünü alacaktır reis

Geri
Üst Alt